Seks sa koleginicom

to nemoj ni u ludilu.
i posle se nesto desi, imaces uzasnu atmosferu na poslu a mogu da krenu i podmetanja i ogovaranja..
zamisli rascuje se u firmi kako ti je mali i kako ne mozes da ti se digne :mrgreen:

mislim to ce ona pricati drugima o tebi.

imas dovoljno ribe i u drugim bazenima da bi pecao u svom.
Moja sestrična se tako na poslu pet godina švalerala s nadređenim, a rade svi u bolničkoj kuhinji.
I prije nekih pola godine krene meni drečati na telefon da je pukla bruka, netko je proširio, sada bolnica bruji, ona će dati otkaz zbog sramote...

:hahaha:

Pa mislim si, kozo jedna, radiš u najvećem rasadniku tračeraja koji postoji na kugli zemaljskoj i kao kolegice s posla su pet godina bile gluhe i ćorave....

:rotf:

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Najbezolniji način je da je pozoves na pice, kaficu van firme.....jer na poslu ne sme ništa da se desi.....ako pristane to je to.....ako ne nikom nista....teras dalje

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..

Dobićeš otkaz

Back