bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.347
bitno je pratiti dokle...jednom i ako zakasni, drugi put nece.al to smori. jbga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitno je pratiti dokle...jednom i ako zakasni, drugi put nece.al to smori. jbga
ma to pracenje prepustis njoj.bitno je pratiti dokle...jednom i ako zakasni, drugi put nece.
i onda prodjes ko moj kumma to pracenje prepustis njoj.

stou?i onda prodjes ko moj kum![]()
procitaj drugi post.. prvi moj ovde.
da zapratim tvoje lik i delo?procitaj drugi post.. prvi moj ovde.
da, trebace tida zapratim tvoje lik i delo?
Možda da postaviš sebi pitanje šta ti tačno želiš i očekuješ od svoje potencijalne devojke ?Nesto me hvata neka panika, bas mi postaje opterecenje. Moram nekako mozak da iskljucim, stalno gledam gde gresim i sta mogu da popravim.
tek onda ce imati problem ... vidim da covek ima visoke kriterijumeMožda da postaviš sebi pitanje šta ti tačno želiš i očekuješ od svoje potencijalne devojke ?
Sve se može rešiti, ali neka napiše pa da vidimo, a i možda traži na pogrešnom mestutek onda ce imati problem ... vidim da covek ima visoke kriterijume
u pravu si.Sve se može rešiti, ali neka napiše pa da vidimo, a i možda traži na pogrešnom mestu
Zanima me kako im prilazi, kakav mu je pristup, to je jako bitno .. Ako nema neku harizmu, smisao za humor, mada ovo je moje mišljenje, dzabe ti sve i stan i kola i taj masteru pravu si.
nije napisao neke bitne stvari... sta predlazes?
bas svima?Možda si im dosadan.
I dodala bih samo na ovo pitanje, da li se kreće, gde izlazi jer ako traži devojku na nekom splavu, male su šanse da će tu nešto pravo naći, na nekom dubljem nivou za vezu koja je ozbiljna...Zanima me kako im prilazi, kakav mu je pristup, to je jako bitno .. Ako nema neku harizmu, smisao za humor, mada ovo je moje mišljenje, dzabe ti sve i stan i kola i taj master
A ono drugo što mi pada na pamet ako je taj fin dečko, kulturan, to ne valja, devojke ne padaju na takve nažalost, u većini slučajeva
Treće što mi pada na pamet je da je kao moj bivši kad mi je pričao, sve je kod njega super al nije mu jasno zašto nema devojku, kasnije sam skontala da sam se zalepila za narcisoidnog manipulatora koji nije svestan svojih mana i neće da radi na sebi nego mu devojke pre mene za sve krive a kasnije i ja
Ovo treće ništa lično ne poznajem te Laki, al morala sam da napišem
A možda samo bira pogrešne s kojima nije njemu zanimljivo, samo da bi očajnički našao nekuMožda si im dosadan.
Pa možda, nisam rekla da jeste, navodim kao opciju. Poznajem ja dosta divnih, obrazovanih, zaposlenih, situiranih, kulturnih, super izgledaju a bježimo od njih sve trčeći. Dosadni su. Ja sam na prvo čitanje shvatila da se on trudi da neku osvoji kao da se trudi da obavi posao "gledam da ih zasmejavam". Ja lično to prepoznam da je "gledanje" da nije prirodnim i dobrim smislom za humor. Lik je umoran, sam je priznao, umoran od vječne glume da je sjajniji od onoga koliko sjaji. Treba da se opusti, da bude prirodan. Naletiće neka. Nadam se prava.bas svima?
ma to niko ne zna dok se ne pojavi "ta" "taj"A možda samo bira pogrešne s kojima nije njemu zanimljivo, samo da bi očajnički našao neku
Zato kažem, prvo sebi postavi pitanje, šta ti želiš, šta je za tebe prava veza, ljubav...
Pa to mu je jeste glavna greška. TRAŽI!!!!!A možda samo bira pogrešne s kojima nije njemu zanimljivo, samo da bi očajnički našao neku
Zato kažem, prvo sebi postavi pitanje, šta ti želiš, šta je za tebe prava veza, ljubav...
Treba da popije nešto i malo da se opusti, da ne razmišlja o curama, naleteće neka čoveče, ja predlažem odlazak u Bosnu, tamo su ljudi opuštenijiPa možda, nisam rekla da jeste, navodim kao opciju. Poznajem ja dosta divnih, obrazovanih, zaposlenih, situiranih, kulturnih, super izgledaju a bježimo od njih sve trčeći. Dosadni su. Ja sam na prvo čitanje shvatila da se on trudi da neku osvoji kao da se trudi da obavi posao "gledam da ih zasmejavam". Ja lično to prepoznam da je "gledanje" da nije prirodnim i dobrim smislom za humor. Lik je umoran, sam je priznao, umoran od vječne glume da je sjajniji od onoga koliko sjaji. Treba da se opusti, da bude prirodan. Naletiće neka. Nadam se prava.
Pa imam vec dosta godina, hteo bih da osnujem porodicu. Iskreno da ti kazem, bas sam i usamljen, pogotovu oko ovih praznika i jbg.Da, opteretio si se time. Zasto zuris da nadjes devojku?
jesi li prevario neku?Ne mogu brt, ne mogu da glumim. Nisam takav, jer ako osvojim tako devojku, onda je to laz. Veza koja zapocne lazima, nema nikakvu buducnost. Hocu da me neko voli zbog mojih osobina a ne zbog glume.