скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
covek-brkovi_0.jpg

Šta pauza?
uzo sam SLOBODAN DAN zbog dobitka...
ona mene da proziva pred narodom da nemam ni za pljeku....

- - - - - - - - - -

zamisli da smo stavili 100$ bez pečata... ala bi se jaranili danas...
Kako si mi lep..:zaljubljena:..jos cu da se zaljubim u tebe pa pljeske nece biti vazne..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ovde se loguju intelektualci, naučnici i slobodna misao iz Bosanske Krupe, iz Bosilegrada, iz Belu Palanku, iz Petrovac na Mlave, iz Veliko Blatište
a ona mene pred tim učenijim svetom da proziva?

- - - - - - - - - -

da li sam ja zaslužio takav akademski šamar na blanko?
a taman se kandidujem za SANU...

- - - - - - - - - -

oćete da mi narušite ugled stican godinama, da mi nanosite bol loše vam je to, da mi napravite probleme u porodici?
pred pandurima što ih dovuko Slobo, pred portirima pred razvedenim domaćicama, pred stranačkim operaterima na fotokopir mašini u pisarnicu...
da ne pominjem menidjere od turbo fakulitet što zna'u kako se posluje liberalno američki a 10 jaja nisu samostalno prodali plus dolaze iz mesto gde se 20 kuće nije dogovorilo zadnjih 100 godina za jednu cev oko kanalizacije... pa i dalje lopatom kad se nagomila... ono kad svi u kuću ćutu a domaćin okreće očima i pre i posle...

:rotf::rotf::rotf:

Posle ekstra pichkice jedna pesma za Ekstra Ninu:

:tajna:

Bes_Oly.jpg

DVE GURMANSKE OD PO 250Gr... pa da vidimo KO nema za pljeku... :ljutko:

Eto PLJESKA zaradjena i normalno i pojedena.;)

- - - - - - - - - -

Ovde se loguju intelektualci, naučnici i slobodna misao iz Bosanske Krupe, iz Bosilegrada, iz Belu Palanku, iz Petrovac na Mlave, iz Veliko Blatište
a ona mene pred tim učenijim svetom da proziva?

- - - - - - - - - -

da li sam ja zaslužio takav akademski šamar na blanko?
a taman se kandidujem za SANU...

- - - - - - - - - -

oćete da mi narušite ugled stican godinama, da mi nanosite bol loše vam je to, da mi napravite probleme u porodici?
pred pandurima što ih dovuko Slobo, pred portirima pred razvedenim domaćicama, pred stranačkim operaterima na fotokopir mašini u pisarnicu...
da ne pominjem menidjere od turbo fakulitet što zna'u kako se posluje liberalno američki a 10 jaja nisu samostalno prodali plus dolaze iz mesto gde se 20 kuće nije dogovorilo zadnjih 100 godina za jednu cev oko kanalizacije... pa i dalje lopatom kad se nagomila... ono kad svi u kuću ćutu a domaćin okreće očima i pre i posle...

:mafijas::mafijas::cepanje::cepanje:

Možda je tebi Rasejan, al' meni je Metalika. :ljutko:

Booosnooo mooojaaaaa
naaajljeeepšaaaa naaa sveeetuuuuu
Ajmo Rifke u kladžu
da im naaapravimoooo šteeeetuuuu

- - - - - - - - - -

Eto PLJESKA zaradjena i normalno i pojedena.;)

nego šta...
zaradjeno na intelekt
samo jedan listić... i došlo... heh...

- - - - - - - - - -

Kako si mi lep..:zaljubljena:..jos cu da se zaljubim u tebe pa pljeske nece biti vazne..:mrgreen:

da pribamo taj tvoj vikend ručak pa da vidimo dal si za udaju
beše palentu nabolje kuvaš?
saću ja sir da nabavim...

Marsi, mene reduje što ti nećeš da završiš na krovu, kao onaj Francuz.

pa cuj , ne meres da se brines..

samo slobodne zemske...a i bogumi , dolaze u moj stan.

mirno i bez problema , no nes me vako intrigira.

elem , cini mi se na mesecini a i na javi , da ces Ti , more imat , dobar razgovor sa svojom lepsom a i boljom polovinom , a sve ...

jer bo se , te udvaras SOFIJI , te bi sa KERKICOM , te bi ...moreeeee.

izgleda da ce te i slikat i snimit ka golaca na terasi pored limuna.

- - - - - - - - - -

Booosnooo mooojaaaaa
naaajljeeepšaaaa naaa sveeetuuuuu
Ajmo Rifke u kladžu
da im naaapravimoooo šteeeetuuuu

- - - - - - - - - -

nego šta...
zaradjeno na intelekt
samo jedan listić... i došlo... heh...

- - - - - - - - - -

da pribamo taj tvoj vikend ručak pa da vidimo dal si za udaju
beše palentu nabolje kuvaš?
saću ja sir da nabavim...

ma more beeeez od Reefketa , taj bre samo hoce da se ka PRAVI kapitaljist , okoristi .:roll:

i jos brez pecat , taj nece ni u zlatni WC da ide.:mrgreen:

birokrata.:rtfm:

Sto se tice da ces jest i uzivat sa doticnom , moreeee :think:

Marsi, ne pratiš događaje u našoj seriji, Sofka juri mene, a Kerky pokušava da zavadi Pobedu i merne, tražeći boljeg, jačeg i... punijeg. U jednom momentu se tu pojavljuje mlađi, ali perspektivni Nosfi sa svojom deviznom penzijom u najvi i malo pravi pometnju, kao i uspešni privrednik sa ski staze, koji gaji zečeve i koze i kupuje aoftver i hardev direktno od kineza, ali bez garancije. Sve to pomno prati Nina, merkajući ko ima više za ćevape i čeka strpljivo, nadajući sa da Surka ne viri iza ćoška.
Paraleno sa ovom pričom teče jedna romantična Ruska bajka u kojoj bivša muslimanka, nedavno prelazi u pravoslvalje i ostavlja svoj, do tada, uspešni biznis i javno iznosi svoje simpatije prema monarhiji i jednom monarhisti. Naravno, tu se opet umeša mladi i perspektvni Nosfi.
Nastavak sledi...

Poslednja izmena:
Marsi, ne pratiš događaje u našoj seriji, Sofka juri mene, a Kerky pokušava da zavadi Pobedu i merne, tražeći boljeg, jačeg i... punijeg. U jednom momentu se tu pojavljuje mlađi, ali perspektivni Nosfi sa svojom deviznom penzijom u najvi i malo pravi pometnju, kao i uspešni privrednik sa ski staze, koji gaji zečeve i koze i kupuje aoftver i hardev direktno od kineza, ali bez garancije. Sve to pomno prati Nina, merkajući ko ima više za ćevape i čeka strpljivo, nadajući sa da Surka ne viri iza ćoška.
Paraleno sa ovom pričom teče jedna romantična Ruska bajka u kojoj bivša muslimanka, nedavno prelazi u pravoslvalje i ostavlja svoj, do tada, uspešni biznis i javno iznosi svoje simpatije prema monarhiji i jednom monarhisti. Naravno, tu se opet umeša mladi i perspektvni Nosfi.
Nastavak sledi...

hahahahah zagrnuh se sa kafon...:rotf:

Рифкице, значи, моја улога је само да јурим тебе?
Добро. За то сам одавно у кондицији. :manikir:

Керки ми није конкуренција. Нас две смо се погледом споразумеле. :mrgreen:

Da, ali Kerky ljulja. :whistling:

- - - - - - - - - -

hahahahah zagrnuh se sa kafon...:rotf:

Aj' što sam ja izgrešio u kucanju u onolikoj poruci, ali ti u 5 reči... :mrgreen:

Nastavak sledi...

bemti misa

pa ovo je nemoguca prica.

tko koga i kada i sa kim i zbog cega i koliko cevapa ili ti pljeske.

neg se Ja zabrinuo da te ne doFati sa ili bez gaca na terasi.

i jes bre mlada i jos te pozeljan , ali...kazi ti meni , koju ti pozivas da vodis za grcenje?

- - - - - - - - - -

Рифкице, значи, моја улога је само да јурим тебе?
Добро. За то сам одавно у кондицији. :manikir:

Керки ми није конкуренција. Нас две смо се погледом споразумеле. :mrgreen:

Cuj a dal imas pomoc u trcanju , ono nosis sa sobom skalpele i tak ,ako i stignes Refkicu , da , onako samo malko , zagrebes sa...tj , mahnes sa rukom :think:

Doš´o Mujo maloj Lus Bri da udari šamar. :hahaha:

STO , PA ZAR JOJ NIJE I OPALIO SAMARA , JESTEEEEE :)

a sta se posle desilo ,. on i nije bio tu...:think:

coek se malko odmaraaaa na podu , ebiga , ono je bio tezak rad sa rukom a i nije bas i naviko da radi sa Sakom:hahaha:

neg da Ja pitam tebe nes To.:)

A odkad se ti uda za anzelik , nema te u kafani , jel te to prisrafila ili je nes drugo u pitanju :eek:

Nastavak sledi...

:lol:

А што ја вирим иза ћошка? Шта, или кога, вребам? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back