Seks sa biljkama

Svevlad:
Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?
Dodji 'vamo pa probaj da pipnes jednu palmu i da je uznemiravas,imaces posla sa nama!
_40961706_iraq_army_mosque_ap.jpg

Psihologue:
Naravno ,slušam GAZDU i kažem opet .O SVEMOGUĆI SVEVLADE daj uputstvo...

Evo jedno uputstvo za seks sa crnogoricom... Uđeš u jelovu šumu i skineš se sasvim do gola... polako nadrkavaš kitu i biraš drvo za sebe... ono koje ima zdrave, lepe i velike šišarke, to je najbolja riba među njima... ponesi kas sa sobom i pusti Mocarta, pošto biljke vole tog kompozitora, nikako Vagnera... to će ih opustiti i shvatiće da im ne želiš zlo... naprotiv... kada si odabrao svoje stablo za seks, priđi mu i reci mu nešto lepo ("O, kako si lepa, kako si vitka, kako su ti divne šišarkice... najradije bih te posekao i uzeo zauvek da mi budeš Božićno drvce... okitio bih te raznobojnim sijalicama, da mi zamirišeš stan...") Jelka će da se uzbudi, posebno ako ćeš joj milovati koru dok joj pričaš... počeće da luči mirisnu smolicu od uzbuđenja i po tome ćeš znati da je spremno za dobro *******... počni da se lupkaš njenim iglicama po svojim bradavicama, vratu, a nakon toga i po ukrućenom đoki... kada se i ti sasvim uzbudiš, uzmi je (jelku) silovito, tako što ćeš kao medevd da šakama iskopaš rupu ispod njenog korena, kojeg ćeš malo i da iščupaš da baby oseti slatki bol... onda ubaci do jaja kitu pod njeno korenje i žestoko je karaj... čuvaj se da nema nekih mrava ispod ili neka zmija... stoga stavi prezervativ za svaki slučaj.... i šibaj, šibaj, šibaj, drvo... neka upamti yebača... neka zna da svi ljudi nisu drvoseče... da nisu zli kao što šuma priča... kada osetiš da ti se šupak steže i da ćeš svršiti, iščupaj kitu iz korenja, pocepaj kondom i žestoko isprskaj drvo po kori i niskim granama... potom razmaži spermu po stablu, koliko god je to moguće... tresi se zajedno sa jelkom u postorgazmičnim grčevima i pričaj mu drhtavim glasom kako nikada nisi ***** bolju crnogoričnu biljku (pazi, ne "crnogorsku")... kada umoran legneš pored stabla i zapališ cigaru, pazi gde treseš pepeo i nemoj da cigaru guraš drvetu u "usta"...

ZAŠTO SU KRASTAVCI POŽELJNIJI NEGO MUŠKARCI

Izdanje "Kluba ljubiteljica krastavaca"
Članovi kluba: L.Bruks, Dona I. Hanberi, Ajvor Mac, Tem i Kreg Vestover

Krastavci su bolji nego muškarci, jer:
krastavce nije teško upoznati,
krastavac se može opipati u radnji i unapred saznati da li je tvrd ili ne.
* * *
Sa krastavcem nikad nećete pronaći prljave čarape u Vašem vešu.
Krastavac Vam neće učiniti poklon za vaš rođendan za Vaš račun.
Krastavac Vas neće učiti kako da perete prozore, čistite ribu, pripremate biftek.
Krastavac Vas nikad neće predstaviti kao "samo prijateljica".
Krastavac Vas neće rasplakati.
* * *
Krastavac ne pita "Da li sam ti prvi?"
Krastavac ne priča drugim krastavcima da Vam je on "prvi".
Krastavac ne priča drugim krastavcima da Vam on "nije prvi".
Sa krastavcem nema potrebe da budete nevini više od jednog puta.
* * *
Krastavac neće napisati Vaše ime i adresu u muškom toaletu.
Krastavac neće zahtevati da kod kuće izgledate "seksi" a u društvu "pristojno".
Krastavac ne džogira ujutro, ne drži dijetu, ne kolekcionira novčiće, pare, prijateljice i dr.
* * *
Krastavac ne primećuje sede vlasi u Vašoj kosi.
Krastavcu je svejedno ako to drugi primete.
Krastavac se ne raspituje za Vaše godine.
Krastavac neće reći "od abortusa još niko nije umro".
Krastavac neće izgubiti ključeve od Vašeg stana na fudbalskoj utakmici.
* * *
Krastavac neće
. pitati "A ko je to?", kada imate telefonski poziv;
. potrošiti Vašu sitninu na svoje cigarete;
. držati pridike povodom nereda u Vašoj sobi;
. biti ljubomoran na kolege sa posla, zubara ili školskog druga;
. pitati "A šta ima za klopu?" - upravo onog trena kad ste se vratili sa posla;
. napraviti grimasu, kad Vas boli glava.
* * *
Krastavac nikad neće reći: "Što se onako dobra zenska šeta sama?"
Krastavci nisu razdražljivi ujutro i nemaju ništa protiv vaše razdražljivosti.
Krastavci nisu ni suviše tupi, ni suviše oštroumni.
Krastavci ne ćelave, ne gaje stomače, ne postaju škrtice sa godinama.
Krastavci ne krckaju grisine u krevetu.
Krastavci nisu skupi.
Krastavci Vam ne dosađuju na ulici sa ponudom da svratite "na cašicu razgovora".
* * *
Krastavac ne
. pretvara Vaš toalet u čitaonicu;
. ne prekopava po vašem toaletnom ormaricu bez pitanja;
. ne ostavlja sapunicu sa čekinjama u lavabou, burme na kadi;
. ne zaboravlja na pusti vodu u WC-u;
. ne mokri na dasku WC šolje;
. ne nosi neprane carape.
* * *
Krastavac ne mora "da se javi zeni".
Krastavac Vas neće napustiti zbog mlađane lepotice ili profesorove ćerke.
Krastavac ne svira u rok-grupi i ne traži sebe do 40. godine.
Sa krastavcem nema opasnosti da jednog dana doznate da je oženjen, da ste mu simpatični, ali da se odlučio za Vašu sestru...
Krastavac neće rešavati Vaše ukrštene reči nalivperom.
Krastavcu neće porasti čekinje već u pet sati ujutro.
* * *
Krastavac ne traži od Vas da stalno pamtite gde su njegovi ključevi, šibice, patike, odvijači, majku mu!
Krastavac nije "jako zauzet" baš onog dana kad Vam donose televizor sa opravke.
Krastavac Vas ne baca u očaj pričama tipa "Kad sam bio u vojsci".
Krastavac Vas neće pitati "A ko će da pazi na decu, kad ste se odlučili da pripremate magistarski rad.
* * *
Krastavac neće tražiti od Vas da mu rodite mnogo malih krastavčića.
Krastavac neće reći "Hajde da probamo dok se ne rodi dečko".
Krastavac ne zahteva doručak u krevet.
Krastavac ne čita Vaša pisma, dnevnike i ne pravi scene zbog pročitanog.
Sa krastavcem se ne mora menjati ni prezime, ni planovi za život, ni stan.
Krastavac Vam ne prebacuje za alimentaciju koju mora da plaća za svoje krastavčiće.
* * *
Krastavac neće:
. pokazivati prašinu u ormanu, tamo gde ju je teško dohvatiti;
. demonstrirati karate udarce po Vašim policama;
. čačkati zube u gostima;
. ostavljati prljave cipele nasred predsoblja;
. soliti i stavljati biber na Vašu polovinu kajgane tvrdeći da je "tako ukusnije".
* * *
Krastavac Vam neće popušiti poslednju cigaretu u jedan sat ujutro.
Neće Vam ostaviti na vratu fleke koje ćete videti tek na poslu.
Krastavac Vas neće nazvati tuđim imenom i neće reći "opa!" u najodsudnijem trenutku.
Krastavac ne prebacuje Vaš program na fudbal bez pitanja.
* * *
Krastavac neće reći: "Uvek sam tvrdio da izgledaš mlađa sa kratkom kosom".
Krastavac neće tvrditi da se zadržao na poslu, a dolazi sa karminom na obrazu.
Krastavac neće pitati: "Jel' ti se dopalo? Jel' sam bolji od njega?"
Krastavci se ne interesuju za Vaše bivše veze i ne vole da pričaju o svojim.
Krastavac neće reći: "Bolje bi ti bilo da se malo posvetiš kući" kad ste se spremili kod drugarice, i "Sutra ne mogu, idem na pecanje".
* * *
Nema ništa jednostavnije nego - baciti krastavac.

------------------------------------------------

Svevlad:
Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?

Samo se ti zayebavaj manijaku edan ima da te nadjemo pa taman pobego na severni pol,evo ljuta papricica je vec krenula u potragu....
Hahaha....kakav lik.....

bobba:
hahaha opet moram

naravno da cu da navalim................;)

[ ps jesil ti mali ljutko kad si beli_luk]

E bre sta je to ovde,biljojedi edni.
Ma jako puno porasto za svoje godine.
Apropo kite u prahu,ebala si eza kad ti se ovi svevald nakaci pa taj ce ti oma da adresu od supermurketa di ima to da kupis.

Beli Luk:
E bre sta je to ovde,biljojedi edni.
Ma jako puno porasto za svoje godine.
Apropo kite u prahu,ebala si eza kad ti se ovi svevald nakaci pa taj ce ti oma da adresu od supermurketa di ima to da kupis.

hehe nemoj da brines
ja sam i ovako i onako mawo bwesava

ali hvala...........................;)

Back