Koliko je teško biti muškarac?

Bog je stvorio Adama (adam znači čovek, ili čovek od zemlje) savršenog, a onda ga deli i od njegovog rebra stvara ženu. Od jednog savršenog stvara dva nesavršena bića.
U našim životima to ide ovako: Rađamo se kao muško i žensko u jednome, dete nema svest da je muško ili žensko, nije ga sramota da bude golo.
A onda ga mi kroz vspitanje naučimo da nije isto biti muško ili žensko i da tu postoji razlika, Tako vaspitavajući dete mi mu dajemo da kuša plodove sa drveta poznanja dobra i zla. Gradimo njegovu istinu, a istina je bog u čoveku koja mu određuje život i sudbinu. Tako bog deli čoveka i on postaje muško ili žensko u svom umu. Biva podeljen.
Ova podela biva sve snažnija dok jednog trenutka čovek i po karakteru ne bude promenjen na muško ili žensko. Kada se to desi on se ženi, bog mu daje ženu ili ženi muža.
Ako se u čoveku ili ženi ne desi jasna podela u karakteru onda se takav ne ženi niti udaje,
Posle ženidbe ili udaje to dvoje razmenjuju ideje i u njima se rađa nešto novo, njihova deca.
Dvoje sebičnih ljudi koji ne usvajaju ništa jedno od drugog neće imati decu. Ako muškarac usvaja od žene onda se rađaju ženska deca a u obrnutom slučaju muška.
Ima tu puno varijacija pa ne bih sve da objašnjavam, ovo je samo da imate ideju kako smo mi kreatori svoje sudbine. Čisto da vidite kako bog koji je Istina koja je u čoveku određuje njegovu sudbinu.
Kasnije kako starimo mi bi trebalo da se ponovo vratimo da budemo dete, da te dve svoje polovine, mušku i žensku vratimo da budu jedno, da budu čovek.
Jer čovek je muško i žensko u jednome.
Hristos je uzeo dete i rekao učenicima da ako se ne povrate da budu kao dete neće naslediti Carstvo nebesko.

Biti muškarac nema veze sa parama već karakterom.
Kad je u pitanju karakter onda ili si čovek ili nečovek.
Ženi je potreban čovek, ali one u svojoj težnji za materijalnim bogatstvima najčešće biraju nečoveka,
I kad tako dobro izaberu onda im život u braku na kraju bude pakao.
Žene ne znajući da im treba čovek biraju po tome da li neko ima znanje, imanje, da je lep, zgodan, Titule, Sve ono za čim trče sebični ljudi da bi se pokazali boljima od drugih. Žene gledaju spoljašnje umesto da gledaju na unutrašnjg čoveka i kad za muža dobiju nečoveka njihov život se sruši jer nema čoveka.

Kad je u pitanju karakter onda ili si čovek ili nečovek.
Ženi je potreban čovek, ali one u svojoj težnji za materijalnim bogatstvima najčešće biraju nečoveka,
I kad tako dobro izaberu onda im život u braku na kraju bude pakao.
Žene ne znajući da im treba čovek biraju po tome da li neko ima znanje, imanje, da je lep, zgodan, Titule, Sve ono za čim trče sebični ljudi da bi se pokazali boljima od drugih. Žene gledaju spoljašnje umesto da gledaju na unutrašnjg čoveka i kad za muža dobiju nečoveka njihov život se sruši jer nema čoveka.
To i ja rekoh ali hajde da ponovim. Muškarca ne čine pare već karakter.

Back