Smarač
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Forumaši izgleda prcaju na baterijea sta sportisti uzimaju pre treninga, a sta posle?
znaci aminokiseline
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forumaši izgleda prcaju na baterijea sta sportisti uzimaju pre treninga, a sta posle?
znaci aminokiseline
Kako to misliš 'kad mislim da ću imati seks' kad nisi ni bio blizu toga u realnosti?Ја кад мислим да ћу имати секс тад изгубим апетит, дрхтим и црвен сам од узбуђења.
У тим тренуцима нисам био свестан да нисам био близуKako to misliš 'kad mislim da ću imati seks' kad nisi ni bio blizu toga u realnosti?

Čekam malo, je si li bio dogovorio j*bačinu sa nekom ženskom pa se iskundačilo ili šta?У тим тренуцима нисам био свестан да нисам био близу![]()
Не. Само сам, у ретким приликама где бих могао имати интеракције уживо са особама женског пола, замишљао да ће можда бити и сеса.. Раније, кад ми нека девојка каже неку лепу реч, ја одмах замишљам да ћемо бити у браку и размишљам како ћу да се снађем тад, на таквом сам био нивоу заљубљивости.Čekam malo, je si li bio dogovorio j*bačinu sa nekom ženskom pa se iskundsčilo ili šta?
Ja se ponovo nudim da ti pomognem u pronalaženju ženske da skineš mrak, ako si zainteresovan javi mi se privatno.Не. Само сам, у ретким приликама где бих могао имати интеракције уживо са особама женског пола, замишљао да ће можда бити и сеса.. Раније, кад ми нека девојка каже неку лепу реч, ја одмах замишљам да ћемо бити у браку и размишљам како ћу да се снађем тад, на таквом сам био нивоу заљубљивости.
Pop' pivu i ne brigaj.Dolazi vam partner/ka na partiju seksa za sat vremena,a gladni ste a treba da radite ozbiljan posao,koje makro mikro nutrijente uzimate da se spremite da učinak bude dobar ?
Preferiram ovas i bananu
A ti ?
Ne brinem , al postujem sto rokaš pivčugu pre posla, da ubijes trebuPop' pivu i ne brigaj.
Sta je treba?Ne brinem , al postujem sto rokaš pivčugu pre posla, da ubijes trebu
Slovna greska se zametnula...Sta je treba?
AH... ne ja ne radim 15 godina tako da nemam tremu.Slovna greska se zametnula...
Trema