srednjoskolke i apsolventi

random_cloud_form:
Srednjoskolke, da li se vise lozite na dase 25-26 godina nego na svoje vrsnjake iz klupa?
Sa kojima je bolje biti u vezi po vasem misljenju?

Randome, brate, da ti kazem iskreno... i mene 'vata neka pedofilija, ako mi verujes? Sve su one od mene mladje negde oko 10 godina..., al' meni srce igra, neka toplina me obuzima... i da znas da to nista nije cudno.

Plasim se da za desetak godina ne pocnem da jurim osnovke.

Recimo ona ima ... 15, a on 25... Hajde da razumem nju, ima nešto stvarno lepo u starijim tipovima (mogu da kažem nekoliko stvari, ali neću...), ali njega ne razumem najbolje... Pitam se o čemu pričaju?
Ako pričaju...a pričaju.
Gde je on sa njom u toj priči?
Predpostavljam da interesovanja mogu biti slična na nekim poljima...ali ih u neku ruku deli baš ono što se njoj svidelo na njemu......ono što ga razdvaja od njenih vršnjaka

Pa verovatno se takvi likovi muvaju sa zrelijim devojkama...
Recimo,moja drugarica je bila samo sa starijima...
Rekla je da jednostavno nema o cemu da prica sa vrsnjacima..
A ovako je vrlo zrela i normalna devojka,tako da nije bila s njima iz fazona,iz toga najmanje...

@Kazanova
alo covece znas li ti gde je 25 a gde 15godina... Normalan momak sa 25god vec treba da razmislja o braku, porodici, poslu... takva veza po meni nema apsolutno nikakvog smisla jer ona ne moze da bude ni iz zabave ili radi sex-a jer, slozices se sa mnom, devojka od 15god ne bi bas trebalo da bude intezivno seksualno aktivna...a u ozbiljnost takve veze necu ni da ulazim jer i ne postoji...

ne bih da opravdavam veze kad matora konjina koja bi trebala da se zheni i osnuje porodicu, nadje sebi neki devojchurak, al ima nekih stvari koje..... onako..... izmichu opravdanim racionalno/moralnim postavkama nasheg Dovle i tako to (:

Dovla:
@Kazanova
alo covece znas li ti gde je 25 a gde 15godina... Normalan momak sa 25god vec treba da razmislja o braku, porodici, poslu... takva veza po meni nema apsolutno nikakvog smisla jer ona ne moze da bude ni iz zabave ili radi sex-a jer, slozices se sa mnom, devojka od 15god ne bi bas trebalo da bude intezivno seksualno aktivna...a u ozbiljnost takve veze necu ni da ulazim jer i ne postoji...
slatka mala maloletnice, prirodna srecnice na torti si stigla tek do 16 svecice mala mamina pametnice imas sve petice a palis licem bebice sa pogledom gresnice....

moja sestra je sa 13 imala decka od 24!!!NIJE MI RODJENA SESTRA!!!!To mi nikada nece biti jasno...

Back