Seks sa koleginicom

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
hipotetski moze biti ovako i onako, svasta i nista, lipo i ruzno ,ako je "iskoristis", oprostit ce ti sigurno, ako je ne "iskoristis" sigurno nece..:)
Covik moj,suti, ne laj okolo i je..:)

Po meni se danas samo seljoberi yebuckaku po radnim mestima. Uf bwate yebo sam koleginicu. A da joj se obratis negde u basti napravila bi kvarno jaje facu pijem hladni nes. To jedino ako obecava bas bas vatreno iskustvo i diskreciju max.
Ali ne kontam čemu diskrecija, sigurno neću ići po firmi i hvaliti se a ona ako nekom kaže nije kraj sveta

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Jesi *ebo?
Kako se ovo završilo ili drama još uvek traje?:ceka:

Jesi siguran da ona zeli nesto sa tobom? Ako jesi na osnovu cega?

С колезиницом би се упустио у нешто само ако не радим баш у истој канцеларији са њом и ако није заузета. А да радим са њом и још да је приде заузета......нема шансе па не знам каква да је. Ту више губиш него што добијаш

Back