38imak
Elita
- Poruka
- 20.211
Cyberpunk 2077 i Pentiment.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo sam i ja uzeo "deci " za PS5.
Još jedan primer koliko je ovaj forum propao je to što se tema o igricama nalazi na pdf Tehnika i nauka.
A da ne bude da samo oftopičarim ne igram ništa![]()
Koliko su se studiozno posvetili i pratećoj muzici.Heroes of Might and Magic 3 HD.
Prvi utisak koliko su igre nekada bile bolje i koliko je opustenije igrati single plejere, nema trolova, budala, smaraca i ostalih.
Takoreci, povratak u mladost.
A pre ovoga sam igrao Sacred Gold jos jednu igru od pre 20 godina.![]()
red alert rebornvratio sam se C&C III Tiberium Wars
mnogo jaka igra![]()
Koliko su se studiozno posvetili i pratećoj muzici.
Imam na disku III Complete (glavna igra i dva expansiona) kao i Heroes II
mada su neke operske arije sumnjive...![]()
Bilo na EA App-u pretproślog meseca ĉini mi se svi delovi za neku sramotnu siću... ono ni u MAXI-ju nema śta da se uzme valjano za te pare, evo ljuštim prvi deo...red alert reborn
I u trojci mi vilenjaci sa naj naj pejsažom i muzikom, prosto se oseća vazduh sa one livade (Rampart Town)Samo trojka Necropolis i Dread Knights
Sad sam se nalozio idem da igram
Heroes 2 je vrh, mozda i najbolja u celoj fransizi. Mnogo zarazna.Koliko su se studiozno posvetili i pratećoj muzici.
Imam na disku III Complete (glavna igra i dva expansiona) kao i Heroes II
mada su neke operske arije sumnjive...![]()
има на другим сајтовима за џ.. само ставиш добар фајервол ијетоBilo na EA App-u pretproślog meseca ĉini mi se svi delovi za neku sramotnu siću... ono ni u MAXI-ju nema śta da se uzme valjano za te pare, evo ljuštim prvi deo...
Heroes of Might and Magic 3 HD.
Prvi utisak koliko su igre nekada bile bolje i koliko je opustenije igrati single plejere, nema trolova, budala, smaraca i ostalih.
Takoreci, povratak u mladost.
A pre ovoga sam igrao Sacred Gold jos jednu igru od pre 20 godina.![]()
Увек сам више наклоњен потезним стратегијама, мада сам играо Старкрафт и јединицу и двојку.Ovo mi lagano, Starcraft je majka za brzo razmišljanje...
Ko misli da se keca online u Starcraftu mora da nauĉi napamet shortcutove sa tastature, sa mišem gubite vreme... Kako su me oprali sramota me da pišem dalje...
A za Starcraft II morate prvo da se pripremite koju ćete rasu da vodite a protiv koje da igrate online
Tu je tek igranka bez prestanka...