Seks sa koleginicom

svorkapa

Zainteresovan član
Poruka
116
Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..

to nemoj ni u ludilu.
i posle se nesto desi, imaces uzasnu atmosferu na poslu a mogu da krenu i podmetanja i ogovaranja..
zamisli rascuje se u firmi kako ti je mali i kako ne mozes da ti se digne :mrgreen:

mislim to ce ona pricati drugima o tebi.

imas dovoljno ribe i u drugim bazenima da bi pecao u svom.
mozda coveku moze da se digne,
boze..

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Jbm li ga, meni se to spontano desilo. Ono, sreli se na nekoj open air žurci, krljali se, posle redovno seksali. Nisam imao nekih neprijatnosti na poslu. Naprotiv. Kad svi odu na pauzu, a ti ostaneš sam u kancu... :per:

to nemoj ni u ludilu.
i posle se nesto desi, imaces uzasnu atmosferu na poslu a mogu da krenu i podmetanja i ogovaranja..
zamisli rascuje se u firmi kako ti je mali i kako ne mozes da ti se digne :mrgreen:

mislim to ce ona pricati drugima o tebi.

imas dovoljno ribe i u drugim bazenima da bi pecao u svom.
Briga me za ogovaranja želim to bez obzira na sve

Ako si spreman na komplikacije na koje Tab upozorava, evo ti jednog
jednosavnog saveta. Kaže lik ovako.. približim joj se i nešto kao pričamo
pa je dodirnem po nozi tako da može da izgleda i kao slučajno i kao
namerno.. Ako se trgne, kažem izvini. A ako može to znači da hoće.

Ova poslednja rečenica mi je genijalna.. :zcepanje:

Briga me za ogovaranja želim to bez obzira na sve
nije to bas tako
ne radi se samo o ogovaranju..sta ako se posvadjate i nastane losa atmosfera.

obicno se to zavrsava tako sto neko napusti firmu
da li si siguran da si spreman da napustis firmu?

lako je pricati virtuelno ali je problem kad se desi.

takodje..sta ako te ostavi a ti se u medjuvrmenu zaljubis i moras da je gledas svaki dan a zelis je bas kako si sad napisao a ne mozes je imati... ili je gledas kako se 'vata sa drugim kolegom..

imas tu mnogo problema i situacija koje nisu bas dobre.

koleginice treba zaobilaziti u sirokom luku.

Е то бато, то треба. :mrgreen:

nije to bas tako
ne radi se samo o ogovaranju..sta ako se posvadjate i nastane losa atmosfera.

obicno se to zavrsava tako sto neko napusti firmu
da li si siguran da si spreman da napustis firmu?

lako je pricati virtuelno ali je problem kad se desi.

takodje..sta ako te ostavi a ti se u medjuvrmenu zaljubis i moras da je gledas svaki dan a zelis je bas kako si sad napisao a ne mozes je imati... ili je gledas kako se 'vata sa drugim kolegom..

imas tu mnogo problema i situacija koje nisu bas dobre.

koleginice treba zaobilaziti u sirokom luku.
Brt ti mene očigledno nisi razumeo, kakva firma ionako uskoro odlazim

Back