NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
igor. spontano sam napravila foru. pitala ga o jednoj njegovoj bivsoj devojci. o njoj mi je nesto pricao pre 2 meseca. ja, naravno, slusala i zapamtila. sada, spontano, napravim se luda, pitam ponovo, kao nemam pojma. dobijem SASVIM DRUGACIJI odgovor :shock:.
cela prica nije toliko bitna. nije bitna ni ta devojka ni sve to. bitno je to da ja sada vrtim filmove i pitam se sta me je sve slagao..
naravno, rekla sam mu da znam da je slagao. rekla sam mu sta mi je rekao prosli put. medjutim, on je prvo pokusao nevesto da se izvuce, posle neka glupa negiranja, pa kao, ma to je nesporazum, ne razumes..bla bla.. ja mu lepo ispricam celu situaciju, kada smo pricali, gde smo pricali, sta je imao na sebi, koliko je sati bilo itd. ne, kaze on.
e sada, nije da sam nesto kao tu razocarana ili sta vec..ali...
aj recite nesto pametno...:-?
cela prica nije toliko bitna. nije bitna ni ta devojka ni sve to. bitno je to da ja sada vrtim filmove i pitam se sta me je sve slagao..
naravno, rekla sam mu da znam da je slagao. rekla sam mu sta mi je rekao prosli put. medjutim, on je prvo pokusao nevesto da se izvuce, posle neka glupa negiranja, pa kao, ma to je nesporazum, ne razumes..bla bla.. ja mu lepo ispricam celu situaciju, kada smo pricali, gde smo pricali, sta je imao na sebi, koliko je sati bilo itd. ne, kaze on.
e sada, nije da sam nesto kao tu razocarana ili sta vec..ali...
aj recite nesto pametno...:-?