Seks sa koleginicom

Ako si spreman na komplikacije na koje Tab upozorava, evo ti jednog
jednosavnog saveta. Kaže lik ovako.. približim joj se i nešto kao pričamo
pa je dodirnem po nozi tako da može da izgleda i kao slučajno i kao
namerno.. Ako se trgne, kažem izvini. A ako može to znači da hoće.

Ova poslednja rečenica mi je genijalna.. :zcepanje:

Jasna ti si meni hit u pozitivnom smislu🤣🤣

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Najbolji način je da je lepo, normalno, ljudski i sa stilom pitaš.

Dešavalo mi se da me tipovi pitaju. Nekada su bili baš bez veze i prosti, nekad su bili normalni, jednostavni, direktni...
Ja sam nekad bila iznenađena, nekad mi se cinilo da me ponižava, nekad mi je imponovalo...

Svako zavlačenje, foliranje itd odbija mogućnost i ako je uopšte ima.

Veruj mi da je toj devojci jasno da ima tipova koji žele seks sa njom, e sad da li si ti po njenom ukusu videćeš.

Naravno pitanje je da li ona želi tako nesto ili ne.

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Jebi i ne vadi

Back