- Poruka
- 399.000
Koja kolicina tolerancije ovde i open mind kada je tudje dupe u pitanju...zadivljena sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igor. spontano sam napravila foru. pitala ga o jednoj njegovoj bivsoj devojci. o njoj mi je nesto pricao pre 2 meseca. ja, naravno, slusala i zapamtila. sada, spontano, napravim se luda, pitam ponovo, kao nemam pojma. dobijem SASVIM DRUGACIJI odgovor :shock:.
cela prica nije toliko bitna. nije bitna ni ta devojka ni sve to. bitno je to da ja sada vrtim filmove i pitam se sta me je sve slagao..
naravno, rekla sam mu da znam da je slagao. rekla sam mu sta mi je rekao prosli put. medjutim, on je prvo pokusao nevesto da se izvuce, posle neka glupa negiranja, pa kao, ma to je nesporazum, ne razumes..bla bla.. ja mu lepo ispricam celu situaciju, kada smo pricali, gde smo pricali, sta je imao na sebi, koliko je sati bilo itd. ne, kaze on.
e sada, nije da sam nesto kao tu razocarana ili sta vec..ali...
aj recite nesto pametno...:-?

Brate, ja sam mrtva ozbiljna. Intuicija me nikad nije prevarila, ali NIKAD. Svaka osoba kod mene izaziva neki osecaj na prvu loptu i ja verujem tom osecaju, mada ima i udeo racionalizacija.
Ne verujem u podelu na dobre i loše ljuda. Neki ljudi su više dobri nego što su loši, a neki obrnuto. Zato mislim da ne treba nikada prihvatati bilo šta kao konačno.
Onda imaš dobre ljude oko sebe.

Daj bre Divlja..pa ces tako po nekom osecaju na prvu loptu ."osuditi nevinog"..jer je mozda tog dana bio u k.urcu..pa je ostavio los utisak na tebe..intuicija i osecaj na prvu loptu kako ti kazes koju su evidentno subjektivni..je samo ona mala lampica koja nas tera da pocnemo drugacije da posmatramo tu osobu i analiziramo je ..ako nam je stalo..
Ljudi koji nas okruzuju predstavljaju nase sopstvene projekcije,odraze nase svesti..
na žalost učestalije su promene na gore

pa i ja se nekad izgubim na planeti zemlji nista strasno...zaboravim koji je dan gdje sam bio...pa onda nesto pogresno kazem...ali to nije zato sto sam htio da lazem neko tako se potrefilo
jao zeno jel shvatas da se ljudi suocavaju sa zaboravljanjemljudi, o tome pricam.
jbt sama sebi ubacujes sumnju u glavu,bez da ti je nesrecnik verovatno i dao povod.Odnosno, vecina se ne razvija mentalno, pa kad si isti sa 20 i 35, onda si u sustini jebeno stagnirao.![]()
kod prve lazi...asta la vista,"razlog laganja" je apsolutno nebitan,poverenje vise ne postoji,sta god ti ubuduce bude rekao,pa i nesto sasvim nebitno,pitaces se da li govori istinu,
kako se opustiti i prepustiti nekome u koga nemas poverenje,kome ne verujes...
znas...sa poverenjem nema cenkanja,pogadjanja i dogovora
ako se ovo slucajno odnosi i na moje postove - to nije bila moja poenta.Koja kolicina tolerancije ovde i open mind kada je tudje dupe u pitanju...zadivljena sam...
okej
hudafakiz igor?
er ako se ne menja on u stvari postaje sve gori.