srednjoskolke i apsolventi

Jeste li culi za ovaj slucaj:
U Americi pre nekoliko meseci ucenik od 14-15 godina spavao sa uciteljicom od 24-25. Ona je optuzena za da li silovanje ili iskoriscavanje maloletnika... tako nesto. U svakom slucaju neko vreme je provela u zatvoru, zabranjeno joj je da ikada vise radi sa decom i mislim da je novacno kaznjena.
Majka klinca nije zelela da decko svedoci. Advokati su to tumacili kao "nije hteo da se priseca traume!"

Video sam slike uciteljice i mogu vam reci da (iako imam dosta probirljiv ukus) se nikako ne bi pozalio, da sam ja bio u pitanju... Sto je najgore ni klinac izgleda da nije neki retard...
Ooo kakvih sve ljudi ima na ovome svetu. Pa gde ces bolju stvar nego da te sexy uciteljica "siluje" i to jos dobrovoljno....

U skoli svaki dan imam jedan cas gde se pored ozbiljne materije, svaki dan prica o trenutnim desavanjima. Da stvar bude jos gora kada smo pricali o tome na casu, recimo polovina ljudi su smatrali taj slucaj za smesnim i extremno glupim; dok je druga polovina videla to kao ozbiljan problem... :shock: :shock:
Razumeo bi da su musko-zenska uloga bili zamenjeni, ali ovako: it's ridiculus.

Izvinjavam se ako sam nekoga propustio ove dve su sa prve strane pa.... nego... gde sam ono stao... a da tema... pa ne znam nikad nisam trazio neko odredjeno godiste u fazonu e sad cu da nadjem neku '85 ili '88 nego jednostavno devojka mi se ili svidi ili mi se ne svidi i to je to. Naravno postoje ekstremne granice recimo '90god i mladje su trenutno premlade za mene pa cak i neke '89, a naravno i '76, '77 i starije su vec stare za mene i naravno udate ne dolaze u obzir ni pod kojim okolnostima.

Ka je vec ovo postala tema koje vam godiste najvise odgovara :) Meni je to 88. Tih godinu dana razlike mi najvise odgovara. Mislim da je to zbog onoga sto se kaze de devojke pre sazrevaju pa devojka nekih godinu dana mladja od mene je taman na mom nivou :D :D :D heeh ja i moje crazy teorije. Mada moze sve do 89 ;)

Back