blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.672
Samo trpajz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma svakog dana po bar cetiri
Ovo za po cetiri i da unovcim ne kazem, ali tako je, realno. Gde nadjete razvedene mame koje u isto vreme imaju po trojicu momaka i cetvrtog u rezervi?Ne zanimaju me raspuštenice,,to sve otiso im mozak u K..
Prvo sto imaju po troje i četvrti u rezervi,99% imaju cilj zarad ličnog interesa samo...em škart em sebične i opaljene totalno.
Bar su moja iskustva takva

Nije da bas imam licnog iskustva, ali iz okruzenja znam za slucaj da se jedna od raspustenica bas bila pustila u promet, dete za to vreme kod babe i dede, a ona u klubu, stikle, dekolte, kratez, opusteno djuska i flertuje sa skoro svima redom... I sto je najbolje, saletali su je cak i singl momci koji ranije niti su bili u braku niti su imali dece, nije skoro ni trenutak bila sama nakon sto se raskantala sa muzem. Doduse, ta se bila mlada udala, rodila dete i posle brzo i razvela, to je bilo dok je jos bila u drugoj polovini 20ih, ne znam da li je i sada tako, vise nisam u svom rodnom gradu, pa ne znam abrove...
Sad, to je ipak jedan slucaj, pretpostavljam da je generalno ipak vise situacija gde je raspustenici teze da ponovo uspostavi kvalitetnu vezu upravo iz razloga neimanja dovoljno vremena ako se zaista ozbiljno posvecuje svom detetu.
Sta je tu lose?
Koji izraz da koristim?
Dugacko mi je da pisem "razvedena zena sa detetom"
raspuštenica - žena razvedena od muža.
raspuštenik - čovek razveden od žene.
U Rečniku srpskog jezika Matice srpske stoji sledeće:
Ima i muški oblik:
Tako da ne mislim da sam pogrešio, ali načelno si u pravu, izraz moze nekome da zvuči pogrdno, iako mislim da nije.
Ti nisi sa ove planete garant..Gde nadjete razvedene mame koje u isto vreme imaju po trojicu momaka i cetvrtog u rezervi?
Ozbiljno pitam, najozbiljnije.
Jednog kada BiH cudom nekim nasla morao bi mucenik da ima strpljenja zbog vremena za njega.
I kad mi se neko dopadne, izracionalizujem da nisam za njega i da mu treba slobodnija osoba.
Kad spavam sest sati u cugu, grize me savest sto sam izgubila vreme na spavanje. Ozbiljno ne znam kako razvedena mama nadje vremena za toliko muskaraca i da li je to istina ili opet pisete napamet vodjeni predrasudama.

Da, ima sve vise toga, a izraz "raspustenica" za takve slucajeve i nije bas adekvatan.Ok, ali da li je raspuštenica ako se nikad nije udavala? Recimo ja nisam. Veliki broj ljudi sada ima decu i van brakova. Posle nekog vremena se raziđu prosto, nema razvoda.
Da, ima sve vise toga, a izraz "raspustenica" za takve slucajeve i nije bas adekvatan.
Ti mu dodjes ono "single mom".
Ima rec u nasem jeziku "samohrana majka", ali ne znam ni koliko je to odgovarajuci termin za situacije ako se zna ko je otac deteta i ako on placa izdrzavanje.

Nisam sa ove planete.Ti nisi sa ove planete garant..
Sigurno znas dosta zena ,osvrni se i skapiraces da je danas jako tesko i za nas muske ..čak i ako je samo seks neki dogovor bez neke veze posebne zasniva se na sponzorstvu.
Ko da ja se ne mucim dok ga guram i skacem samo ona
![]()
ma, pusti ih, ne znaju sta pricajuKoja tri momka, aman covece, izgiboh sebe i ovo dete izdrzavati i imati usput kakav takav socijalni zivot i zdravlje sacuvati i baviti se hobijem da ne odlepim.
pa, da li ste se zato razisli? - a to te pitam, jer sam se i ja sve manje prihvatao sto je vise zena nastojala da me kontrolise, a bezi od svake preraspodele odgovornosti, racuna, itd... onda dodje zajednicka drugarica i kaze da bih ja trebao vise obaveza da preuzmem, samo sto ja tako ne funkcionisem, radilo se prvo o odgovornosti. pa potom o obavezama, npr. obavezes dadilju, ali si ti odgovornaNiti da ikad vise nekog teglim na grbaci.
Posfetila si život najvrednijim bićem i majka si ,,prava majkaNisam sa ove planete.
Znas kako izgleda moj dan?
Ustanem u sedam, spremam dorucak detetu, vidim u skolu, radim do pet, idem u skolu po dete, provedemo vreme zajedno, vecera, kupanje deteta, rucak za sutra...uvece Jos malo radim za posao i nesto oko hobija i vec je dva nocu. Dok sebe sredim pola tri.
Slobodno vreme mi je od Petka do nedelje uvece.
Koja tri momka, aman covece, izgiboh sebe i ovo dete izdrzavati i imati usput kakav takav socijalni zivot i zdravlje sacuvati i baviti se hobijem da ne odlepim.
Bukvalno nemam Ama bas nikog da pomogne. Imam dadilju, da, koju sama placam, tako da tokom nedelje ponekad mogu da odem kod simpatije da se druzimo. Simpatije. Ne momka, simpatije. Ili da se vidim sa nekom drugaricom. Imam i spremacicu, jer Inace BiH zivela u smecu, jer ne stizem pospremiti. Koju takodje sama placam.
Proslog sam meseca imala preko 220 radnih sati. Gde da udenem i jednog momka, kamoli njih trojicu?
Ne mislim da sam nesposobna.
Bas naprotiv. .
Samo nema sile nebeske da me natera da uzmem pare bilo kog muškarca i kazem sad je odgovornost manja ili ne moram ovoliko da radim. Niti da ikad vise nekog teglim na grbaci.
A do seksa bez emocija mi nije. Ko hoce super, ali onda to nisu momci vec tela za seks.
Ne, nismo se zato razisli. Trebalo je.ma, pusti ih, ne znaju sta pricaju
pa, da li ste se zato razisli? - a to te pitam, jer sam se i ja sve manje prihvatao sto je vise zena nastojala da me kontrolise, a bezi od svake preraspodele odgovornosti, racuna, itd... onda dodje zajednicka drugarica i kaze da bih ja trebao vise obaveza da preuzmem, samo sto ja tako ne funkcionisem, radilo se prvo o odgovornosti. pa potom o obavezama, npr. obavezes dadilju, ali si ti odgovorna
javio sam ti se cisto da uporedimo iskustva, mislim da te razumem, samo nisam siguran da sam na tvojoj strani., ali mozda i jesam