Seks sa koleginicom

Malo malo pa neka koleginica, ništa to ne smeta, pozoveš je van posla na piće, pa ako hoće na piće objasniš i ostalo, verovatno neće odmah ako nije već razradila varijante, pa je pustiš da razmišlja. Svakako će sve torokuše da znaju, ali ako ti ne pričaš javno neće ni oni, osim, ako nema neka prethodna...

ne treba da pitas.

brate..sta bi pitao

jel hoces da se veceras kresnemo?

pozoves je na pice i oslusnes njenu reakciju i ponasanje na tom picu..ne pitas nista.

Đes Tabe :zper:

Mislim da si u pravu, ako bude cirkus među njima biće i na poslu. Plus što ima dosta kompanija koje brane veze među zaposlenima, moj drug je menjao posao, ali oni su se venčali posle drugačija je priča.

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..

Nemaš najboljeg načina. Ja lično ne bih sa kolegom nikad, zajebi radnju šta ako pukne tikva kako ne treba.
A ako već ne možeš da ga držiš u gaćama, izađite na piće pa vidi kako reaguje.

Koji je najbolji način da pitam koleginicu koja mi se sviđa za seks. Ima obostrane hemije između nas ali ne želim vezu sa njom već samo neku kombinaciju. Nisam siguran da želimo isto i zbog toga ne znam da li da budem direktan i kažem joj svoje prave namere ili da joj stavim da znanja da želim da budem sa njom i vidim gde će nas to odvesti..
Савет од мог покојног познаника али он није био фин лик и није лепо мислио о женама толико је лудачки да морам да поделим.🤣

Жене су глупе треба их само натерати да им проради матерински инстикт и онда им радиш шта хоћеш.

Само приђеш и чешаш се за јаја онако "хоћемо на неку кафу негде?"🤣🤣🤣🤣😭

Ја нисам никад пробао ако неко проба нек ми јави како је прошао.😭😭🤣🤣

Mani se ćorava posla u srbiju.

To ti nikako ne bih savetovao osim ako ti ili ona već ne napuštate posao. Tajnu ćete teško sakriti zbog mikro-pomena u ponašanju, promene boje glasa kada razgovarate jedni s drugim, "body language", ljubomore ako se jedno od vas kresne sa nekim drugim s posla - to ostali kao po pravilu ubrzo provaljuju pa idu ogovaranja, negde čak i ucene, ima još varijanti pa čak i to da uđete u vezu. Uglavnom posle svega ti odlazak na posao ostaje jako neprijatan ako oboje radite u istoj firmi. Ako baš želiš da prođeš školu, nisam čitao komentare na forumu, sigurno ima dobrih saveta, samo navali.

Ako posle svega uđete u vezu ni to njije rešenje, jer nećeš imati taj svoj neki kraj sveta u kome si udalkjen od nje u toku dana, tu nake svoju "garažu" u kojoj radiš šta hoćeš i kako ti volja. Sve najbolje, u svakom slučaju.

Back