SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
исправка, мали се није звао Кемо, него Ибро. Ибру је родила Мухамедова египатска робиња, која би као мајка будућег наследника аутоматски постала главна султанија :mrgreen: па се Хурем (тј. Ајша) побринула да се то не деси и мали је изненада умро z:shock: каква срећна случајност за неваљалу Ајшу.

Данас за време освештавања воде на реци Јорда бели голуб је слетео на жезал патријарха Јерусалемског Теофила. Леп омен.
10928853_741002909329548_1656244543333189910_n.jpg

Savski Venac je najbolja opština u državi, jer sadrži ekskluzivne četvrti Dedinje i Senjak.

Zato me uvek zapljusne ponos kada vidim Savski Venac kao svoju rodnu opštinu u ličnoj karti.

ето Џег, сад смо комшије. могли смо на кафицу и хурмашице код оних твојих Арапа што су окупирали зграду Београдске задруге :lol:

Poslednja izmena:
Данас за време освештавања воде на реци Јорда бели голуб је слетео на жезал патријарха Јерусалемског Теофила. Леп омен.

на његове молитве силази Огањ, као код старозаветног пророка Илије. тако нешто Мухамед никад није могао да изведе. само се бавио погађањем, ко видовита Зорка.:lol: нешто убоде, ал више промаши.

на његове молитве силази Огањ, као код старозаветног пророка Илије. тако нешто Мухамед никад није могао да изведе. само се бавио погађањем, ко видовита Зорка.:lol: нешто убоде, ал више промаши.

Да, али ово је баш жешћи сиболизам, да ти слети у сред освештавања воде бели голуб на жезло. Чекам Еремиту да прокоментарише.:deda:

Да, али ово је баш жешћи сиболизам, да ти слети у сред освештавања воде бели голуб на жезло. Чекам Еремиту да прокоментарише.:deda:

Марко, немој превише да се одушевљаваш тим симболизмом.. јербо, постаћеш хришћанин z:cry:

Ipak, ima dobrih tekstova u islamu. Tu je priča o poslednjem čoveku koji izlazi iz Pakla.

Na kraju mu je Alah dao nagradu u vrednosti 10 planeta Zemalja.

Kada je to čuo, dobitnik je rekao: "Da li se ti to šališ sa mnom, iako si ti Gospodar Svetova?"

Možda ima, al' nas ne zanima arapsaki jezik, osim one koji bi neki bizmis sa njima dimaju. Neka arapa gde im je mesto, kao i nas gde nam je mesto, pa možemo svi lepo da poslujemo i da se poštujemo. A kad neki lignjoslav proba da zasmrdi po Evropi, kao pre neki dan u Francuskoj, onda sledi kazna.

Ipak, ima dobrih tekstova u islamu. Tu je priča o poslednjem čoveku koji izlazi iz Pakla.

Kada je to čuo, dobitnik je rekao: "Da li se ti to šališ sa mnom, iako si ti Gospodar Svetova?"

и на шта ће то богатство на спичка, на раџу и пиву, рулет и кур.ве? :lol:

Џег, само бог који презире човека обасипа га материјалним богатством. купује га као што се купује робиња, на којој онда иживљава своје болесне фрустрације. бог који није постао човек, није достојан ничега до презира.

Ima već dosta paučine po sebi, ali je štrebao dok su se ostali provodili, pa ne zna. z:lol:

prvo, jeli problem da ne znam? Moji se nisu motali po kafanama. Drugo, nisam star ko metuzalem da se sećam vremena sodadžija i tih sifona...I na kraju, skini mi se, bre sa one stvari...Ne zanimaš me, ne muvaj me...z:((

- - - - - - - - - -

kada te džegi raznese što mu diraš Mr a.s.-a videćeš ti...z:shock:

- - - - - - - - - -

džegi, prijatelju/prijateljice, mislim da se Muhhamed ne bi oduševio kada bi pročitao tvoju trenutačnu aktivnost...z:cry:

el mu dao i neku devicu da mu ne bude dosadno sa 10 planeta zemalja :zcepanje:
aj sad off topic, jes ti devica?

- - - - - - - - - -

и на шта ће то богатство на спичка, на раџу и пиву, рулет и кур.ве? :lol:

Џег, само бог који презире човека обасипа га материјалним богатством. купује га као што се купује робиња, на којој онда иживљава своје болесне фрустрације. бог који није постао човек, није достојан ничега до презира.

ja boga dozivljavam kao neku vrstu energije. ono, bog je u svakoj misli, kamenu, vlati trave, svuda oko nas. nekako ga ne dozivljavam kao osobu koja moze nesto da ti da.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back