Sporazum o medjusobnom priznanju Srbije i Kosova

SaMo Da NiSu ZuTi...
.
Иста је то багра, али идиотизованим Србима нешто објаснити, чак и када рођеним очима виде је немогућа мисија.

Каже ми другар данас, а кога би уместо Вучића?!

Кажем, никог.

Овај мора да оде, па нека дође било ко, али да зна да ће истро тако да лети.

Међутим, док се из Србије не протерају Сорошеве филијале ништа овде не може да се промени.

.

Šta znači kokus?

Evo šta kaže Vikipedija:

"
Кокус (енгл. Caucus) је термин који се користи за групу присталица или чланове одређене политичке партије или покрета. Тачна дефиниција значења речи кокус варира између различитих земаља и политичких култура.

Израз је настао у Сједињеним Државама, где се може односити на састанак чланова једне политичке странке ради номиновања кандидата или планирања политике у Конгресу Сједињених Држава или другим сличним представничким органима власти.

Ираз кокус се среће и у неким земљама Комонвелта, укључујући Аустралију, Канаду, Нови Зеланд и Јужну Африку, где се генерално односи на редовни састанак свих чланова парламента (скупштинских посланика) који припадају некој парламентарној странци. У таквом сценарију, страначки кокус може бити прилично моћан, јер има могућност да изабере или разреши парламентарног лидера странке. Термин кокус се такође користио у Уједињеном Краљевству за означавање унутрашњег система управљања и контроле Либералне партије. "

Покрајинска већина са нама неће, било шта да урадимо. Једноставно, тога нема.
Да ли бисмо ми нешто добили споразумом... не знам. Сумњам да ови садашњи умеју да направе такву ствар.
У суштини тајна конвенција број 2... Само не тако тајна сама по себи. Можда тако.

Ко се позива само на (теоријско) право... Нека лепо покуца на врата Беле куће, па нека сам види како ће се провести.
Не треба све заборавити... али не треба ни тренутно погинути зато што нешто данас није спороведено. Нико други неће вијати наше интересе осим нас.Ниједна од великих сила.

Ако би се покрајински проблем решио - то отвара пут паду власти, и наше и њихове, јер је то главни аргумент обе стране - "они лудаци тамо, а ми јуначки бранимо".
Ко то не види... тај намерно жмури.

Back