- Poruka
- 44.115
Sebe? 
Da li se po tome šta joj muškarac daje može videti kakav odnos ima prema njoj i koliko mu je važna?
Da li se po tome šta joj muškarac daje može videti kakav odnos ima prema njoj i koliko mu je važna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to je zasluga na koju sam mislio...Eto, neko misli na stvari, a meni pada na pamet duša, telo, vreme, prisutnost, sex
Baš je superRužna scena
Potpuno otuđenje.Baš je super
Pa to...Potpuno otuđenje.
kako definišeš "dao je sebe"?Sebe?
kako definišeš "dao je sebe"?
meni padaju na pamet poverenje,sloboda,postovanje,ljubavEto, neko misli na stvari, a meni pada na pamet duša, telo, vreme, prisutnost, sex

To nije poklon...to je nesto što se podrazumeva kad si sa nekim u vezi...Šta tu ima da se definiše. Svakome je jasno, vreme, pažnju, svoje prisustvo.
dolazimo do toga da nama cine uslugu kada dobijemo onu stvarTo nije poklon...to je nesto što se podrazumeva kad si sa nekim u vezi...
Da, zamisli..potpuna nebuloza..dolazimo do toga da nama cine uslugu kada dobijemo onu stvar

... moji postovi i teme ovde su 99% cisto zezanje,lupetanje,experimenti.. ali ako stvarno neko ima ovakav stav i ovako nisko samopostovanje...Da, zamisli..potpuna nebuloza..
...ona stvar kao poklon..znači
Uvek se iznova iznenadim šta mogu da pročitam ovde..muškarci su mi jasni ali žene nikako...a mislila sam da to nikad neću izgovoriti...![]()
To nije poklon...to je nesto što se podrazumeva kad si sa nekim u vezi...
dolazimo do toga da nama cine uslugu kada dobijemo onu stvar

To nije poklon...to je nesto što se podrazumeva kad si sa nekim u vezi...