SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zver moja :lol:

10494800_1528976994029634_2784307585760644979_n.jpg

Da , cudno, negde citah neku statistike da ljudi kojima i tako smrt predstoji obicno sacekaju da prodju svi ovi praznici
oko Nove godine i Bozica.

U članku piše da je povećan broj zahteva za razvod braka. Ali, evo nešto vezano za virtuelni svet

"Tužni ponedeljak" ustanovio je akademik Klif Arnel 2005. godine. Prilikom određivanja ovog dana Arnel je uzeo u obzir mnoštvo faktora koji bi mogli da nas deprimiraju, poput stanja na bankovnom računu, vremena, stope razvoda i slično. Od tada su istraživači pratili milione tvitova na tviteru i otkrili da se na ovaj dan broj negativnih postova povećava za čak pet puta
http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.303.html:529773-Danas-je-najdepresivniji-dan-u-godini

Pa ne znaci da svi dolaze kod tebez:D
Али их дође сасвим довољно да закључим да не чекају да прођу празници. :mrgreen:

a, Sofke, približio sam se 80 kg...Mada, bliži se Veliki post, pa ću da skrešem jedno 5-8 kg, tako da nisam preterano zabrinut...z:)
Али чему? Уствари, не знам какве си грађе тела и од тога много зависи. :)

ne moz lab da ide na slavu, on je od "onih" :)

Čuj, da mi nisi toliko gadna pokazao bih ti lično dal sam od "onih" ili nisam. Al pošto bih pre pristao da budem od "onih" nego da te pipnem, poslaću ti nekog od svojih rođaka iz Malesije da te izbambusa (kada već pola foruma nije uspela valjano da to učini), ima da budeš mirna ko bubica bar godinu dana...

- - - - - - - - - -

Nisam ja ni napis'o da si star, imaš par meseci manje od mene. Koji se tvoji nisu motali po kafanama? Jel' mi o tebi ili tvojima? :hahaha:
Jesu li tu tvoju stvar devojke movde nazvale kiki riki, beše? z:p

Da li ja imam kikiriki ili surlu, ti ili tvoja prijateljica "noći" nećete sigurno da proveravate. Sada, sikter od mene, matori perverznjaku, za sva vremena!

Iskreno, nisam primetila da mnogi ovde prisutni poste. Količina pljuvačine napisana ovde u vreme posta je vrlo obimna i kontinuirana, tako da zaključujem da su neki na dijetetskom režimu, a ne postu.

Nažalost, Nensi, nekada moraš takvim rečnikom da se poslužiš da bi zaštitio sebe i svoju porodicu od pljuvačine i ismevanja. Pokušaš lepo preko pp-a, ne ide, lepo javnim putem-ne ide. Možda samo ovakav jezik razumu...

zato što jedeš ugljene hidrate. Ja samo voće i povrće, mahom nekuvano...:deda:

koliko jedem trebalo bi da imam sto kila...ali mi nekako uspeva da odrzavam skoro istu kilazu kao i pre 15 godina...
danas sam pravila kacamak tucanik, sad me sveruke bole od mesanja...

- - - - - - - - - -

Da, ja uzimam urmašice, ali mi građa ostaje 170/60.

jao dzegi, pa ti si visoka zemska...

Džeg, ja se osećam debelo već sa 59kg, a iste smo visine. Verovatno imaš više mišićne mase od mene. Idealna težina mi je 57 - 58kg.

Meni su urmašice preslatke, mada ja i nisam ljubitelj slatkiša.

А пази сад ово, ја са мојих 162 цм, ако паднем испод 52 кг изгледам као избегла из логора.
Изгледам најбоље са 54.
Али да, мишићна маса је пресудна.:)

Ja tebe Labe ne poznajem u ovakvom izdanju i na ovom nivou. Ne zameri, eto tebe najduže poznajem.

Ne znaš koliko sam pokušavao da balansiram i sa njom i sa njim...Dotičnu sam čak vrlo vatreno branio kada je kukala da joj je rorka objavljivala privatne podatke po forumu. A onda, kada je završila sa Rorkom, krenula je sa mnom, pljujući po mojoj rodbini po nacionalnoj osnovi.
A o Reefer-u ne bih javno. Nažalost, oženjen je čovek i ne želim, niti hoću da javno pišem o njegovim "aktivnostima" preko pp-a. Pokušavao sam preko šale u kafani da ga umirim, međutim, on je to izgleda shvatio kao ohrabrenje.

meni fale mojih 52-53/160..mada i ovih + 4 ide samo u sesi i quqove :rida:

- - - - - - - - - -

danas mi najbolji lekar za štitnu u RS rekao da je sve u redu, presrećna sam
samo me hebe zamor materijala i nedostatak plivanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back