SITNI KOLAČI

Bravo za divne kolacice, puno truda je tu ulozeno.
Ja sam pravila 10kg ali ih nisam slikala jer mi aparat nije bio kod kuce. Ako danas uspem da slikam kada ih budem degustirala kao gosca postavljam slicice.

Evo ih spakovani.Mislim deo

picture.php

Evo slicica..ovo je najvise za moju dragu stefanelli jer je trazila da slikam kolace..pa sam napravila par fotki..zao mi je sto nisam slikala svih 20 vrsta, sve kolacice, ali je to bila nemoguca misija ovaj put..bitno je da sam zavrsila..evo malog delica koji jos isporucujemo sutra

pa kad tebe nema da pomognes...bar da jedes malo da ima manje za pakovanje :D
to sam i muzu rekla - pomozi malo, pojedi neki da ne moram da pakujem :zcepanje:

hvala puno!
elem devojke super su kolaci - Steffaneli - eeextra su ti ispali...:D
Princess cestitam za prvu narudzbinu za kolacice..da ih bude jos puno puno...ali kad je hladnije, ne po ovako toplom vremenu..
ja sam izgazirala sigurno oko 2000 kuglica i plus ovi ostali rolati, bajadera, rozen - koji su pesma za pravljenje u odnosu na glaziranje po ovoj vrucini:confused:!!! :D zbog toga sam poludela jer je bilo skoro nemoguce za rad..ali sam imala moralnu podrsku i od smehica i od stefanelli koje su me zvale i slale sms-ove...
:cmok2:

Jelenaana lepo si uradila kolačiće :klap:

Unchi, da su tvoji kolačići lepi, lepi su i potpuno se razlikuju od svih drugih, ali šta reći o količini?? Pa za tu količinu ti treba pomoć svih ženskica sa foruma (mislim da bi ih pojeli kako bi bilo manje za pakovanje). :worth:

hvala msneki :D
nije to dramaticna kolcina u smislu da ne moze da se prezivi - 50kg...sad ce Zoka da ti kaze - imala je ona mnogo gore koliko citam :D
ali je meni problem jer mi je veliki br. kolaca sa pojedinacnom glazurom.pa to traje..a kad je ovako toplo..e tek onda traje :D ali dobro, proslo je :D

.....nije to dramaticna kolcina u smislu da ne moze da se prezivi - 50kg...sad ce Zoka da ti kaze - imala je ona mnogo gore koliko citam :D
ali je meni problem jer mi je veliki br. kolaca sa pojedinacnom glazurom.pa to traje..a kad je ovako toplo..e tek onda traje :D ali dobro, proslo je :D
Sve je dobro što se dobro završi, ali dok traje...50 kg kolača (pa i manje) treba napraviti ali i smestiti negde (čitaj frižider - ja nudim svoj za slučaj nužde i viškova :hahaha:)

cure ja vas moram pitati i ovdje,kako se organizirate kada imate ovakve količine za odradit?
Svaka čast svima,a Unci:zag:

Ovo je vredno divljenja, ipak nisu u pitanju profesionalci, misleći na profi uredjene prostorije sa svom pratećom opremom ( nešto što predpostavljam ima Vera_mk, čak ni Zlatna koka jer radi u stanu - ako se ne varam). :kpozdrav::kpozdrav:

Back