Sta igrate trenutno?

Još uvek igram FIFU 23. Nakon što sam odigrao sezonu sa Liverpulom, odigrao sam, u Career modu, i sezonu sa ekipom Austria Wien, a onda se stavio na raspolaganje drugim timovima i uzeo me je Njukasl. Sad malo s njim igram, čisto da odigram i jednu sezonu sa timom koji ne spada u moje favorite.

Counter-Strike 1.6 - da, opet sam uzeo malo da se zamlaćujem ovom legendarnom igrom. I najzad sam uspeo da nađem jedan server na kome mogu da se opustim i uživam u igri (interesantno, taj server nosi u sebi oznaku RO i jezik na njemu je, rekao bih, rumunski, ali na Gametrackeru stoji da je server iz Amerike, dok na CS-BG.info piše da je iz Nemačke). Preko dana igraju klasične mečeve, ali u sitnim satima, kad bude manje igrača, igraju se deathmatch partije i često otkrivam neke nove mape koje ranije nisam viđao.

Takođe otkrivam neke stare klasike sa arkadnih mašina uz pomoć MAME emulatora. Galaga, Bomberman, zatim Mario i Sonic (verzije za arkadne mašine koje se i ne razlikuju od onih konzolnih, sem što u Soniku imate mnogo manje vremena da završite nivo i nema bonus nivoa kad pokupite one velike prstenove na kraju regularnih nivoa), pa Super Pang, Boulder Dash, Bubble Bobble, Snow Bros, Sunset Riders, itd. Evo sad recimo gledam kakva je ova igra više od 40 godina stara, Bagman.

my time at portia - mnogo dobra i zarazna
_2025-02-02_21-19-51.png

Prešao God of War sad igram Ragnarok, u poređenju sa originalnim delovima ovo je dno dna, igra je toliko repetitivna i kombat je očaj živi, vučeš ono dete koje je predosadno, bossovi ne postoje bukvalno i saznah da je ovo bila igra godine, o majko na šta smo spali XD

Kingdom Come Deliverance II

Ko voli RPG neka ne propušta.
Ne znam zasto, ali nikako nisam mogao da se upustim u prvi deo. Cekao sam godinama za nju da izadje, ali iz nekog razloga mi nije legla od samog pocetka.
Poceo bih da igram intro...i tu bi se zaustavio. Vise puta sam pocinjao.
Evo pre neki dan, video sam da je izasao drugi deo. Ponovo sam instalirao prvi deo, u cilju da igram sve redom. Ali evo, opet mi se ne prelazi sam taj intro.

Ne znam zasto, ali nikako nisam mogao da se upustim u prvi deo. Cekao sam godinama za nju da izadje, ali iz nekog razloga mi nije legla od samog pocetka.
Poceo bih da igram intro...i tu bi se zaustavio. Vise puta sam pocinjao.
Evo pre neki dan, video sam da je izasao drugi deo. Ponovo sam instalirao prvi deo, u cilju da igram sve redom. Ali evo, opet mi se ne prelazi sam taj intro.
Intro i prolog su logično malo dosadnjikavi jer su skriptovani, međutim posle dolazi open world RPG sa mnogo side questova i pričom koja ima logike i koliko sam pročitao istorijski potkovana.
Još jedna dobra stvar je što nema nikakvih karakondžula i magija...potpuno ovozemaljski RPG, simulacija srednjeg veka.

Sviđa mi se prilično.

I dalje je to FIFA 23. Igram Career mod u Liverpulu (još jednu sezonu, pošto sam posle jedne sezone u njemu gde smo osvojili sve živo odigrao još dve u drugim ekipama), ali sam morao da je počnem ispočetka zato što ne možeš da odeš u koji hoćeš tim, nego se staviš na transfer listu pa ko ti ponudi ugovor. Takođe, ne sviđa mi se što u Career modu nemate apsolutno nikakvu kontrolu nad sastavom tima, formacijom, taktikama, izmenama ni bilo čemu drugom, već je ceo fokus samo na tog jednog igrača koga odaberete. Znam da je poenta tog moda da akcenat bude na jednoj individui, ali mogli su da ostave igraču malo više slobode, posebno što, sasvim suprotno ovome, u menadžerskom delu imate milion stvari o kojima brinete.

4058353289.png

Jeste da nisam u prilici da igram novu FIFU, odnosno EA Sports FC kako se sada zove, ali može i FIFA 23 da se prilagodi tekućoj sezoni: ima da se skine jedan fajl od nekih osam megabajta koji ažurira sve timove, plus što u Live Editoru može da se prepravi kalendar tako da sezonu započnete 2024. umesto 2022. Parola – snađi se.

To sam davno probao i ne dopada mi se, Konami ima zanimljiviji fudbal.
ma i ovo je ekstra zanimljivo, ali nemam ja vremena da igram to kako bi trebalo
možda neki oflajn mod, ali za bilo kakav napredak u bilo kom onlajn modu kapiram da bi moralo da se igra svakodnevno
a ja soni uključim 1-2 puta nedeljno i to samo sad tokom zime, posle mesecima ne igram ništa

ma i ovo je ekstra zanimljivo, ali nemam ja vremena da igram to kako bi trebalo
možda neki oflajn mod, ali za bilo kakav napredak u bilo kom onlajn modu kapiram da bi moralo da se igra svakodnevno
a ja soni uključim 1-2 puta nedeljno i to samo sad tokom zime, posle mesecima ne igram ništa

Meni se raniji naslovi nisu dopali, suvise su spori i tesko se daju golovi dok PES tu daje vise slobode. Generalno mi je igriviji fudbal, narocito kada sednem sa bratom kada sam na odmoru.

Ovako mi stoji RDR2 dok ne ocistim laptop i zamenim termalnu pastu.

Back