Seks sa biljkama

A jel ovo znaci da je tvoja mama nije drzala cvece u kuci da "umni" sinak ne bi onanisao iseci na prozoru, terasi...?
Ebote... ti odes u park i sav se uspalis...
Jesi mu ga dao malo po kaktusu?

Kakav je osecaj cinjenica da neki od tvojih sexualnih objekata, recimo drvo, moze biti "zapisano" od neke "prljave dzukele"? Jel te to dodatno pali ili ti "ego" pada pred cinjenicom da i drvo moze biti "prljavo" i "neiskreno"?

Makijavelli:
nema tezeg sporta od body bildinga,ja posle dva sata dnevnog treninga izacem placuci,kad budes dizo 80 kila iznad ramena ili 30 kila izolovanim bicepsom izgledaces kao drvoseca,e to je pravi muskarac

Nema tu prave snage... prava snaga je u pravom bicepsu, od mesa, sira i jaja... ti se ispumpaš ako ne vežbaš nekoliko dana i ćao... dok sam ja uvek jak kao bik, masivan, brz i efektnog, preciznog udarca... lomim ruke, noge, vratove... jiu-jitsu... kopam oči prstima, čupam meso sa bedara... prsti su mi kao kandže... pretrčim dnevno tačno 15 km i svaki drugi dan dižem tegove po sat i po vremena.... mogu da odradim više stotina sklekova odjednom... ma šta da ti pričam... Džems Bond...

Zmaj_Svevlad:
Nema tu prave snage... prava snaga je u pravom bicepsu, od mesa, sira i jaja... ti se ispumpaš ako ne vežbaš nekoliko dana i ćao... dok sam ja uvek jak kao bik, masivan, brz i efektnog, preciznog udarca... lomim ruke, noge, vratove... jiu-jitsu... kopam oči prstima, čupam meso sa bedara... prsti su mi kao kandže... pretrčim dnevno tačno 15 km i svaki drugi dan dižem tegove po sat i po vremena.... mogu da odradim više stotina sklekova odjednom... ma šta da ti pričam... Džems Bond...
posle svega sto smo prosli jos ces mi postati idol,ja i ti mi smo zivotinje

?:
ej vi sa selom...pa selo ceka da neko ode tamo idite preselite se...grad je prenaseljen a buducnost je u seoskom turizmu i organskoj hrani

Pođi s nama na selo... da se družimo i uživamo u zelenilu, zdravoj vodi, žilavim pečenim kokoškama, neprskanom krompiru, velikim krastavcima... da se karamo po ceo dan u potoku... 8)

Zmaj_Svevlad:
Probaj da seces nokte s' vremena na vreme. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ama ljudi... :lol: :lol: :lol: ...strashno...chuvajte se ...ozbiljne posledice ostavlja ova tema ! Otvara neke nove dimenzije pogleda na svijet...
Ja ne vidim, shto se onda ljudi ljute kad im neko kaze ''nanu li ti...hm''?
ili...izleti izvidjacha otkrivaju pravu prirodu ''skup perverzanjaka'', dok su cvecare pravi mali ''erotic shop''...ali mi je najcrnje shto ovih dana kad vidim kod nekog saksiju sa cvecem.. :roll:...ne komentarishem napredak cvijetuljaka ....a tek shto bi trebalo baciti na razmatranje ozbiljne teme''Draga saveta, pishem ti u vezi ozbiljnog problema. Da predjem na stvar. Da li je prevara, ako mi je momak opalio visibabu... i filadendron...a on je mushkog roda, da li to znachi...'' 8-)

Back