Šrafciger ili varjača?

Šta vas više loži kod muškarca?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
A da ne prelazite ulicu, znam decu koja su poginula tako.

:roll:

Poenta je da budeš pažljiv, da gledaš jel zeleno i na obe strane ulice. I kako menjaš prokletu sijalicu na lampi.

Jel se možemo vratiti temi, molim? Izvinjavam se jer sam pomenula sijalice, nisam znala o kakvim hororima pričam.

Ok mi je kad se muško uvati kotlića ili roštilja, ili čemu sličnom, jer sam na to svikla. U principu, nikad ne bih poverila ženi da ispeče prase kako treba :mrgreen: Treba iskopati rupu, il nać zavetrinu, il sve ono drugo štatijaznam. :zcepanje:

Ispeći meso na roštilju ili prase je u suštini veoma prosto, nego muškarci vole da se prave kako je to neki poso da bi se kurčili i osetili kao da su uradili nešto lol.

Zaklati i urediti prase je već nešto.

• Podržavam
Reactions: DUH
Не мора да кува, ја одлично кувам и волим то са радим.
С друге стране, знам и нпр. ламинат да поставим.

Е јбг, шта сад да кажем. : (

Могу да изаберем варјачу ал за спенковање? :руменко:

Glasaj, zeno, glasaj!

Znaš ti ćero de su faza i nula, a de je uzemljenje?

• Haha
Reactions: DUH
danas novcanice zavrsavaju sve. tako da odgovor je nazalost novac
Zivimo u takvom drustvu da bez para bilo gde ne mozes nista. I normalno je da i musko i zensko bude sposobno da sutra prehrani svoju porodicu i da joj omoguci da ima normalan zivot.
Deci nije dovoljno samo ljubavi i leba i pastete, moras ih obuci, platiti skolovanja, eksurzije, sportove....
Meni ne bi nikada za porodicu bio u opticaju neko ko je nesposoban da od dinara napravi dva, isto kao sto i sebi ne bih dopustila da budem nesposobna i lenja i predam se, bilo kada i kako, i da nemam za njih dvoje sutra ni za osnovno....
I ja tu ne vidim nista, nazalost, nego na srecu....

Kad majstorise. :)
Jer sam konzerva. :)
Od muskarca ocekujem da zna da kuva, tj da se stara sam o sebi, ali ne volim da mi se „gura“ u kuhinju.
Ali ja ne volim ni kada mi se drugarice nude da nesto iseckaju, promesaju, umute - NE DIRAJTE NISTA! Sedi, pricaj, pevaj, pij kafu, vino, samo mi se ne mesaj u ono sto radim. Kuhinja je moje carstvo.

Bogami volim da bude vest oko tih muskih poslova, da zna i moze da iscepa drva, da popravi da ozida, da se razume, kuhinja je moj reon, ne volim da mi se tu bilo ko mesa, eventualno moze da dotegli i obezbedi namirnice i dalje odatle is, is. Nek ispadnem i zaostala i seksista i grbava, mene to radi i cao.

dobro je da zna da kuva, u suprotnom pored mene može i gladan da ostane
da majstoriše jok, imam brata koji misli da sve ume da popravi pa posle uvek zovemo majstora da popravi bratovu popravku, tako da za takve stvari ću radije da platim, nego da opet gledam muško koje se pravi prepametno
a loži me samo velika kita i da je dobar u duši

Bogami volim da bude vest oko tih muskih poslova, da zna i moze da iscepa drva, da popravi da ozida, da se razume, kuhinja je moj reon, ne volim da mi se tu bilo ko mesa, eventualno moze da dotegli i obezbedi namirnice i dalje odatle is, is. Nek ispadnem i zaostala i seksista i grbava, mene to radi i cao.

Niko te nije optužio da si zaostala, seksista i grbava, rileks, tejk it iiiiiiiize...

Back