black-devil
Primećen član
- Poruka
- 579
Moon_flower, ko mi te nervira? ko diro kooooooo?
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)

Kako za koga...VisionOfDisorder:nekako mi se ova tema cini degenski u startu.
pP kekekekeek
))))))))
))))))))
))))
)
)))))))nasminkana_lazima:savremen...onaj koji sve cini da bi zena zivela lepse i udobnije-cisti pere kuva da ima mozak da bi napredovao u poslu -za vecu platu)
)Djavolice, slazem se sa tobom - to ne bi mogao biti savremeni muskarac vec predstava idealnog muskarca. A to ne treba mesati.black-devil:Gazdarice, verujem ti da ti se ovo bas dopada, dopada se i meni isto, al zar je to savremen muskarac?)
))))))
Moon_flower:savrsheni ne postojea, savremen mushkarac po mom je onaj koji prihvata sve poslove po kuci, cuva decu,presvlaci,kuva....a, ne samo posao,kafana i drushtvo takvih ima 98% to je zalosno.
ah, da moj spada u onih 2%nadam se da nisam promashila temu
![]()
black-devil:Bikac, tako i ja mislim![]()
^MaX^:Kako bi mi u ovoj nasoj danasnjici opredelili savremenog muskarca..? Da li je to onaj koji nosi 5kg zlata na sebi ili ima cetku na glavi, ili se ceo oblaci u najelitnijoj robi..?
sta je ustvari savremeni muskarac i da li mozemo slodobno uperiti prst u nekog muskarca i reci:
`E brale ti si SAVREMEN MUSKARAC!!!`
Mislim da muskarac treba posedovati isuvise epiteta da bi postao deo savrsenstva a kao sto znamo niko nije SAVRSEN...
vanjaa:^MaX^:Kako bi mi u ovoj nasoj danasnjici opredelili savremenog muskarca..? Da li je to onaj koji nosi 5kg zlata na sebi ili ima cetku na glavi, ili se ceo oblaci u najelitnijoj robi..?
sta je ustvari savremeni muskarac i da li mozemo slodobno uperiti prst u nekog muskarca i reci:
`E brale ti si SAVREMEN MUSKARAC!!!`
Mislim da muskarac treba posedovati isuvise epiteta da bi postao deo savrsenstva a kao sto znamo niko nije SAVRSEN...
NE POSTOJI NI SAVRSEN NI SAVREMEN MUSKARAC!!! NAZALOST!!!!