andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 6.727
taman da napravimo uzasnu atmosferunego da li bi taj savet važio i za sex između forumaša
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taman da napravimo uzasnu atmosferunego da li bi taj savet važio i za sex između forumaša
ne treba da pitas.
brate..sta bi pitao
jel hoces da se veceras kresnemo?
pozoves je na pice i oslusnes njenu reakciju i ponasanje na tom picu..ne pitas nista.
Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Zašto samo pola? Bolje sve.Treba poyebati pola koleginica pa videti koja ti najviše odgovara
Савет од мог покојног познаника али он није био фин лик и није лепо мислио о женама толико је лудачки да морам да поделим.Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Mani se ćorava posla u srbiju.Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Briga me za ogovaranja želim to bez obzira na sve
imao problem?Жене су глупе треба их само натерати да им проради матерински инстикт и онда им радиш шта хоћеш.
Само приђеш и чешаш се за јаја
Може се рећи да јесте. Не толико са женама колико сам са собом. Био је сјајан и надарен гитсриста али склон свим пороцима па и оним са Мајамија.imao problem?
Reče Tab koji je kresnuo koleginicu na konferencijskom stolu na pauzi između dva sastankakoleginice treba zaobilaziti u sirokom luku.
Reče Tab koji je kresnuo koleginicu na konferencijskom stolu na pauzi između dva sastanka
Pa plaća alimentacijupa možda je izvukao neku pouku
Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Ti se brineš da li može.mozda coveku moze da se digne,
boze..
Ne pitaj ništa, priđi joj kad ste sami, neće te odbiti.Misliš da treba direktno da pitam?
Iliti ne khenjaj pod svoj prozor kako kaže narodNe kaki se tamo gde se jede... dobra, stara mudrost.