скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али хлеб ''Сава'' је једини који је прошао хемијско тестирање по питању емулгатора и подизача, који се користе за брзо нарастење хлеба, на Бг тржишту.
Тако да је у квалитативном смислу вероватно бољи од сваког који може да се нађе по београдским пекарама. :)

Било на РТС-у у ''Јутарњем програму''.

Neka hvala, držim se ja moje komšinice iz lokalne pekare. Uh, šta tu sve lepo ima, prste da poližeš, čak i dalmatinskih fritula. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

To je zato što imaju 50 kila što je zdrava težina.

U ovoj mehani ima dosta mrsnih ljudi, nosferatu recimo.

Omrsila bi se ti sa njim ,al' neće on. Moraš da tražiš dalje. :(

- - - - - - - - - -

Da, pa nadam se da je na to mislila i Tarana. :lol:

P.S. Da, buckasta sam. :cao

Ali odlicna sve u svemu! :lol: Ajd' zdravo!

Bolje da ljulja nego da žulja!

Рифкице, ја сам еХперт за кисела теста. Шта ће мени пекара?:D
štrudla.jpg

Иначе, те твоје фритуле...то је пуно уља/масти.
Рецимо, јако волим уштипке и мекике али их ретко правим баш зато што се то тесто превише ''напије'' масноће. Једном месечно могу да прођу.

Pa i nisu za neko često klopanje, ali povremeno su odlične. I to još sa suvim grožđem i korom pomorandže. Njam. Imaju i one lepe slatke pogače sa pomorandžom, koje su i naši Srbi pravili u dalmaciji (u suštini ih prave rimokatolici za Uskrs). A da im probaš hlebove, imaju 20-ak vrsta, svi iz furune, sa nekim mešanim, crnoim brašnima, mekinjama i slično. Lepota.
Ma znam ja šta ti pokušavaš, znaš dobro koji je put do muškarčevog srca. Lisice. :mrgreen:

Pa i nisu za neko često klopanje, ali povremeno su odlične. I to još sa suvim grožđem i korom pomorandže. Njam. Imaju i one lepe slatke pogače sa pomorandžom, koje su i naši Srbi pravili u dalmaciji (u suštini ih prave rimokatolici za Uskrs). A da im probaš hlebove, imaju 20-ak vrsta, svi iz furune, sa nekim mešanim, crnoim brašnima, mekinjama i slično. Lepota.
Ma znam ja šta ti pokušavaš, znaš dobro koji je put do muškarčevog srca. Lisice. :mrgreen:

Рифкице, с тобом не желим да увијам у обланде.
Знам да је пут освајања тебе трновит али ја сам одлучна да га пређем. :mrgreen:

Ovde se loguju intelektualci, naučnici i slobodna misao iz Bosanske Krupe, iz Bosilegrada, iz Belu Palanku, iz Petrovac na Mlave, iz Veliko Blatište
a ona mene pred tim učenijim svetom da proziva?

- - - - - - - - - -

da li sam ja zaslužio takav akademski šamar na blanko?
a taman se kandidujem za SANU...

- - - - - - - - - -

oćete da mi narušite ugled stican godinama, da mi nanosite bol loše vam je to, da mi napravite probleme u porodici?
pred pandurima što ih dovuko Slobo, pred portirima pred razvedenim domaćicama, pred stranačkim operaterima na fotokopir mašini u pisarnicu...
da ne pominjem menidjere od turbo fakulitet što zna'u kako se posluje liberalno američki a 10 jaja nisu samostalno prodali plus dolaze iz mesto gde se 20 kuće nije dogovorilo zadnjih 100 godina za jednu cev oko kanalizacije... pa i dalje lopatom kad se nagomila... ono kad svi u kuću ćutu a domaćin okreće očima i pre i posle...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back