Zmaj_Svevlad
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Nudista:Шо е бе с темата? Каде ги је Свевлад другар?
E, бе батко, писувај ти нешто о биљката и сексуалитет... нешто о убави кактуси и палми... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nudista:Шо е бе с темата? Каде ги је Свевлад другар?
...eeee...treba pre karanja liznuti onaj slatki sokic...pa onda udri...Zmaj_Svevlad:Recept za dobar vegetarijanski seks:
Uzme se jedna zrela dinja i stavi se na letnju žegu da se dobro zagreje... nakon toga se opere u toploj vodi i proseče se nožem između režnjeva (ako se radi o klasičnoj dinji, a ne ananas-dinji), koji liče na velike ženske usmine... za svaki slučaj stavi se kondom na kitu i lagano se uvuče između režnjeva i tako se dinja kara dokle 'oćeš...
mixXx:OPET OVA ODVRATNA TEMA, KOJI BOLESNIK MOZE DA POMISLI NA SEX SA BILJKAMA, ODVRATNO
Tuzni_patak:Odmah na luks varijantu ....
Što je lubenica skuplja (sad) nego dinja. Jer je sočnija, jedrija , a i liz više prija.....
Psihologue:A zato kad kupujem lubenice onaj majstor vrti rupu kao šatro probaj da vidiš
što je slatka a u stvari on misli da gu gurnem unutra jel?
Kaa:![]()
Salata = Orgije
Zmaj_Svevlad:Napokon si shvatio o čemu je reč... mada... ko zna, ipak nemoj da ga vadiš na pijaci, mogli bi lubeničari svašta da pomisle... ili ipak... izvadi ga... možda ga neka baka što prodaje jaja ubaci u usta da ga posisa, da se priseti malo kako je to nekoć bilo... onako ispod pijačnog stola, s maramom na glavi... 8)
Izgleda da ovde nekome treba psihijatar. Nadam se da koristis metaforu.Svevlad:Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.
Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...
Šta mislite o tome?
Nina_20:e ljudi nije me bilo pa nisam upucena-gde je Sveki? nesto ga ne vidim ovde,a i nema njegovih cuvenih tema

...shaddow:Ja ne mogu da verujem?!?! Pa da li neko pomisli kako se osećaju te biljke. Da li je njima samo do sexa ili možda očekuju ljubav, razumevanje, pažnju. Ovako iskoristiš živu biljku i onda je odbaciš. A to što ona posle pati, baš te briga.
![]()
Aaaaaaa, legendoooooooooooooooo, turbozareznnnaaaaaaaaaaaavesic:aha to ti pričo p. koeljo

avesic:aha to ti pričo p. koeljo