Mislim da svi znaju na forumu da se ne vidjam sa zauzetima, tako da mi zaista zauzeti ne prilaze niti me kontaktiraju vec dugo vremena.
нисам ја на то мислио
виђаш се са слободним , па добро. доста си их до сада од како си разведена променула зар не, причала си и сама
не говорим ја овде о томе већ о твојој контрадикторности:
хођеш како рече да осетиш ПАЖЊУ, ПРИСУТНОСТ (сећаш ли се кад си причалакако ти је сметало кад рецеимо хоћеш дасе видите или треба да се видите по договору а оно стигне порука како мора да води дете на тренинг или таконешто ?) ХОЋЕШ ДА ТИ ПРУЖА ДИВНЕ ОРГАЗМЕ (и тиме показуеј колико му је стало свакако )
али НЕЋЕШ ДА БУДЕТЕ У ВЕЗИ
па извини , у праву је анђелија, '' ко би ти то све пружао ако није у вези сатобом?''
ТО је онда редовна секс комбинација, али ти као женско ипак желиш више од само тога, желиш као што свака жена жели даосјети да је вољенада је жењена... то еј природно
и ок , то је твоја жеља
а штаако неки слободан мушкарац (разведен као и ти или није ни жењен рецимо) временом пожели нешто више ?
е кукро, код тебе нема тога , бар си тако причала, нема упознавања са пријатељима после рецимо и годинудана, нема овог нема оног...
Дакле, ниси ти у стању много да тражиш . Јбг ја те разумем, то су нормалне природне потребе жене...
Али ти имаш ограничења у свом животу што се тог новог партнера тиче
Такоси причала немој сад рећи да ја немам појма, само наводим из твојих прича
Дакле ако ти нађешнеког ко разведен каа и ти , и неће везивање под истим кровом, а дотрчаће кад седоговорите или кад ти хоћеш, иће навикенде с дотбом - онда све ок све пет !
И опет то је СЕКС КОМБИНАЦИЈА јер ти је потребно да имашсекс, оргазме, да идеш у природу на изет, да шеташ са неким под руку
али чим је то ограничено да ту нема хепи енд и зајендичког живота то је нека рецимо ближа секс комбинација...
.
,
Tako je, meni su vikendi važni, i generano mi je važno da može da mi posveti vreme.
ја те апсолутно разумем
тиси викендима СЛОБОДНА
тада не радиш, можда ниси сваким викендом али свакимдругим бар јеси, кад дјецу пошаљеш супругу или ђе већ...
а шта ако он има другачије радно време па ради и викендом или суботом бар ? или ради у сменама ?
Možemo da se provozamo motorom, da odemo negde,
то је то, потребно ти је , разумем ја тебе , ниси ти разводом прекинула дугме звано ЖИВОТ , потребе, емоције...
nikako ne dolazi u obzir da me neko skriva
ма ок не мора да те скрива може исам да је разведен
. Muškarci koji imaju preko 40 mnogi već imaju veliku decu, tako da ne brini, ima prilika.
апсолутна глупост.
у србији данс просек рађања је на жалост дошао и прешао 30 година тако да је то глуост немојмо се лагати
ок разведен ти одговара то сму закључили, па разведени мушкарци већином немају дјецу уз себе СТАЛНО јерсу а дјеца угланвом код бивших жена немој да се лажемо, ређе је мушкарац самохрани родитељ...
знам ја и јасно ми је шта ти тражиш и шта теби треба... е сад ако се то уклопи у жеље мушкарца ок. али тајне треба превише да се заљуби и заволи јер ако пожели нешто више ту је зид...