unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pametno
meni je doduse uvek lepse kada su mi glazirane na mrezici, verov stvar navike![]()
Ljubavni tanjir: smesa za bajadere smuljana u obiku salame i srca, trobojni kolačić by ovaj forum i moje prve ružice od fondana
![]()
Jadro, evo recept koji sam ti obećala još pre nekoliko dana
Detelina
Potrebno je
150 gr mlevenih oraha
50 gr mlevenog keksa
150 gr prah šećera
150 gr čokolade
malo topče vode
boje
U pomešane orahe, keks i šrah šećer dodati malo tople vode, da se zamesi kompaktna masa koja se podeli na 3 jednaka dela. Dodati boje po želji. Napraviti tanje valjke (ja pravim po 2 kom od svake boje, tj. 2 kraće deteline pravim, jer mi je tako lakše).
Staviti 2 valjka jedan pored drugog, zaliti rastopljenom čokoladom i postaviti treći valjak na vrh.Malo pritisnuti rukom i preliti sve čokoladom.
![]()
ja sam bila umorna pa me mrzelo da pravim valjke, međutim posle sa modlicama mogu baš lepi oblici da se iseku sledeći put ću probati srca,zvezdice sve različite iblike da vidim koji je najlepši, pozdrav
![]()
Ovi kolaci koje sam ovde videla su stvarno fantasticni. Ja se takodje bavim proizvodnjom sitnih kolaca, mada nisam bas dugo u tom poslu i jos uvek se ucim, tako da cu mnoge od ovih recepata da iskoristim...Rado cu vam pokazati kako izgleda kutija mojih kolaca...cim skontam kako se postavlja slikaPuno pozdrava svima
![]()