random_cloud_form
Aktivan član
- Poruka
- 1.621
Srednjoskolke, da li se vise lozite na dase 25-26 godina nego na svoje vrsnjake iz klupa?
Sa kojima je bolje biti u vezi po vasem misljenju?
Sa kojima je bolje biti u vezi po vasem misljenju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu sto volim ovu teoriju, josh vise zagovornice iste...MELLZINJA:...Meni iskreno vishe odgovaraju godinu dana do dve stariji likovi,jer se vishe razumemo dok su mladji manje zreli ili pak nezreli....
Tu si u pravu, stvarno tako jeste, to vazi za sve koji se "vrte" oko 18.pajser:brate to je zato shto si verovatno 88,89. tacno bi otisao u tvorza da smuvas neku 92,93, videces kad budesh imao 21,22 godine i kad dodje klinkica sa 17,18 ima da je smazhesh ko ciganche napolitanku
MELLZINJA:Za sada sam bila u vezi s momcima koji su bili mojih godina,najstariji mi je bio '85...Meni iskreno vishe odgovaraju godinu dana do dve stariji likovi,jer se vishe razumemo dok su mladji manje zreli ili pak nezreli....
UrosWasHere:Ja recimo ni u ludilu ne bih mogao da budem sa devojkom cetri godine mladjom...
godinu-ajd moze, dve-VELIKO pitanje...
Ej,pa nisam generalizovala...Imala sam i ja dechka koji je bio godinu dana mladji,i mogu ti reci da mi je to bila jedna od najlepshih veza...dechko je bio zreliji...Kad_LupimLupim:Auuu sto volim ovu teoriju, josh vise zagovornice iste...
andja_stay_cool:pa sizzy....kad izgledas kao ja,i pri tom si visoka 190cm....i imas malo zrelije stavove o zivotu od svojih vrsknjaka..kad proputujes pola sveta i vidis stvari koje oni nikada nece...onda ti moje razmisljanje nece biti toliko sick....sta da ti kazem...