Софија
Legenda
- Poruka
- 54.718
Da , cudno, negde citah neku statistike da ljudi kojima i tako smrt predstoji obicno sacekaju da prodju svi ovi praznici
oko Nove godine i Bozica.
Не бих се сложила Рахи.

- - - - - - - - - -
A?
Mor'o sam labe.![]()

Џаволак.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da , cudno, negde citah neku statistike da ljudi kojima i tako smrt predstoji obicno sacekaju da prodju svi ovi praznici

A?
Mor'o sam labe.![]()

Она стварно јесте иста ти.![]()

kojih ?

Pa ne znaci da svi dolaze kod tebeНе бих се сложила Рахи.
- - - - - - - - - -
Џаволак.

У којој си ти критичној фази, лаба ти твог?![]()

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.303.html:529773-Danas-je-najdepresivniji-dan-u-godini"Tužni ponedeljak" ustanovio je akademik Klif Arnel 2005. godine. Prilikom određivanja ovog dana Arnel je uzeo u obzir mnoštvo faktora koji bi mogli da nas deprimiraju, poput stanja na bankovnom računu, vremena, stope razvoda i slično. Od tada su istraživači pratili milione tvitova na tviteru i otkrili da se na ovaj dan broj negativnih postova povećava za čak pet puta
Али их дође сасвим довољно да закључим да не чекају да прођу празници.Pa ne znaci da svi dolaze kod tebe![]()

Али чему? Уствари, не знам какве си грађе тела и од тога много зависи.a, Sofke, približio sam se 80 kg...Mada, bliži se Veliki post, pa ću da skrešem jedno 5-8 kg, tako da nisam preterano zabrinut...![]()

ne moz lab da ide na slavu, on je od "onih"![]()
Nisam ja ni napis'o da si star, imaš par meseci manje od mene. Koji se tvoji nisu motali po kafanama? Jel' mi o tebi ili tvojima?
Jesu li tu tvoju stvar devojke movde nazvale kiki riki, beše?![]()
a, Sofke, približio sam se 80 kg...Mada, bliži se Veliki post, pa ću da skrešem jedno 5-8 kg, tako da nisam preterano zabrinut...![]()

ja u postu uvek dobijem 3-5 kila..![]()

Da, ja uzimam urmašice, ali mi građa ostaje 170/60.Iskreno, nisam primetila da mnogi ovde prisutni poste. Količina pljuvačine napisana ovde u vreme posta je vrlo obimna i kontinuirana, tako da zaključujem da su neki na dijetetskom režimu, a ne postu.
Iskreno, nisam primetila da mnogi ovde prisutni poste. Količina pljuvačine napisana ovde u vreme posta je vrlo obimna i kontinuirana, tako da zaključujem da su neki na dijetetskom režimu, a ne postu.
Da, ja uzimam urmašice, ali mi građa ostaje 170/60.

zato što jedeš ugljene hidrate. Ja samo voće i povrće, mahom nekuvano...![]()
Ja sam samo na računaru borbena, ali u realnosti sam skrušena domaćica.A kolika je ti je kita?![]()
Ja sam samo na računaru borbena, ali u realnosti sam skrušena domaćica.
Zato volim da se družim sa Rorkom, jer ona ima mušku energiju koja mi treba, ali istovremeno me razume kao ženu.

Nažalost, Nensi, nekada moraš takvim rečnikom da se poslužiš da bi zaštitio sebe i svoju porodicu od pljuvačine i ismevanja. Pokušaš lepo preko pp-a, ne ide, lepo javnim putem-ne ide. Možda samo ovakav jezik razumu...
Džeg, ja se osećam debelo već sa 59kg, a iste smo visine. Verovatno imaš više mišićne mase od mene. Idealna težina mi je 57 - 58kg.
Meni su urmašice preslatke, mada ja i nisam ljubitelj slatkiša.

Ja tebe Labe ne poznajem u ovakvom izdanju i na ovom nivou. Ne zameri, eto tebe najduže poznajem.
А пази сад ово, ја са мојих 162 цм, ако паднем испод 52 кг изгледам као избегла из логора.
Изгледам најбоље са 54.
Али да, мишићна маса је пресудна.![]()