Koji je najbolji poklon koji muškarac može da pokloni / da ženi?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo nekretnina na nekom egzotičnom mestu dolazi u obzir :lol:

Милица : Па рекао си ми да имаш некретнине на егзотичном месту

Ана : Ниси ме разумела. РекаО сам ти да ћеш ПОСЕТИТИ МОЈА ЕГЗОТИЧНА МЕСТА :per::zper:

3da9c6b1c96d0e18fa11.jpeg

Poslednja izmena:
Da, zamisli..potpuna nebuloza..
...ona stvar kao poklon..znači 🤣🤣🤣
Uvek se iznova iznenadim šta mogu da pročitam ovde..muškarci su mi jasni ali žene nikako...a mislila sam da to nikad neću izgovoriti...:lol:
Kako nije davanje..

Pa zašto bi se onda žestila ako tvoj frajer jebbe drugu? Misliš da joj time ne daje i ne poklanja sebe?

Bez stila. Ne ide to tako.
pa cekaj,ti ocekujes od muskarca sa kojim nisi u vezi paznju,vreme,da ti "da" sebe a onda imate sirov sex bez ljubljenja? Mislim ok,nemamo svi iste parametre samo mi nije jasno u cemu ti ustvari uzivas u nekom odnosu? tebi je bitno da samo on postoji cisto tako ili da se i nesto desava u njemu?

Šta tu ima da se definiše. Svakome je jasno, vreme, pažnju, svoje prisustvo.
apsolutno mi je ovo jasno,

ali potom postavljas post koji je malo cudan naspram ovog ili da kazemo ''kontradiktoran''

Pa ja nisam napisala da su u vezi
Mogu biti, ne moraju biti

i onda te andjelijaaa sasvim logicno pita

pa sto bi ti neko poklanjao vreme i paznju ako niste u vezi? dogovorite se za sex pa posle svako svojoj kuci..

a ti odgovaras
Bez stila. Ne ide to tako.

Daj stani malo, jesi svesna kontradiktornosti izmedju :

1. ''Šta tu ima da se definiše. Svakome je jasno, vreme, pažnju, svoje prisustvo.''

i ovoga pod rednim brojem dva

2. ''Pa ja nisam napisala da su u VEZI. Mogu biti, NE MORAJU BITI

Svesna si ove dijametralne suprotnosti ?

ocekujes, vreme paznju,svoje prisustvo a ne moraate biti u vezi ?

AJDE POJASNI MI TO kako to može.....

ili bar reci nisam se dobro izrazila...

Sebe? 🥰

Da li se po tome šta joj muškarac daje može videti kakav odnos ima prema njoj i koliko mu je važna?
Najlepsi poklon za nase dame je vreme koje im posvetimo. Nije isto kupiti joj dijamantsku ogrlicu i buket lepih ruza (tek toliko da se ta obaveza skine sa vrata) i nije isto provesti sa njom vikend u nekom egzoticnom kutku ove planete.
Zajednicki dozivljaji su ono sto spaja muskarca i zenu a ne pokloni. Pokloni se cesto tretiraju samo kao "izvrsenje obaveze" , sterilni protokol , nacin da se ne gubi previse vremena u "dokazivanju" naklonosti dami. Nazalost, mnogi, i muskarci i zene, na neki nacin akceptiraju takav nivo medjusobne komunikacije, polako svodeci svoje emocije na tehnicki odnos prema partneru.

pa cekaj,ti ocekujes od muskarca sa kojim nisi u vezi paznju,vreme,da ti "da" sebe
totalno kontradiktorno :lol:
a onda imate sirov sex bez ljubljenja?
ovo NECU NI KOMENTARISATI ,samo ocima :roll:
Mislim ok,nemamo svi iste parametre samo mi nije jasno u cemu ti ustvari uzivas u nekom odnosu?
e to je pitanje od MILION DOLARA

potreba za intimom, seksom... a deca jos mala... pa se mami ne udaje opet a istovremeno mami treba muskarac jel...

pa te malo komplikovane stvari... ne bi mama da se puno veze jel ne planiraopet udaju veyivanje ybog deteta ili dece koje ima i kako bi deca to prihvaila i stosta jos...

a onda posle nekog vremna i dostagodina posle dosta i partnera koji rpedjose preko maminog tela, mama oseti SETU i ceznju za vremenom kad je volela bilavoljena, za necim vise odsamog seksa...
pa bi mama nesto vise sa stilom recimo... ne samo tako sirovo, dogovor za sex i aj zdravo...

a opet mama ne mzeda se potpuno veze jer je tu idalje dete koje je uz nju i nije samostalno

mislim sve je to zivot i jbg toga ima

ali ne treba onda mozgati previse jer ispada kao ebla bi se da ti ne udje da prostis...

siguran sam da se nije dobro izrazila jer su joj dva posta apsolutno kontradiktorna

Nisam u obavezi da vam ne budem kontradiktorna niti da sebe objašnjavam.

Tema nisam ja, nabrajam šta sve može biti poklon i davanje od jednog muškarca, i kad je u vezi sa ženom i kada nisu.

Ne mislim da je davanje sebe sitnica i da to nije poklon, jeste, s obe: i muške i ženske strane. Ako je neko nezahvalan i misli da je to uobičajena stvar znajte da će neka druga žena biti vrlo zahvalna što dobija orgazme, pažnju i nežnost.

A pažnju, nežnost, žestok seks i orgazme žena može dobiti i od nekog sa kime nije u klasičnoj vezi. Tu je upravo razlika u stilu ljudi, umeju li biti na nivou ili su prizemne stoke.

Najlepsi poklon za nase dame je vreme koje im posvetimo. Nije isto kupiti joj dijamantsku ogrlicu i buket lepih ruza (tek toliko da se ta obaveza skine sa vrata) i nije isto provesti sa njom vikend u nekom egzoticnom kutku ove planete.
Zajednicki dozivljaji su ono sto spaja muskarca i zenu a ne pokloni. Pokloni se cesto tretiraju samo kao "izvrsenje obaveze" , sterilni protokol , nacin da se ne gubi previse vremena u "dokazivanju" naklonosti dami. Nazalost, mnogi, i muskarci i zene, na neki nacin akceptiraju takav nivo medjusobne komunikacije, polako svodeci svoje emocije na tehnicki odnos prema partneru.

Naravno. Meni je tvoja vrsta poklona extra ;). Vikend negde tamo.. gde joj posvetiš vreme, nema ništa lepše od tog.

Inače, baš volim vikend putovanja !

ok

Tema nisam ja, nabrajam šta sve može biti poklon i davanje od jednog muškarca, i kad je u vezi sa ženom i kada nisu.
lepo si rekla svoje misljenje:
Šta tu ima da se definiše. Svakome je jasno, vreme, pažnju, svoje prisustvo.

a potom napisala
da NE MORAJU DA BUDU U VEZI

izvini ali normalnim ljudima ili bar ogromnoj vecini ovo bas i niej jasno jel ,kako to ocekujes da neko sa kime nisi u vezi , ti POKLANJA SVOJE VREME, PAZNJU , PRISUSTVO

mislim moguce je, ono jednom nedeljno il dva put izdvoji vreme da te redovno j.ebe ili da te redovno vidja...

a sta je to ako nije veza, jbg i to je neka veza, ono ''seks šema'' ?

Ne mislim da je davanje sebe sitnica i da to nije poklon, jeste,
jeste , naravno
s obe: i muške i ženske strane. Ako je neko nezahvalan i misli da je to uobičajena stvar znajte da će neka druga žena biti vrlo zahvalna što dobija orgazme, pažnju i nežnost.
naglasavas bitnost orgazama, paznje neznosti... (niej rpvi put da nabrajas bitnos orgazma...) dobro i to je vrsta paznje, narvno ne misli samo na sebe
A pažnju, nežnost, žestok seks i orgazme žena može dobiti i od nekog sa kime nije u klasičnoj vezi.
nego u SEKS KOMBINACIJI
Tu je upravo razlika u stilu ljudi, umeju li biti na nivou ili su prizemne stoke.
ok shvatili smo

dakle momci ako ****** NESTO SA STRANE , tj imate seksualni odnos sa damom a da to kako kaze Paula, NIJE KLASICNA VEZA ,vec je samim tim seks kombinacija :

1. OBAVEZNO DA DAJETE SVOJU PAZNJU , a ne da budete prizmene stoke! Dakle da svrsi i dama!

2. Da date SVOJE VREME!

ili da budete prisutni!
da dama oseti da moze SIGURNO DA RACUNA NA VAS ,
a to znaci da jednom il dva put nedeljno budete na raspolaganju jer cete tako toj nekoj dami dati do ZNANJA da vam je stalo do te SEKS KOMBINACIJE .NEMOJ SLUCAJNO DA NEKO NAPISE IZGOVOR KAKO NE MOZE DOCI TAJ DAN JER DECU VODI NA TRENING, JER JE ISKRSLO OVO ILI ONO!
NEMOJ NI DA POMISLITE NA TO jer dami treba neznost tog dana...da oseti da vam je jako bitna i da cete sve uciniti da budete tu...

Naravno. Meni je tvoja vrsta poklona extra ;). Vikend negde tamo.. gde joj posvetiš vreme, nema ništa lepše od tog.
lepo je to

ali je potrebno da je i on razveden kao i ti (logika jel...)

slozices se da nije bas jednostavno u slucaju da je ozenjen ili u vezi nekoj , DA OPRAVDA ODSUTNOST TOKOM VIKENDA dok ti recimo tada svoje dete ili svoju decu vikendom posaljes kod bivseg supruga jel...
kako zeni u braku ili devojci s kojom si u vezi opravdati CEO VIKEND ODSUTNOSTI ? ;) :lol:

dakle potrebno je da je slobodan jel

ok mozebiti razveden,pa ondal epo uparite vikende kada decu ostavljate kod bivsih supruznika

Inače, baš volim vikend putovanja !
lepo je to naravno

ali... ne moze svako tek tako jel..

lepo je to

ali je potrebno da je i on razveden kao i ti (logika jel...)

slozices se da nije bas jednostavno u slucaju da je ozenjen ili u vezi nekoj , DA OPRAVDA ODSUTNOST TOKOM VIKENDA dok ti recimo tada svoje dete ili svoju decu vikendom posaljes kod bivseg supruga jel...
kako zeni u braku ili devojci s kojom si u vezi opravdati CEO VIKEND ODSUTNOSTI ? ;) :lol:

dakle potrebno je da je slobodan jel

ok mozebiti razveden,pa ondal epo uparite vikende kada decu ostavljate kod bivsih supruznika

lepo je to naravno

ali... ne moze svako tek tako jel..

Mislim da svi znaju na forumu da se ne vidjam sa zauzetima, tako da mi zaista zauzeti ne prilaze niti me kontaktiraju vec dugo vremena.

Tako je, meni su vikendi važni, i generano mi je važno da može da mi posveti vreme. Možemo da se provozamo motorom, da odemo negde, nikako ne dolazi u obzir da me neko skriva. Muškarci koji imaju preko 40 mnogi već imaju veliku decu, tako da ne brini, ima prilika.

Ne mislim da je davanje sebe sitnica i da to nije poklon, jeste, s obe: i muške i ženske strane. Ako je neko nezahvalan i misli da je to uobičajena stvar znajte da će neka druga žena biti vrlo zahvalna što dobija orgazme, pažnju i nežnost.

A pažnju, nežnost, žestok seks i orgazme žena može dobiti i od nekog sa kime nije u klasičnoj vezi. Tu je upravo razlika u stilu ljudi, umeju li biti na nivou ili su prizemne stoke.
Pa,i to "davanje sebe".. ja nikad necu biti necija,ne dajem sebe.. Ja samo u tom momentu ugadjam sebi i nekom drugom,mozemo da kazemo da se "trenutno dajemo jedno drugom bez ikakvih ugovora", ali svakako svaki odnos podrazumevam sa emocijom,nismo zivotinje.Veruj mi da imas nizak kriterijum paznje ako mislis da mozes toliko da je dobijes od nekog sa kim nisi u vezi jer ako je dobijas non stop - onda ste u vezi.To sto ti kalkulises jer zelis da sacuvas decu i izuzmes ih iz odnosa je nesto drugo.

Mislim da svi znaju na forumu da se ne vidjam sa zauzetima, tako da mi zaista zauzeti ne prilaze niti me kontaktiraju vec dugo vremena.

Tako je, meni su vikendi važni, i generano mi je važno da može da mi posveti vreme. Možemo da se provozamo motorom, da odemo negde, nikako ne dolazi u obzir da me neko skriva. Muškarci koji imaju preko 40 mnogi već imaju veliku decu, tako da ne brini, ima prilika.
Ti kao oni bez papira,zive zajedno ali nisu u braku.

Pa,i to "davanje sebe".. ja nikad necu biti necija,ne dajem sebe.. Ja samo u tom momentu ugadjam sebi i nekom drugom,mozemo da kazemo da se "trenutno dajemo jedno drugom bez ikakvih ugovora", ali svakako svaki odnos podrazumevam sa emocijom,nismo zivotinje.Veruj mi da imas nizak kriterijum paznje ako mislis da mozes toliko da je dobijes od nekog sa kim nisi u vezi jer ako je dobijas non stop - onda ste u vezi.To sto ti kalkulises jer zelis da sacuvas decu i izuzmes ih iz odnosa je nesto drugo.

A meni nije jasno kako možeš da nagađaš o nekome koga uopšte ne poznaješ - da li imam ovakav ili onakav nivo. Mene recimo ne zanima kakve ti veze imaš i na kom su nivou.

Odgovor uopšte čak nisi ni naslutila, jer ja nikako ne želim stalnu pažnju ne zato što bi to bila veza već je ne želim. Podosta sam avoidant, ne volim da mi je neko previše blizu, guši me. Ali ne želim ni hladnoću. Valjda svako nađe neki odnos bliskosti koji mu odgovara. Ne znam zašto bi se ti bavila mojim kriterijumima pažnje da li je nizak ili visok, ja ne volim i ne tražim stalnu pažnju, opterećuje me. Ali zato je bitno da se nađe muškarac sa kojim se razumem.

Nisu svi odnosi stereotipni i nismo sve žene iste.

A meni nije jasno kako možeš da nagađaš o nekome koga uopšte ne poznaješ - da li imam ovakav ili onakav nivo. Mene recimo ne zanima kakve ti veze imaš i na kom su nivou.
cak ni ne nagadjam,vidim sta pises..
Odgovor uopšte čak nisi ni naslutila, jer ja nikako ne želim stalnu pažnju ne zato što bi to bila veza već je ne želim.
sad ne razumem,jel zelis paznju ili ne?
Podosta sam avoidant, ne volim da mi je neko previše blizu, guši me. Ali ne želim ni hladnoću. Valjda svako nađe neki odnos bliskosti koji mu odgovara. Ne znam zašto bi se ti bavila mojim kriterijumima pažnje da li je nizak ili visok, ja ne volim i ne tražim stalnu pažnju, opterećuje me. Ali zato je bitno da se nađe muškarac sa kojim se razumem.

Nisu svi odnosi stereotipni i nismo sve žene iste.
kako zelis u zivotu nesto sto te ustvari opterecuje? ajde paula saberi se malo,popij kafu prosetaj pa dodji

нисам ја на то мислио
виђаш се са слободним , па добро. доста си их до сада од како си разведена променула зар не, причала си и сама
не говорим ја овде о томе већ о твојој контрадикторности:

хођеш како рече да осетиш ПАЖЊУ, ПРИСУТНОСТ (сећаш ли се кад си причалакако ти је сметало кад рецеимо хоћеш дасе видите или треба да се видите по договору а оно стигне порука како мора да води дете на тренинг или таконешто ?) ХОЋЕШ ДА ТИ ПРУЖА ДИВНЕ ОРГАЗМЕ (и тиме показуеј колико му је стало свакако )

али НЕЋЕШ ДА БУДЕТЕ У ВЕЗИ

па извини , у праву је анђелија, '' ко би ти то све пружао ако није у вези сатобом?''

ТО је онда редовна секс комбинација, али ти као женско ипак желиш више од само тога, желиш као што свака жена жели даосјети да је вољенада је жењена... то еј природно

и ок , то је твоја жеља

а штаако неки слободан мушкарац (разведен као и ти или није ни жењен рецимо) временом пожели нешто више ?

е кукро, код тебе нема тога , бар си тако причала, нема упознавања са пријатељима после рецимо и годинудана, нема овог нема оног...

Дакле, ниси ти у стању много да тражиш . Јбг ја те разумем, то су нормалне природне потребе жене...
Али ти имаш ограничења у свом животу што се тог новог партнера тиче

Такоси причала немој сад рећи да ја немам појма, само наводим из твојих прича

Дакле ако ти нађешнеког ко разведен каа и ти , и неће везивање под истим кровом, а дотрчаће кад седоговорите или кад ти хоћеш, иће навикенде с дотбом - онда све ок све пет !

И опет то је СЕКС КОМБИНАЦИЈА јер ти је потребно да имашсекс, оргазме, да идеш у природу на изет, да шеташ са неким под руку
али чим је то ограничено да ту нема хепи енд и зајендичког живота то је нека рецимо ближа секс комбинација...

.

,
Tako je, meni su vikendi važni, i generano mi je važno da može da mi posveti vreme.
ја те апсолутно разумем
тиси викендима СЛОБОДНА
тада не радиш, можда ниси сваким викендом али свакимдругим бар јеси, кад дјецу пошаљеш супругу или ђе већ...

а шта ако он има другачије радно време па ради и викендом или суботом бар ? или ради у сменама ?

Možemo da se provozamo motorom, da odemo negde,
то је то, потребно ти је , разумем ја тебе , ниси ти разводом прекинула дугме звано ЖИВОТ , потребе, емоције...

nikako ne dolazi u obzir da me neko skriva
ма ок не мора да те скрива може исам да је разведен

. Muškarci koji imaju preko 40 mnogi već imaju veliku decu, tako da ne brini, ima prilika.
апсолутна глупост.
у србији данс просек рађања је на жалост дошао и прешао 30 година тако да је то глуост немојмо се лагати

ок разведен ти одговара то сму закључили, па разведени мушкарци већином немају дјецу уз себе СТАЛНО јерсу а дјеца угланвом код бивших жена немој да се лажемо, ређе је мушкарац самохрани родитељ...

знам ја и јасно ми је шта ти тражиш и шта теби треба... е сад ако се то уклопи у жеље мушкарца ок. али тајне треба превише да се заљуби и заволи јер ако пожели нешто више ту је зид...

Back