Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

u pravu si.
nije napisao neke bitne stvari... sta predlazes?
Zanima me kako im prilazi, kakav mu je pristup, to je jako bitno .. Ako nema neku harizmu, smisao za humor, mada ovo je moje mišljenje, dzabe ti sve i stan i kola i taj master
A ono drugo što mi pada na pamet ako je taj fin dečko, kulturan, to ne valja, devojke ne padaju na takve nažalost, u većini slučajeva
Treće što mi pada na pamet je da je kao moj bivši kad mi je pričao, sve je kod njega super al nije mu jasno zašto nema devojku, kasnije sam skontala da sam se zalepila za narcisoidnog manipulatora koji nije svestan svojih mana i neće da radi na sebi nego mu devojke pre mene za sve krive a kasnije i ja
Ovo treće ništa lično ne poznajem te Laki, al morala sam da napišem

Sedni malo i razmisljaj, proanaliziraj sta si radio i kako si radio kad si neku osvojio tamo ili ovde neku nekad.Na osnovu toga analiziraj i donesi zaklucak i mozda provalis sta to lose radis ili se lose postavis.Nemas problema vidim sa parama i poslovi ti ocigledno idu.

Mozda da rasiris kretanje tj da ulozis sebe u drustva sa kojma imas zajednicka interesovanja i iskljucivo u takvim krugovima samo da se kreces jer ces posle da upoznas takve devojke sa kojim ces moci da delis ta interesovanja i takodje da se kroz njih zblizite i bolje upoznate.Ne znam npr volis planinarenje, lupam pa ides i ulozis sebe u tu aktvnost kroz neke drustvene organizacije gde upoznas takvu devojku koja voli isto i kad nju izdvojis i sa njom saradjujes oko toga nema boljeg zblizavanja i recepta za ulazak u jaku vezu i pricu.Tako ne moze lako i tek tako kao sto si pisao da izgubi interesovanje i ode.

Valjda imas neke hobije i neku svoju licnost i karakter da kod ljude ne izgledas bezlicno i bledo a pogotovo kod devojaka.Mozda je tvoje drustvo problem, mozda te drugari ogovaraju i pustaju im price koje ne idu tebi u korist ili neko pusta glasine i svaki put to isto kruzi i pocne da ih drzi podalje odjednom od tebe.Nemoj da mislis da to drustvo ne moze pa i najblizi prijatelj.Nemas poima sta sve ljudi rade iza ledja ne bi li privukli paznju zena samo za sebe pa makar i znali da ne mogu nista kod njih.Umeju ljudi mnogo da budu sujetni i zavidni do mere ako ne mogu ja nece ni on i pocnu da prave price i smicalice.Ne pricaj im nista ama skoro nista kad si koju upoznao i kako si razmenio rec i kad s koju treba da se vidis niti koja ti se svidja.Ni kod najboljeg druga.Tek kad je osvojis samo kazes im mi smo zajedno i toliko.

Promeni drustvo i druzi se samo sa onim s kojim imas ista interesovanja, izgradi malo bolji karakter koji nije bezlican.Pazi se drustva i traceva, njihovih smicalica.Tu gde si bio odbijen u te krugove ne idi vise tu su te ocrnili i ne bacaj sebe u isti zacarani krug gde te sve vise verovatno ocrnjuju.Stvaraj nove price u kojie ti ulazis nov gde ti dirigujes a ne u tudje price gde si ti automatski sporedni lik.Ulazi u nove price koje su tvoje ili price za sve a be u necije.

To mi je trenutno palo na pamet za savet ali ti najbolje mozes da otkrijes sam gde skripi.

Ako ne ide i ne mozes da se uklopis do 30 onda se spakuj i bezi u inostranstvo...
Generalno vidim da su mnogo nase zene zahtevne, ostre i teske.Nekako su hladnije naspram strankinjama i mnogo nesto razvlace i kalkulisu a nikako da sracunaju.

Zanima me kako im prilazi, kakav mu je pristup, to je jako bitno .. Ako nema neku harizmu, smisao za humor, mada ovo je moje mišljenje, dzabe ti sve i stan i kola i taj master
A ono drugo što mi pada na pamet ako je taj fin dečko, kulturan, to ne valja, devojke ne padaju na takve nažalost, u većini slučajeva
Treće što mi pada na pamet je da je kao moj bivši kad mi je pričao, sve je kod njega super al nije mu jasno zašto nema devojku, kasnije sam skontala da sam se zalepila za narcisoidnog manipulatora koji nije svestan svojih mana i neće da radi na sebi nego mu devojke pre mene za sve krive a kasnije i ja
Ovo treće ništa lično ne poznajem te Laki, al morala sam da napišem
I dodala bih samo na ovo pitanje, da li se kreće, gde izlazi jer ako traži devojku na nekom splavu, male su šanse da će tu nešto pravo naći, na nekom dubljem nivou za vezu koja je ozbiljna...

Pa možda, nisam rekla da jeste, navodim kao opciju. Poznajem ja dosta divnih, obrazovanih, zaposlenih, situiranih, kulturnih, super izgledaju a bježimo od njih sve trčeći. Dosadni su. Ja sam na prvo čitanje shvatila da se on trudi da neku osvoji kao da se trudi da obavi posao "gledam da ih zasmejavam". Ja lično to prepoznam da je "gledanje" da nije prirodnim i dobrim smislom za humor. Lik je umoran, sam je priznao, umoran od vječne glume da je sjajniji od onoga koliko sjaji. Treba da se opusti, da bude prirodan. Naletiće neka. Nadam se prava.

Pa možda, nisam rekla da jeste, navodim kao opciju. Poznajem ja dosta divnih, obrazovanih, zaposlenih, situiranih, kulturnih, super izgledaju a bježimo od njih sve trčeći. Dosadni su. Ja sam na prvo čitanje shvatila da se on trudi da neku osvoji kao da se trudi da obavi posao "gledam da ih zasmejavam". Ja lično to prepoznam da je "gledanje" da nije prirodnim i dobrim smislom za humor. Lik je umoran, sam je priznao, umoran od vječne glume da je sjajniji od onoga koliko sjaji. Treba da se opusti, da bude prirodan. Naletiće neka. Nadam se prava.
Treba da popije nešto i malo da se opusti, da ne razmišlja o curama, naleteće neka čoveče, ja predlažem odlazak u Bosnu, tamo su ljudi opušteniji 😂

Back