SAMCRO

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Gari,sad počinjem da gledam ovu zadnju sezonu SOA.Šesta je bila mogu reći jedna luda vožnja sa nesrećnim krajem.Kažu da je ova zadnja zastrašujuća,na dobar način.Čućemo se!
  hah pa ne znam,nemam odredjeno mesto koje volim :) volim i raznorazne kafice i klubove i da setam i pozoriste,samo nemam isplanirano kad,sta kako :D
  Vidjala sam ih i uzivo,ne tako lepe kao na tv-u,ali jesam :)
  Jesi ti to sam sebi pisao po zidu?haha :)
  haha pa nisu belci obicni,samo zato sto su beli :) ali pored belaca volim i crnce,to sam htela reci :) sto,ti ih ne volis? Bg :) ti?
  aa ma da,buried je fantastican :) ne licimo bas,ona je lepsa,a i ima svetle oci i svetlu kosu,a ja sam sva tamna :)
  Naravno :D da li ti znas koliko mi je tesko palo sto sam morala da mu popustim i prekinem raspravu? ( iako je on nastavio sam sa sobom da prica )Ja to ne radim skoro nikad :D i morala sam da ako nista drugo na diskretan nacin se malo sprdam,mada film je zaista savrsen :) pogledaj ga,ako nemas problem sa homosexualcima :)
  Mene nervira sto on do te mere nekog ne voli da ce pljuvati po SVAKU CENU.....Njemu je Sindlerova lista,spasavanje redova rajana,evo i sad filadelfija ( a sve su to izuzetno priznati i kvalitetni filmovi ) gomila patetike...I non stop svaki americki film naziva pateticnim,da bi evo sad i Denzela ( verovatno zato sto je Amerikanac ) nazvao prosecnim glumcem,odnosno precenjenim...Nemam nista ni protiv toga,ali nemoj po svaku cenu,u startu odmah pljuvati po necemu ( samo zato sto boze moj ne volis Ameriku,pa nije sve sto je americko lose,svasta ),bez imalo objektivnosti,sto on redovno radi!
  Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Život nema reprizu! Srećna ti nova godina.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top