скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mobilni telefon ne služi samo za razgovore i poruke, ali hajde da se samo na tome zadržimo. Bolji telefon ima kvalitetnije delove, tako da je razgovor jasniji i glasniji, a kako ima kvalitetniji ekran, i pisanje poruka je lakše.
Da li si ikad koristio telefon za odlazak na net, kao uređaj za navigaciju, za fotografisanje ili nešto slično?
To je, Kami, kao da tvrdiš da ti ne treba bolji auto od Yuga, jer i on preveze od tačke A do tačke B... dobro, ne baš svaki put.

Mobilni telefon ne sluzi samo za razgovore i poruke, sluzi i za muvanje riba. Ostale funkcije mobilnog telefona su hipsterske, postoje i druge stvari koje obavljaju te smaracke funkcije, i to me ne zanima.

Ja imam dva telefona, jedan je stara cigla, moze da padne sa 3 metra visine i da joj nije nista, i super je; a drugi je smartfon, na kojem mi treba 3 puta duze da otkucam poruku. Koristim ga samo i iskljucivo za Viber i igranje nekih glupih Tetris igrica.

cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci
AMD nudi zabavu za Bosance i Cigane

- - - - - - - - - -

Slan'n'ca, mmmmmmm. A pršuta ne može da se meri sa dobrim pršutom, njaaamiii! Pa neki dobar zreliji sir, ili još bolje, sa plesnima, ili neki francuski smrdljivi... :balavi:

preporučam dalmatinski pršut za osobe sa željom da probaju nešto dobro a da nije budjavo iz Italije

- - - - - - - - - -

Sava i SaWa nisu isto. :ljutko:
Glupi je Rifketov klon nalog

Zašto, pa mo'š da igraš one poker aparate na njima, a mo'š i da gledaš gole žene. Šta će ti više?

A ti si pa kao gledao gole žene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back