Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Ne da nisi zreo za brak, u brak ulaze i mlađi, nezreliji-odrastu i snađu se, sazrijevaju skupa. Ti si, biću brutalno iskrena, nesposoban za brak. Ne ulazi se u brak jer ti je vrijeme. Jer ti se drug vršnjak oženio. Jer tako misli mama. Jer si master obavio i imaš kuću. U brak se ulazi kad doživim ogromnu ljubav. Dvosmjernu. Tebi je još uvijek svjedeno s kim, bitno je da bude. Ni djevojku nemaš a na psihu ti se odražava to što je nemaš. A ženio bi se :D
Gospodjo da li ste vi culi za postavljanje ciljeva u zivotu? Necu ni ulaziti u veze ako ne planiram brak, koji ce mi onda veza ako krajni cilj nije brak?

Ipak ti treba malo vise inteligencije da ispadnes sarkasticna. Molim ts nemoj pokusavati vise.
Još jedan razlog što nisi sposoban naći djevojku. Napadaš osobe koje ti ukazuju na greške. Kakva ironija, upravo si divnoj dami, lijepoj, zgodnoj i inteligentnoj, ljekar je po zanimanju, rekao da nije inteligentna.

Gospodjo da li ste vi culi za postavljanje ciljeva u zivotu? Necu ni ulaziti u veze ako ne planiram brak, koji ce mi onda veza ako krajni cilj nije brak?
Pa da ali ne možeš da postaviš zaljubljivanje kao cilj.
Ljubav ne možeš da kupiš.
To je Božije nadahnuće i mnogi ga nikada ne osete. Mnogi.

Uvek me je ložilo da sam se palio na cure za koje mi drugari kažu bože sačuvaj šta se tebi sviđa...
Zaeb je kad ti se svidja riba budes fin da ne zajebes nesto i uvek se zajebes,a one manipulatorke ti kazu budi to sto jesi,kad si nezainteresovan mozes da ih zajebavas, jer te briga za ishod i to je u njihovom mozgu = imas samopouzdanja a zapravo ti nije stalo i tad se najvise loze

Vecinom na poslu, teretani i putovanjima. Ne izlazim po klubovima.
snobovski...
malo da ga otreznim, ipak će se on zaljubiti ne brini
on trazi gospodju savrsenu, nece ..
ali kad neko napiše : "sposoban sam za sve " :lol:
Napiši lep, zgodan i neophodan :D
prevelik ego ...
spusti se decko na zemlju ...

to ti je od mene.
sve najbolje pri prizemljenju....

Back