скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogli su kami i rasejani da se kandiduju za predsednika Srbije..svi bi sa foruma glasali za njih :D

ja već vidim novu Jorgovanku
i frezuru...

- - - - - - - - - -

Ja bih glaso za Prokopa, al' samo pod uslovom da mi pečatom overi glas. Ništa nema brez pečat više. :ljutko:

Propuštaš priliku da budeš ambasador u Kini, pa da vidimo jel će te ona Kineskinja zajebava...

mi podržavamo ninu :cool:

17309668_10210240204300047_2628941538546283069_n.jpg

pa mnogo mućkaju.... ali ovaj vikend nemaju kud... sve ću im naplatim sa kamatom!

i omastis tikete burekom jer ces toliko i da dobijes..:zkez:...ipak cu ja sebi da spremim rucak za vikend...:lol:

- - - - - - - - - -

A ne draga, Prokop se pokazao kao pravi političar, znači pečat pa sve ostalo.

sta je tebi ..nema od kladjenja ni za pljeske...a kamoli za pecat, pa ono jastuce za pecate, pa mastilo
...cime da ti udari pecat..:mrgreen: plus kod nasih politicara nista nema napismeno i sa pecatom...:mrgreen:

eno i za Kosovo u Briselu samo na lepu rec..nista napismeno...:lol:

i omastis tikete burekom jer ces toliko i da dobijes..:zkez:...ipak cu ja sebi da spremim rucak za vikend...:lol:
ako spremaš ručak za vikend onda neću kupujem burek nego još tri tiketa...

- - - - - - - - - -

sta je tebi ..nema od kladjenja ni za pljeske...a kamoli za pecat, pa ono jastuce za pecate, pa mastilo
...cime da ti udari pecat..:mrgreen: plus kod nasih politicara nista nema napismeno i sa pecatom...:mrgreen:

ništa pobednik ili nerešeno ništa malo golova ništa mnogo golova
samo par-nepar i broj žutih kartona

- - - - - - - - - -

eno i za Kosovo u Briselu samo na lepu rec..nista napismeno...:lol:

kvota za autogol je jako mala...

- - - - - - - - - -

Autogol Dačić - 1.02
Autogol Vučić - 1.01

izem ti dobitak

eto..lepo ja rekoh...nista od pljeski..:rotf:

i nemoj vise Rasejani kumim te i ljubim te da postavljas te tikete ..smorio si celu kafanu i svi su se razbezali
rasteraste sve goste ....ostao ti samo Marsovac i Rifeta po navici..:mrgreen:

ma šta tiketi?

kad glavnu reč počne da vodi onaj Svećonscev sa svoja dva naloga podrške radi, mada i oni otkazuju, to je da povratiš
a šta ću ja što su tiketi bušni?
da su dobitni onda bi bilo sumnjivo da navlačim narod na zlo i naopako...

Samo Svećonscevu zabrani ulaz i isključi mu naloge za podršku i da vidiš kako će kafana da seva
A i Rifke dojadio forumašicama sa pubertetskim doskočicama a ništa da uradi
Pusti ti moje tikete...

- - - - - - - - - -

jedan će da prodje... postavljam odmah...

Mobilni telefon ne sluzi samo za razgovore i poruke, sluzi i za muvanje riba. Ostale funkcije mobilnog telefona su hipsterske, postoje i druge stvari koje obavljaju te smaracke funkcije, i to me ne zanima.

Ja imam dva telefona, jedan je stara cigla, moze da padne sa 3 metra visine i da joj nije nista, i super je; a drugi je smartfon, na kojem mi treba 3 puta duze da otkucam poruku. Koristim ga samo i iskljucivo za Viber i igranje nekih glupih Tetris igrica.
Jer pratiš na Snepčetu Emili Ratajkovski, ona je trenutno najlepša devojka sveta.

samo za REEFERCINU :)

nek pogleda ovaj KINESKI SAJT , U VEZI prodaja raznih pomagala i za komunikaciju a bogami , recimo i za kamere za kola, ono i spreda i pozadi.

mislim da bum mu i trebal tak nesto.:mrgreen:

Kami , nemoj slucajno otvarat ovaj sajt , jer bo bi ti od cena , moglo i nes dogoditi , ono , past na dooupe, a jes da ga i imas ali...:lol:

MEGA MARCH IS HERE | Biggest Ever Spring Sale From Just $1;)

Everbuying

Reply|
Yesterday, 5:38 PM
You
Getting too much email from Everbuying? You can unsubscribe
No images? - View as Webpage

everbuying
My account
worldwide free shipping
Android 6.0 Cell Phones Android TV Boxes Smart Watches Radio Control Windows Tablets
Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet
Nomu S10 4G Waterproof Smartphone Cubot CHEETAH 2 4G Phablet LEAGOO M5 Plus 4G Phablet
Xiaomi AMAZFIT Sports Smart Watch MEGIR Male Quartz Watch
Xiaomi AMAZFIT Sports Smart Watch
NO.1 F1 Heart Rate Monitor Smart Wristband Jumper EZpad 6 Tablet PC
Beelink MINI MXIII II 4K S905X TV Box ThiEYE T5e WiFi 4K 30fps Sport Cam
FuriBee VR01 VR Goggles Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphones
G1W-CB 1080P FHD Car DVR Joyetech Cuboid TC 150W Express Mod Xiaomi Mi Smart Home Hub
G1W-CB 1080P FHD Car DVR
Joyetech Cuboid TC 150W Express Mod
Xiaomi Mi Smart Home Hub
Outdoor Water-Resist Ultra-Light Backpack (10L)
Outdoor Water-Resist Ultra-Light Backpack (10L)
Welding Compound Glue Repair Tool
Welding Compound Glue Repair Tool

facebook Like us on facebook twitter Follow us on Twitter youtube Watch us on YouTube vk Find us on VK
This e-mail is an Everbuying advertisement. You are receiving this email because you have subscribed to the Everbuying Newsletter. Everbuying is fully committed to protecting your security and privacy. To ensure that you can receive exclusive offers and important order information mails from Everbuying, please add this email address to your contacts or white list. Please do not reply to this email, as we are not able to respond to messages sent to this address. You can contact us at our Support Center.

We hope you enjoyed receiving this message. However, if you'd rather not receive future e-mails of this sort, you can unsubscribe here.
Registered Names and Trademarks are the copyright and property of their respective owners.
© 2006-2017 Everbuying. All Rights Reserved. Everbuying | Privacy Policies | Terms and Conditions

To je kao da pitaš šta će ti auto bolji od Yuga, ili hleb bolji od "save". :lol:

Али хлеб ''Сава'' је једини који је прошао хемијско тестирање по питању емулгатора и подизача, који се користе за брзо нарастење хлеба, на Бг тржишту.
Тако да је у квалитативном смислу вероватно бољи од сваког који може да се нађе по београдским пекарама. :)

Било на РТС-у у ''Јутарњем програму''.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back