SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svi fantazirate sa debljinom
jedite količinski i kvalitetom koliko stane u dve šake po obroku..a izmedju prirodni sokovi ili mineralna

ujutro mogu UH ..cela nauka

Ја сам чо'ек протеина.
Мене ух гоје и избегавам их у широком луку. Једем их, наравно, уравнотежено. Али све што не морам, а базирано је на ух, не једем.

Ујутру да ме засити ух, шансе нема.
И ако наука заиста каже да је најбоље за доручак појести комбинацију простог и сложеног шећера (нпр. хлеб и џем), не полази ми за руком.

- - - - - - - - - -

meni fale mojih 52-53/160..mada i ovih + 4 ide samo u sesi i quqove :rida:

- - - - - - - - - -

danas mi najbolji lekar za štitnu u RS rekao da je sve u redu, presrećna sam
samo me hebe zamor materijala i nedostatak plivanja
Шта беше код тебе?
Хипер или хипо?

Čuj, da mi nisi toliko gadna pokazao bih ti lično dal sam od "onih" ili nisam. Al pošto bih pre pristao da budem od "onih" nego da te pipnem, poslaću ti nekog od svojih rođaka iz Malesije da te izbambusa (kada već pola foruma nije uspela valjano da to učini), ima da budeš mirna ko bubica bar godinu dana...

dziberu, mislila sam na ono da si aLJbanac a taki nisu pozeljni na srpskim slavama. medjutim, tebi samo bambusanje u glavi i koekakvi crnci :lol:

Ne znaš koliko sam pokušavao da balansiram i sa njom i sa njim...Dotičnu sam čak vrlo vatreno branio kada je kukala da joj je rorka objavljivala privatne podatke po forumu. A onda, kada je završila sa Rorkom, krenula je sa mnom, pljujući po mojoj rodbini po nacionalnoj osnovi.
A o Reefer-u ne bih javno. Nažalost, oženjen je čovek i ne želim, niti hoću da javno pišem o njegovim "aktivnostima" preko pp-a. Pokušavao sam preko šale u kafani da ga umirim, međutim, on je to izgleda shvatio kao ohrabrenje.

jos nisam dosla do toga da kukam kad neko okaci moju sliku. neam problem nit kompleks :)

@sofy...dr mi reče da je blagi hipo-ali da se ne sekiram ( meni je to ipak alarm za gojenje i usporeni metabolizam)....za mesec ipo ponovim rezultate i to je to...
nervi su oštećeni i zamor je posledica od kojekakvih moranja i sresova..a ja se zetam i ič ne priznavam :)

И ако наука заиста каже да је најбоље за доручак појести комбинацију простог и сложеног шећера (нпр. хлеб и џем), не полази ми за руком.

мој уобичајени доручак је интегрални хлеб са маслацем и џемом (или медом) и велика шоља моке с мало млека. јел то ''по науци'' :lol:

Не иде ми сладак доручак, у томе је цака. :)
Мада, нису лоше макробиотичке каше, посебно јечмена, са млеком.

ovsena+ražana sa suvim grožđem, prelivena sokom svežeceđene narandže i grejpa...Holesterol nestaje ko rukom odnet.

ja sam ljubitelj kefira i tu stavim po kašiku ječmenih pahuljica i mlev lana dodam bobice borovnice i ostavim malo da se sve opusti :zaljubljena:

А пази сад ово, ја са мојих 162 цм, ако паднем испод 52 кг изгледам као избегла из логора.
Изгледам најбоље са 54.
Али да, мишићна маса је пресудна.:)

Ma meni 1 do 2kg ne promene ništa u izgledu, ali imam taj osećaj kao da imam 100kg. Tačno osetim neku težinu i kad stanem na vagu 59kg (cvrc!)
Ja sam imala 6 godina drila sa težinom, estetskim komisijama i tzv. "obručom".Od toga mi je važio produžetak ugovora. Moguće da imam neku fiksaciju na taj period.

To je potpuno balansiran dorucak po principima savremene bromatologije. I drži sitost...Ima ugljene hidrate, skrob, biljna vlakna, dovioljno proteina i nema masti, što za doručak nije ni potrebno.

То је супер кад неко тако воли. :)
И може...можда је и навика у питању.

Мене је као клинку, обично, за школу спремао тата. Громада је форсирала ''јак'' доручак, ако ме разумеш.
Па ми се запатило.:lol:

Ne znaš koliko sam pokušavao da balansiram i sa njom i sa njim...Dotičnu sam čak vrlo vatreno branio kada je kukala da joj je rorka objavljivala privatne podatke po forumu. A onda, kada je završila sa Rorkom, krenula je sa mnom, pljujući po mojoj rodbini po nacionalnoj osnovi.
A o Reefer-u ne bih javno. Nažalost, oženjen je čovek i ne želim, niti hoću da javno pišem o njegovim "aktivnostima" preko pp-a. Pokušavao sam preko šale u kafani da ga umirim, međutim, on je to izgleda shvatio kao ohrabrenje.
Da, Reefer je baš patološka ličnost.

Naravno, neke od stvari koje je pričao o svojim dlakavim mudima me uzbuđuju kao ženu,

ali uopšte mi ne uliva poverenje kao džentlmen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back