Ihhh.. smesta priča o seksu je ništa.. to u rl čak može ispasti i simpatično, zabavno. Druge stvari su najblaže rečeno.. problematične..
Po mišljenju forumskih ku*ronja totalni si fejl ako te nije tucao na prvom dejtu (ili ako mu ne popušiš.. ne mogu više da se setim kako je bilo.. 'ajd nek' bude da si žena-promašaj ako je izostalo odmah*ebanje)
I čavrljaju tako dva ovdašnja vip *ebača..
(na forumu daobog svi umešni.. obdareni.. izdržljivi libidomanijaci).. Ke*canje na inicijalnoj spojki ni ova dva kralja seksa naravno ne dovode u pitanje.
Budali (koja dozvoli da je forum oguglavi.. i sebe tu ubrajam) ova početna teza i nije nešto iznenađujuća.
Jbga, svega se načitaš.. otupiš..... ("šta imamo? obavezno trpanje na prvom sastanku? pihhh....... pdoooMbro, ima i tih tak'ih"..)
Zdravorazumska reakcija izostaje..
Kad ono meDŽutim............ to nije sve..
Bezobrazluk i bahatost se moraju natezati do krajnjih granica.. do pucanja..
Prvi *ebač dodaje da je posredi uvek neki interes i nema hemije ako mu ta neka odmah ne da pi*čke.
Kad evo i drugog.. taj je mrtav 'ladan odvalio kako je on eto, poseban, i njegovu kitu svaka odmah mora da primi, inače nije ona prava, nije posebna.. (jbt još i čast treba da joj bude da tom ku*rcu omogući da je napuni)
Posle ovih nebuloza već ne ide ravna linija, meni bar je živac opasno zaigrao.
Evo finala.. mudrolija ovog drugog, za nijansu iritantnijeg *ebača: ta što bi odmah njegovog đoku obenoške dočekala i u međ' svoja stegna 'alapljivo usisala, to na prvom viđanju ne treba da radi sa drugim *ebačima, nego samo sa njim..

Pa brateeeee... čik sad ovo mentalno iskuliraj
Evo i moje reakcije: da mogu, obojicu bih temeljno olupala.. ono.. Roki2 fejs stajl.. zatvorene oči od batina.. Onda bih mirno saslušala šta imaju da mi kažu.. Umesto priče vrv bi me ispretucali (prevod: prebili)
Ne'a veze, istrpela bih.
Naslov ove off digresijice je: bed memorizzz..