Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Grcu su ružni...: )
Bejbi, nisi ti upoznala ove "moje" fudbalere

Mnogo su veliki metroseksualci i bas su fensi, al' im nekako simpaticno stoji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U najsimpaticnijem secanju mi je Rus koji je tako ocajno govorio engleski da sam se topila kojiko mi je bio sarmantan u pokusavanju, a Grci su za pamcenje na poseban nacin, oni su najludji i najzabavniji
I obozavaju Srpkinje, bas![]()
Moju drugaricu je jedan zaprosio nakon samo par dana :lol;
Ne znam nijednu Grkinju, ja sam u Grckoj samo upoznala Srpkinjepa kad su im Grkinje nikakve...a Srpkinje su im najbrojniji turisti...

Nisi ti upoznala prave Grke.
Ma, nista mi ne pricaj. Italijani mogu da uce romantiku od njih.

Bejbi, nisi ti upoznala ove "moje" fudbalere
Mnogo su veliki metroseksualci i bas su fensi, al' im nekako simpaticno stoji![]()
...godinama letujem u Grčkoj, i ne sećam se da sam videla tipa koji dobro izgleda...a da je Grk...

a kad bolje razmislim, nemaju ni drzavu![]()
Ne znam nijednu Grkinju, ja sam u Grckoj samo upoznala Srpkinje![]()
E sad, za to ne znam, ali su svakako ko bombone![]()

Ne pratis politiku poslednjih...pa bar godinu dana?Sta je sada to? Neka nova balkanska teorija. Srbi stariji od Grka.

najveći otpad čovečanstva je u Americi...

Btw ..nisu ni svi ljudi tamo loshi ...![]()

Kada mi budemo retardirani kao oni, oni ce letovati na Marsu.![]()

Ne nego ...kada mi budemo vozili polovan ferrari ..oni ce voziti Letece tanjire po Njujorku i koristiti Teleportove za putovanje![]()
Amerikanke su na onu stvar nasrtljive.Nije Kolumbo dzabe ishao da trazi Ameriku ..znao je covek da su tamo najbolje Ribe![]()
Potpisujem. Bavim se tom oblascu, pa mogu to naucno potvrditi.najveći otpad čovečanstva je u Americi...
Da retardirani su ...kao Sundjer Bob ..hehe
Ali budimo realni ..bez njihovih Hakera i Pirata ...ja nikada ne bih imao ovoliko Free Softvera i Interneta![]()