milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Najbolja jagnjetina je u onom okupiranom dijelu Hercegovine...
то већ не знам. знам само да сам прошле године у коњицу тражила бурек са сиром и црну обичну кафу.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolja jagnjetina je u onom okupiranom dijelu Hercegovine...
jedan moj pra pradeda je dosao sa romanije...sto, kakvi su?![]()
Море.Naiđeš kroz Bn i vodim te ja u obilazak prirodnih ljepota istočne RS...
то већ не знам. знам само да сам прошле године у коњицу тражила бурек са сиром и црну обичну кафу.![]()
Ужасно ћете ми опростити ако ја не видим неку посебну лепоту ни у једном граду у Србији, осим можда симпатичност неке Суботице.
Po ocu? Sirovi su i zahebani... inače, oni su isto doseljenici iz Hercegovine i crnogorskih Brda... mnoge je Omer paša Latas naselio poslije pohoda na CG...
Dobro je, vježbaj naglasak![]()
Носфи, све градове у Србији си обишао?![]()
jednom sam bio u Bijeljini poslom i mogu reći da je potpuno bezličan grad....Tuzla je već nešto drugo...
Не могу ваш да скинем никако.
Кад год сам покушала у БЛ да се фолирам, увек звучим као Хрватица.
Е да, мањачки могу.
po majci...pra pradeda po ocu je dosao iz trebinja...
inace je veliki broj kosmetskih srba poreklom iz tih krajeva...
Ужасно ћете ми опростити ако ја не видим неку посебну лепоту ни у једном граду у Србији, осим можда симпатичност неке Суботице.
Tuzla je meni bzvz... jedino što valja su ta slana jezera što su napravili skoro...
Da li je neki grad lijep ili ružan, bezličan ili ličanje veoma subjektivna kategorija...
Burek sa sirom?! Jesu li ti rekli burek je s mesom, a sirnica je sa sirom
U Jablanici je najbolja jagnjetina, pa onda na Romaniji...
бијељина је прелеп град.
Ne znam šta bi' ti rek'o... ja nemam baš neki osjećaj u tom pogledu... ti si stručnjak za tu oblast... meni je Trebinje lijep grad.