Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Pa imam vec dosta godina, hteo bih da osnujem porodicu. Iskreno da ti kazem, bas sam i usamljen, pogotovu oko ovih praznika i jbg.
Danas sam pisala o tome. Mnoge od nas su kao djevojčice malene, još u osnovnoj školi prošle slično.
Spavaš sa krpicama na kosi, mater ti ih načičkala da imaš loknice, napatiš se, žuljaju te cijelu noć, spremiš se i odeš u školu sva važna.
Dođeš, uđeš u učionicu a tamo dječaci: wooow kako si lijepa sa tom frizurom; auu kako ti je to slatkoo; aaaa divna ti je kosa, baš si medena.
I šta se desi?
Zaljubiš se u onog koji ti je rekao: šta si to stavila makarone u kosu ha ha ha.
Znači, jasno ti je gdje griješiš? :D

Pa imam vec dosta godina, hteo bih da osnujem porodicu. Iskreno da ti kazem, bas sam i usamljen, pogotovu oko ovih praznika i jbg.
To da imaš dosta godina neću ni da čujeeeeeem. Svako ima svoje vreme i sudbinu, a to da moraš ovo do tridesete, ono do dvadesete, to ti je samo društvo reklo da tako mora, pa ti biraj hoćeš da budeš pametan i da živiš i pustiš da ti se dešava šta treba ili da misliš kako nešto nije s tobom u redu, jer bože moj još nije došlo tvoje vreme

Pa možda, nisam rekla da jeste, navodim kao opciju. Poznajem ja dosta divnih, obrazovanih, zaposlenih, situiranih, kulturnih, super izgledaju a bježimo od njih sve trčeći. Dosadni su. Ja sam na prvo čitanje shvatila da se on trudi da neku osvoji kao da se trudi da obavi posao "gledam da ih zasmejavam". Ja lično to prepoznam da je "gledanje" da nije prirodnim i dobrim smislom za humor. Lik je umoran, sam je priznao, umoran od vječne glume da je sjajniji od onoga koliko sjaji. Treba da se opusti, da bude prirodan. Naletiće neka. Nadam se prava.
Ali ja sam takva osoba, zasmejavam sve. Zato me ljudi i vole u drustvu. Ne volim da glumim, jednostavno sam takav. Ali cim pokazem neko interesovanje, devojka ga izgubi. Kad se ja pravim hladan onda je ona zainteresovana. Ne zelim da igram te igre, ima li normalne zene?

Ja ne znam sta se ovo desava, ne znam sta vise treba da uradim da konacno osvojim neku zensku osobu u Srbiji.
Imam 28 godina, zavrsen master, svoju kucu, dobar auto, super izgledam, sposoban sam za sve i svi kazu da sam dobar covek. Prema devojkama se ponasam kulturno, gledam da ih zasmejavam, pomazem im u svemu sto mogu i na kraju je rezultat uvek isti, izgube interesovanje. Osecam da me samo koriste za pomoc i paznju i to me ubija u pojam. Starije udate zene(na poslu) se bukvalno lepe za mene, ali za mene je brak svetinja i nikad ne bih bio sa nekom udatom. Ove mladje pokazu interesovanje, privuku me i kad pocnu meni da se svidjaju, samo me sutnu. Sve ovo utice na moje psihicko stanje, pocinjem da se nerviram bas.Postajem frustriran i pocinjem da mrzim sebe, zato sto ne znam gde gresim.
Dok sam bio u inostranstvu, nikad problema nisam imao, od kad sam se vratio u Srbiju, zene mogu samo da sanjam.
Meni se cini da se previse otvaras u startu tj. previse si na izvolte...
I kako ih to zasmejavas, pricas viceve?
To zaboravi, nema nista dosadnije i odbojnije nego kad neko oseti obavezu da se smeje
nekim tupavim vicevima koji im vrlo moguce nisu ni smesni...

Danas sam pisala o tome. Mnoge od nas su kao djevojčice malene, još u osnovnoj školi prošle slično.
Spavaš sa krpicama na kosi, mater ti ih načičkala da imaš loknice, napatiš se, žuljaju te cijelu noć, spremiš se i odeš u školu sva važna.
Dođeš, uđeš u učionicu a tamo dječaci: wooow kako si lijepa sa tom frizurom; auu kako ti je to slatkoo; aaaa divna ti je kosa, baš si medena.
I šta se desi?
Zaljubiš se u onog koji ti je rekao: šta si to stavila makarone u kosu ha ha ha.
Znači, jasno ti je gdje griješiš? :D
Jasno mi je da ste vi zene stvarno cudna stvorenja, znaci ispade istina da je najbolje spustati zeni ego da bih nesto uspeo.

Ali ja sam takva osoba, zasmejavam sve. Zato me ljudi i vole u drustvu. Ne volim da glumim, jednostavno sam takav. Ali cim pokazem neko interesovanje, devojka ga izgubi. Kad se ja pravim hladan onda je ona zainteresovana. Ne zelim da igram te igre, ima li normalne zene?
Vidimo kako svi vole biti u tvom društvu, vidimo u tvom prvom postu.
Prebrzo gubiš živce, impulsivnost ti neće podići popularnost među djevojkama.
Ja ću te evo na ignor metnut' samo zbog toga "ima li normalne žene".

Vidimo kako svi vole biti u tvom društvu, vidimo u tvom prvom postu.
Prebrzo gubiš živce, impulsivnost ti neće podići popularnost među djevojkama.
Ja ću te evo na ignor metnut' samo zbog toga "ima li normalne žene".
Izgleda da je ono treće što sam navela 😂 u tom slučaju mogu samo ostaviti broj telefona bivšeg pa da se lepo ispričaju

Nesto me hvata neka panika, bas mi postaje opterecenje. Moram nekako mozak da iskljucim, stalno gledam gde gresim i sta mogu da popravim.
Druže sad ću ti dati nejbolji savet. Nemoj da juriš te koje ti se sviđaju. Nađi neke koje su neka Šestica po lepoti. Ono da možeš da je krešeš a da nisi zaljubljen. Da je ok sex. Pa vremenom kada nahvataš neku u koju ćeš se zaljubiti onda nju oženiš.

NE ŽURI SA ŽENIDBOM.

naici ce kad se najmanje nadas, mozda u supermarketu. .. manje razmisljaj...
Jasno mi je da ste vi zene stvarno cudna stvorenja, znaci ispade istina da je najbolje spustati zeni ego da bih nesto uspeo.
zene su jednostavne, to spustanje ega vazi za vezu za noc i sl.

Druže sad ću ti dati nejbolji savet. Nemoj da juriš te koje ti se sviđaju. Nađi neke koje su neka Šestica po lepoti. Ono da možeš da je krešeš a da nisi zaljubljen. Da je ok sex. Pa vremenom kada nahvataš neku u koju ćeš se zaljubiti onda nju oženiš.

NE ŽURI SA ŽENIDBOM.
Zaboravio si mu reći i dvica sa mozgom, kad već vršiš takvu klasifikaciju.

Samo nemoj da pridaješ preveliki značaj, tako je sa ljudima generalno, ne cene to i uzmu zdravo za gotovo

NE ŽURI SA ŽENIDBOM.
Veruj mi brt da mi je sex najmanje bitan, toliko puta sam imao sex bez ljubavi da vise nemam ni potrebu. Hocu da probam sex kad sam zaljubljen a ne samo ovako radi reda. Ne gledam nikakve desetke, vec normalne devojke kao sto sam i ja

Back