Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
I meni treba za kolace
jedno 2 litre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj slučajno da zaboraviš!e bas mi drago,svaki dobar posao treba podmazati i pre pocetka rada,a ako se dobro svrsi i posle obavljenog posla,protiv uroka.Naterajte me(Smeh) da vam postavim mnogo dobar recept za breskvice,ja sam se odusevila kad sam ga dobila od svekrvine sestre koja zivi u banatu.Zena sa sela mi je dala prave mere,onako kako ona pravi.kad sam citala ljudima svi su se cudili i pitali kako to...a ja im kazem pa lepo bas ovako kako je napisano ni manje ni vise i ovako ni onako.to su recepti koji ostaju u glavama nasih baka jer one sve rade bas iz tih svojih glava.Sutra vam ga postavljam,mnogo je interesantan,zanimljiv,tacan,dobar,a sto su breskvice...
evo ih:
breskvice
3 jaja
1prasak za pecivo
masti koliko hoces
secera da bude slatko
brasna koliko treba
umesiti da se ne lepi za prste.praviti male kuglice i peci u sporetu.sredinu malo izdubiti drskom male kasicice,pa te mrvice izmesati sa dzemom od breskvi ili kajsija i mlevenim orasima,dodati malo mleka.Puniti udubljenja i spajati polovine.Crvenu boju rastopiti u vodi (vise vode)pa cetkicom po negde premazati breskvice,valjati u kristal secer.
evo ih:
breskvice
3 jaja
1prasak za pecivo
[masti koliko hoces
secera da bude slatko
brasna koliko treba
umesiti da se ne lepi za prste.praviti male kuglice i peci u sporetu.sredinu malo izdubiti drskom male kasicice,pa te mrvice izmesati sa dzemom od breskvi ili kajsija i mlevenim orasima,dodati malo mleka.Puniti udubljenja i spajati polovine.Crvenu boju rastopiti u vodi (vise vode)pa cetkicom po negde premazati breskvice,valjati u kristal secer.
ma super je!sta sam vam rekla,meni je recept dopao u ruke jednom prilikom dok mi se suprugova sestra zalila,kao vidi molim te ona baba Andja prolupala kakav mi je recept dala,kako ja po ovome da napravim kolace.Kad sam procitala odusevila sam se jer logicniju stvar nisam odavno cula.Tako taj recept u mojoj svesci ima pocasno mesto a i u srcu.