inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
Ja sam malopre rekao što imam. Srećno
Btw, nemoj tako javno, imaš pp....
Btw, nemoj tako javno, imaš pp....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svasta ces ti jos saznati o meni... poludeces za mnom..Sizzlym:izgleda![]()
hm....okej...ali pazi na moj pogled swi padaju8-)Dovla:Svasta ces ti jos saznati o meni... poludeces za mnom..
Ja nisam rekao da ja necu poludeti za tobom vec da ces ti poludeti za mnom...Sizzlym:hm....okej...ali pazi na moj pogled swi padaju8-)
:razz::razz:Dovla:Ja nisam rekao da ja necu poludeti za tobom vec da ces ti poludeti za mnom...![]()
random_cloud_form:Srednjoskolke, da li se vise lozite na dase 25-26 godina nego na svoje vrsnjake iz klupa?
Sa kojima je bolje biti u vezi po vasem misljenju?
Pa isto sto je privuklo nju na njemu, tako i njega na nju... ima puno tema da se prica i te kako.
slatka mala maloletnice, prirodna srecnice na torti si stigla tek do 16 svecice mala mamina pametnice imas sve petice a palis licem bebice sa pogledom gresnice....Dovla:@Kazanova
alo covece znas li ti gde je 25 a gde 15godina... Normalan momak sa 25god vec treba da razmislja o braku, porodici, poslu... takva veza po meni nema apsolutno nikakvog smisla jer ona ne moze da bude ni iz zabave ili radi sex-a jer, slozices se sa mnom, devojka od 15god ne bi bas trebalo da bude intezivno seksualno aktivna...a u ozbiljnost takve veze necu ni da ulazim jer i ne postoji...