Gde sa ovom bre

Dakle ti si aromatican tip, procitao sam i pre. Ja na pr volim kinesteticke tipove. Mirisi igraju ulogu, mada zene cesto stavljaju kreme, preparate ovo ono.

Ja ne stavljam ništa, kad dobijem parfem koji mi se dopada on mi traje po 20 godina... lično mi smeta kad nešto stavim, a kada mi neko prija ne želim takođe ništa da stavlja.
Samo životinjski ;)

Ali to je bio samo jedan segment, miris, ima ih još... tipa izrazi lica, šta kaže.. bkv od svega može nastati impresija koja se utiska

Au bre, nisi pogodio pitanje, ali nebitno, budući da skoro niko nije pogodio ! haha

Znači, meni lično je neverovatno da ljudi isksutva posle seksa poslažu u svojoj glavi, ok nije bilo loše idemo dalje ili nije to bilo to, možda se ne vidimo više i ostanu potpuno isti kao da se ništa nije desilo. /ja im uzgred baš i ne verujem, ali nek bude da je tako/.

Evo, za mene su pojedina sećanja, iako se ne kajem, ne radi se o kajanju kao pitanju da li j trebalo ili ne, uopšte ne o tome, već o nekom estetskom doživlajju koji posle može da probije u neke više sfere i zatrpa nas negativnom energijom u vezi seksa...

ko to nije doživeo, dušu je dao za seksanje sa raznima, jer je debelokožac.

Naprotiv, mi osetljivi, sa osetljivim čulima i intenzivnim doživljajima, moramo da se čuvamo lošijih iskustava, čak i lošeg mirisa... Evo majke mi, ja mogu da se prisetim mirisa nekog tipa od pre više od godinu dana i da mi pripadne muka, a samo smo se jednom "videli".
Jel prno ?

Elem, kolega na drugoj temi napisao ovako nešto

"Za svakog muskarca, postoje zene koje mu se svidjaju samo kada je napaljen, i kada mu je dignut.
Kada svrsi, krece misao 'Au jbte, gde sa ovom bre, moronu!!!'
Bukvalno iste sekunde posle svrsavanja."
Emocionalno nezreo, neizgrađenih kriterijuma.
naviko da ga uvek neko u životu grdi pa kad nema ko onda će sam sebe da časti.

dakle
pravo muško bi reklo
Kako ono beše Slavice tvoj broj telefona? :lol:

Što me dovelo do sledeće misli: da li kada imamo seks sa pogrešnim osobama to utiče na naše seksualne sposobnosti, želje, prohteve, samopouzdanje itd drugim rečima na seksualni život ubuduće?

Evo, za mene su pojedina sećanja, iako se ne kajem, ne radi se o kajanju kao pitanju da li j trebalo ili ne, uopšte ne o tome, već o nekom estetskom doživlajju koji posle može da probije u neke više sfere i zatrpa nas negativnom energijom u vezi seksa...

Očigledno utiče jer ti ostavlja trag. Definitivno.

kakav ti je to kinestetički tip? znam kod učenja, ali ne za seks
Pa ne nuzno u seksu iako igra neku ulogu. S tim sto tada volim da se igram u krevetu kontakt-no fizicki kontakjt kao predigra i td...Pusti seks :)

Dodiri i komunikacija dodirima. Sa nekim se istopim ako se uzmemo i za ruke samo a sa nekim osobama (iako su mozda ok i cool i lepo je cak i u njihovom prisustvu) ali ne prija fizicki kontakt. Pojacaniji taj deo sa fiz kontaktom. Dakle ili drzimo distancu cak i ako nema kontakta osetis onu neku neprijatnu toplotu i nelagodu, a sa nekim si na zagrljajima non stop.

Maserke ako znaju sta rade umeju to da urade kako treba- na aseksualnom nivou. Meni je juce na pr najvise prijalo kada mi je masirala dlanove na rukama. Potupna komunikacija. Sve super i ledja i noge i td ali ruke kada mi je uzela u njene - istopio se. Opet kazem , ne na seksualnom nivou.

Takvih i zena ima. Neke su - dodir na klasican pristup, nekima treba vremena za dodir, neke vole zagrljaje i to je kontakt ali ti ne prija, a sa nekima je non stop dodir u komunikaciji i to bude carobno, nekako spontano.

Ukratko, jel to dobra praksa biti i sa osobom sa kojom posle kažeš u jbt, gde sa ovom

Ili nema veze? :), i dalje smo kao pre
pa to gde baš sa ovom nije dovršena misao.

ako je loš u krevetu ti kažeš onako za sebe u jbt gde baš s ovim neiskusnim.
ako je površan nema fokus da čuje celu rečenicu i ne smeje se na tvoje fazone kažeš onako za sebe uh gde baš sa ovim kratkotalasnim ...
i tako ima raznih tih ,,gde baš sa ovim,, momenata
to ne znači da je osoba kompletno odvratna jer odvratnost koja joj je priševina uz uvredu iz veoma ličnih nesigurnosti od strane muškarca u konkretnom slučaju ne mora da bude stvarna osobina ili pojava

ili imamo nikolin slučaj iz mi nismo anđeli
kada završi u krevetu sa baba serom a ona mu kaže
zovi me da idemo večeras u neko zezanje.

e tada stvarno ta rečenica može da ima smisla.

Poslednja izmena:

ko to nije doživeo, dušu je dao za seksanje sa raznima, jer je debelokožac.
Ok znam o čemu pišeš, kako da nije bilo takvih osećanja
ali mnogo ranije u životu.
sada već imam ozbiljnu distancu od postupaka zbog kojih ću se osećati loše u budućnosti
jer ako se osećam loše unapred sigurno ću i kada to prođe
i zašto onda insistirati na tom osećaju
nije nimalo prijatan
ali smo ga verovatno svi doživeli
samo neki su zbog traumatičnog sećanja sakrili taj događaj daleko u arhivu.
i sad pišu ,,ne bih nikad sa raznoraznima,,
jer vidim da te mnogo njih potpuno pogrešno razume

Ja sam bio sa devojkama i punijim koje me ne privlače sexualno ALI kad se digne moram negde da ga munem, istresem se u debelu i kajem se odma posle toga i molim boga da ode kuci odma mada ne privodim takve kući, ako sam ja kod nje smislim nešto da žurim i ćao. Dosta žena su "cum bucket", došo svršijo o'šo.

Ja sam bio sa devojkama i punijim koje me ne privlače sexualno ALI kad se digne moram negde da ga munem, istresem se u debelu i kajem se odma posle toga i molim boga da ode kuci odma mada ne privodim takve kući, ako sam ja kod nje smislim nešto da žurim i ćao. Dosta žena su "cum bucket", došo svršijo o'šo.
Poučno i još ponešto.

Elem, kolega na drugoj temi napisao ovako nešto

"Za svakog muskarca, postoje zene koje mu se svidjaju samo kada je napaljen, i kada mu je dignut.
Kada svrsi, krece misao 'Au jbte, gde sa ovom bre, moronu!!!'
Bukvalno iste sekunde posle svrsavanja."
https://forum.krstarica.com/threads/sta-znaci-to-kada-kaze.1037159/post-51409628

Što me dovelo do sledeće misli: da li kada imamo seks sa pogrešnim osobama to utiče na naše seksualne sposobnosti, želje, prohteve, samopouzdanje itd drugim rečima na seksualni život ubuduće? Tj, ona je bila dobra osoba za seks do svršavanja, ali posle svršavanja mu nije dobra. Da li to mozak ili telo negde pamte u dubinama itd.. pa to kasnije dođe na neku naplatu? Tipa ljudi zamrze seks ili doživljavaju ga prljavo, ili im se perverzno menja ukus pa ih privlače samo odbojne žene itd itd...

Ukratko, jel to dobra praksa biti i sa osobom sa kojom posle kažeš u jbt, gde sa ovom

Ili nema veze? :), i dalje smo kao pre
Pitanje je kako to nekog privlače žene koje su mu odbojne.

Back