nikolina1997
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Lazare Bosanka i ja čekamo odgovore!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po zanimanju sam menadzerAlo, ne galami, prvo nek odgovori meni šta je po zanimanju. Prva sam pitala!![]()
Tačno ću pomisliti da imamo istog bivšegOpet zvucis kao moj bivsi
Horoskop BlizanacLazare Bosanka i ja čekamo odgovore!!!!!!
Toooo careHoroskop Blizanac
Da si rekao Bik tačno bih se štrecnulaHoroskop Blizanac
Haha daj ne lupaj gluposti, molim te.snobovski...
on trazi gospodju savrsenu, nece ..
prevelik ego ...
spusti se decko na zemlju ...
to ti je od mene.
sve najbolje pri prizemljenju....
Uh da si žensko bio bi mi dobra cura ovako nistaHoroskop Blizanac
Oxo bice trojka s pola terenaPo zanimanju sam menadzer
Nemam ni ja da je neki majstor i bosanskohercegovački državljanin možda bih imala još nešto da pitamNemam više pitanjaNikolina, izvol'te
![]()
Upravo si dami, još ti je naglasila da ima više godina od drugih prisutnih dama na temi, rekao da lupa.Haha daj ne lupaj gluposti, molim te.

Zvezda večeriTema godine
Kol'ko je prešo hahagodište?
do toga jeKol'ko je prešo haha
Јбг лако падаш у "френд" зону....овде си га угасио са тим приступом.....Ja ne znam sta se ovo desava, ne znam sta vise treba da uradim da konacno osvojim neku zensku osobu u Srbiji.
Imam 28 godina, zavrsen master, svoju kucu, dobar auto, super izgledam, sposoban sam za sve i svi kazu da sam dobar covek. Prema devojkama se ponasam kulturno, gledam da ih zasmejavam, pomazem im u svemu sto mogu i na kraju je rezultat uvek isti, izgube interesovanje. Osecam da me samo koriste za pomoc i paznju i to me ubija u pojam. Starije udate zene(na poslu) se bukvalno lepe za mene, ali za mene je brak svetinja i nikad ne bih bio sa nekom udatom. Ove mladje pokazu interesovanje, privuku me i kad pocnu meni da se svidjaju, samo me sutnu. Sve ovo utice na moje psihicko stanje, pocinjem da se nerviram bas.Postajem frustriran i pocinjem da mrzim sebe, zato sto ne znam gde gresim.
Dok sam bio u inostranstvu, nikad problema nisam imao, od kad sam se vratio u Srbiju, zene mogu samo da sanjam.
Ma kakva dama, kroz ovu temu sam uvideo da ste vi zene gore od djavola i da vas tako treba i tretirati.Upravo si dami, još ti je naglasila da ima više godina od drugih prisutnih dama na temi, rekao da lupa.
Neš se ti tako lako oženiti![]()
Au brate, tebi nema pomoći.Audi a5