ne motivisi ga bre! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Motivisi ga, motivisi...Nina_20:ne motivisi ga bre!![]()

shaddow:LJUDI BRE, OVAJ SVEVLAD VAS .......... P A L I
Dodji 'vamo pa probaj da pipnes jednu palmu i da je uznemiravas,imaces posla sa nama!Svevlad:Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.
Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...
Šta mislite o tome?
Psihologue:Naravno ,slušam GAZDU i kažem opet .O SVEMOGUĆI SVEVLADE daj uputstvo...
E, dobro što si naglasio... sa ili bez... navodnikaZmaj_Svevlad:...(pazi, ne "crnogorsku")...

Svevlad:Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.
Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...
Šta mislite o tome?
A zasto neke zene nisu pozeljne uopste....bobba:ZAŠTO SU KRASTAVCI POŽELJNIJI NEGO MUŠKARCI
Beli Luk:Cuvaj se Svevalde evo jedne napaljene...![]()
Beli Luk:Ma slobodno navali
bobba:hahaha opet moram
naravno da cu da navalim................![]()
[ ps jesil ti mali ljutko kad si beli_luk]
Beli Luk:E bre sta je to ovde,biljojedi edni.
Ma jako puno porasto za svoje godine.
Apropo kite u prahu,ebala si eza kad ti se ovi svevald nakaci pa taj ce ti oma da adresu od supermurketa di ima to da kupis.
Beli Luk:So mi pokvari sliku o tebi?Ja sam pomislio malo vise pa reko nisam sam ima nas jos....kad ono...ona malo...
bobba:hehe
samo istina mene pali..a rekoh ti istinu.................![]()
Beli Luk:So ce kasti da si sad more biti HOT?Uh,,,,,,,,,,,bwe
bobba:jok ja
ko spricer sam 'ladna........................![]()