moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
najvaznije ionako neces saznati nikakvim proveravanjem.ne znam sta da verujem :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najvaznije ionako neces saznati nikakvim proveravanjem.ne znam sta da verujem :-(
najvaznije ionako neces saznati nikakvim proveravanjem.
odlicno znam, zato ti i kazem, ohladi glavu, daj vremena i sebi i njemu.joooooooooooooooooj nemoj sad ti to da mi radis :-(.
ma znas kad ti je zbrka u glavi.....ne znam sta da verujem :-(

kazi ti meni ako umes tacno - zasto te uzrujava toliko njegova laz?
nisi me razumela.
tip slagao sitnicu. verovatno nebitno skroz.
ti oma povukla paralelu sve do njegove izjave o sudbinskom susretu i forevr-tugedr i sjebala se - oh, da li i to laze.
a pritom kazes da ti je on strast.
uopste nije vazno da li on u toj krupnoj stvari laze.
istinu ces osetiti samo ako ga volis. u drugim situacijama ti je nepotrebna.
kazi ti meni ako umes tacno - zasto te uzrujava toliko njegova laz?
![]()
![]()
nije, moj igor laze
Ma daj, misliš da oni pamte svaku reč koju su izgovorili, bilo da je istina ili laž, verovatno je tada stvarno tako mislio, ono što je za tebe laž, njemu je verovatno sitnica na koju je odavno zaboravio.bitno je to da ja sada vrtim filmove i pitam se sta me je sve slagao..
naravno, rekla sam mu da znam da je slagao.

NovaIsta: "znam sta hoces da kazes, da ga ne volim, ne bi me uzrujavalo. "
nisam uopste to htela da ti kazem. cak verujem da samo uzrujavanje oko lazi nema veze sa ljubavlju nego sa osecajem da nas ta laz nekako opasno ugrozava.
ono sto ja pitam tebe je - KAKO TACNO?
NovaIsta: "e sad, ako ti neko svoje emocije uzdize na nivo nebeskih, a sa druge strane ko zna kako te maze i laze onda...razumes?"
ovaj, ne razumem. zato te i pitam.
To je najnormalnija stvar, ta pseudo sećanja, posebno ako je nešto nebitno al to nema veze. ameri vršili neko israživanje kao "izgubljen u tržnom centru" (sad i mi mimamo deltu, sad i mi možemo da vršimo istraživanje, mala digresija, al niko nije imun na to). i onda naterali neke roditelje da svojoj odrasloj deci (od po tridesetak godinica) kažu da su se kao mali izgubili u tržnom centru. i onda ta negdašnja dečica kreću da se sećaju stvari: kakvu je haljinu mama nosila, šta su kupovali, po kojim se odeljenjima kretao tako mali i izgubljen, da li je policajac koji ga je našao imao brkove...ja imam neobicnu naviku da se posle nekog vremena nabedim de je nesto bilo drugacije nego sto je bilo mesajuci ko zna kakve dogadjaje (a pamtim mnogo dogadjaja datuma i trenutaka iz licnog zivota) i onda se desi da pomesam stvari,zamenim ljude i iskonstruisem neku pricu za koju sam sigurna da je tacna i nema te sile koja bi me ubedila da gresim.sreca te imam neke ljude koji uspeju da mi vrate film unazad i posle ni sama nisam svesna sta sam uradila...
.....a shta ako je u bunaru .......
tebe ni igor ni niko drugi nikada ne moze napraviti budalom.ja ne mogu da shvatim da neko moze da slaze o kakvoj "ljubavi" se kod njega zapravo radi i kolika budala misli da sam???
jos mu lepo kazem- halo, igore, ispricao si to to i to, sedeli smo tu i tu, toliko sati....NE, u facu me laze BRE ej!!!!! razumes? postavlja se pitanje "pravljenja budalom".
a tebi bas dosadno nova a?
ali ovo, znas, u subotu sam oblacio zeleni dzemper, a ustvari imao crni, to je opasnija laz. od takvog ne znas kada laze, zasto laze, ni koliko laze. ovaj prvi, slaze kad napravi neko sr.anje, bilo kakvo,pa se vadi kako zna i ume. ovaj drugi, nemas pojma zasto ni kako. tek, laze.
uopste nisu u pitanju lepe utesne fraze. skroz sam ozbiljna.
razmisli malo o ovome sto sam ti rekla i ukapiraces da je savrseno razumno.
ja ne kazem da se nece desiti da igor (i drugi ljudi) nece procenjivati neku tvoju "vrednost spolja", pa ces im biti vise ili manje znacajna u zivotu. fora je u tome da to sa tvojom vrednoscu nema veze i da to sa tvojim osecanjem vrednosti ne sme da ima veze.
ako odbacis izjavu "ma nece on mene da pravi budalom" i izjavu "ma ne sme on mene tu da laze" nego se koncentrises na cinjenice:
1. ti nikako nisi budala i ne trosi sive celije na samoutucavanje
2. ljudi lazu u raznim situacijama iz raznih razloga
ostaje ti da oljustis nebitno i da ostavis ono bitno u dogadjaju.
a bitno je ono sto sam te pitala: kako zapravo tebe ta laz moze ugroziti?
ono, doslovno koji ce dogadjaj da se desi i tebe ugrozi zbog te lazi?
nek' ti je osmeh na licu...
batali nebuloze
ne govori se samo recima