Zmaj_Svevlad
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Psihologue:Naravno i na kraju krastavac oljušten...
...ma šta oljušten... naseckan u salatu i sve pojeli baka i deka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Naravno i na kraju krastavac oljušten...

Gazdarica:Hmm Svevlad, a seks sa cekicima, batovima za meso, zaracima vatre i slicnim stvarcicama?
A tek kobasice, kuleni i sudzuci?
Dezodoransi, lakovi za kosu, rollonovi?

Falim te boze da je neko musko priznalo da je velicina ipak bitna...Zmaj_Svevlad:Ma Gazdarice, ništa bez dobrog qrca, valjda ti je to jasno...![]()

Zmaj_Svevlad:...ma šta oljušten... naseckan u salatu i sve pojeli baka i deka...![]()
Gazdarica:Falim te boze da je neko musko priznalo da je velicina ipak bitna...![]()

Zmaj_Svevlad:Naravno da je bitna veličina... svaka riba koju sam kresnuo, a čiji prethodni dečko je imao manju alatku od mene, bila je oduševljena seksom... masa žena se ne pali samo vizuelno na veliki penis, nego ima prostranu vaginu kojoj je potreban dobar kardan da ju zadovolji... najbitnija je debljina penisa u čitavoj priči, koliko sam shvatio do sada... što deblji, to je iskusnim devojkama seks slađi.... naravno, postoje devojke koje osećaju bol od velikih penisa, ali one su retkost...
nije toliko bitna velicina koliko tehnikaHellen:Ух, ал те је то повредило...значи, има истине, а?:wink:
Можда вишње?

Umije... nije da ne umije...Gazdarica:Mala kolicina bola pomijesana sa nasladom, umije da bude vrlo stimulativna...![]()

Batko a to s po onota za guzata?Nudista:Супер сех са биљката...Гурнем ги у дрво где има смолата..!!!
Psihologue:Što se nerviraš zbog njega...Tema je blesava i orginalna...
looodica:![]()
nije toliko bitna velicina koliko tehnika
![]()
Paaaa,nije da se nismo gledali....Zmaj_Svevlad:Hajde, nemoj da se izmotavaš... kao nikada nisi malo duže gledala u krastavac i razmišljala kad će matorci da ti se vrate kući, itd...![]()

.Kako si ti nesrecan!Svevlad:Nemanja, ne veruj joj u to što ti je rekla... slušaj moju verziju, verziju iskusnog muškarca... mada ima i daleko iskusnijih, još sam i ja mlad:
Žene vole muškarca, a ne emotivno govance, koje tobože poštuju, ali ih on teško živcira... što si grublji prema njima u svakom smislu, to će te više voleti... veruj mi, jer nemam razloga da te lažem... radi se o instinktu za produženje ljudske vrste onakva kakva je - opasna, predatorska... u takvom svetu nema mesta za emotivnog muškarca, sem ako ne stremiš da postaneš neki svetac... nego, lepo, ako te već more seksualne brige, samo ga lepo nadrkaj i prošetaj tako po komšiluku, da se on lepo ocrta na pantalonama... sve će one gledati u tvoje prepone i ogovarati te da si seljačina i manijak... ustvari ćeš im se sviđati, jako sviđati, jer one vole ludaka koji želi da ih dobro p.ojebe... ne biraj ženu koja ti se nudi... sve kreši redom i bićeš omiljen... na taj način imaćeš najlepše ribe u društvu... svi će ti zavideti, a ti ćeš biti vrlo zadovoljan, osećaćeš svu snagu sirove muškosti... muškarci će te poštovati i priznati za vođu čopora, a ženama ćeš biti malo božanstvo... slomićeš mnoga srca kao da su od stakla... ali ti moraš ostati hladan, jer si muškarac... muškarac koji produžava ljudsku vrstu - pametnu i opasnu... na tebi je velika odgovornost... umrećeš od srca, jer si ih mnoga slomio, a svoje nisi nikom dao... ili od mača, kao što ginu najbolji od nas...
naucno dokazanoHellen:Стварно нема????
Stvarno? :shock: Probaj da citas malo "izmedju redova",nemoj biti bukvalista.... :wink: Ipak ja imam bujnu mastu...Makijavelli:krastavac nema oci,o cemu ti pricas