JeanColdHand

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • dosadni crnogorci, cast dobrim primerima, ne moze vas ispratiti koliko se prepirete...

  ne pitaju se Crnogorci bas mnogo, bar ne veci deo, sta se desava u Crnoj Gori....
  Хвала ти! Са њима се не може ни приближно нормално да разговара, тема је отворена искучиво због излива мржње и беса и тај задатак ће да испуњавају до бесвести.
  Исти проблем као и прошли пут- не да ми репку, али доминираш. :cmok:
  Сервали су фантастични, за разлику од дивље мачке они се, као и лепарди, могу да потпуно да социјализују и да буду фантастични љубимци. Наравно, услови и поштовање на првом месту , као и код свих дивљих животиња.
  Пуно поздрава.
  Потпуно те разумем, ја сам као врло мали одраста зједно са једним вучјим штенетом, само ме је врло брзо прерастао у одрастању. Зими ме је и вукао у санкама.То не може да се опише. Зато ја и чувам Сибирце, који имају много више вучјег него псећег у себи.Људи на жалост не разумеју, и често се преваре када се одлуче за њих заведени лепотом иплавим очима., па после кажу тврдоглави су и хоће да беже. Нису тврдоглави него немају ону сервислонст које имају ове прављене расе паса, него су сачували карактер и понос који имају вукови, а то се са овом цивилизацијом не слаже.
  Ово је фотографија моје Лајке која нас је напустила прошле године са напуњених 16 година.Она се стицајем околности родила у зоо врту поред вукова и ја сам је добио на чување.

  .jpg
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top