Nisi muškarac ako si ispod 180cm

cope, većina devojaka voli tamnopute likove poput Mediteranaca, Arapa, mulata i crnja. Retko koja voli plave i svetlokose

Svaka utvara može da nađe dobru ribu ako dovoljno puno traži, ništa me ne čudi kad vidim lika od kog sam fizički superiorniji da ima dobru ribu

Logično, ceo život me ljudi ponižavaju i ne smatraju ozbiljnim zbog visine. Kako mene tako i ostale niske likove koje znam čak i ako nemamo isti karakter, znači ličnost ne utiče na to
Zato sam i opterećen visinom i žudim da budem visok da bi dobio pažnju od drugih i dobio poštovanje

Opet genetika, neko sa malim odmah nije muško jel da?
Sviđa mi se što si morao da se pohvališ svima nama, lepo je kad si fizički superiorniji jel da? Kao šatro skroman lmao takvi su najgori

Ne možeš utacati ni na šta od ova tri
ozbiljno lupas
ali ako se urazumis i nastupis skromno i nenametljivo
i pokazes zelju da slusas starije i ucis temeljno i sistematicno
ja cu da ti otkrijem cake i fore

и твоје три другарице су дакле репер за све жене
1764260700063.png

EzXEpN2UUAcZXri.jpg

Srećom pa me ne interesuje mišljenje površnih ljudi.
šta druge briga šta ti misliš o njima, oni će te tretirati kako zaslužuješ
i pokazes zelju da slusas starije i ucis temeljno i sistematicno
ja cu da ti otkrijem cake i fore
Ne možeš mi reći ništa što pre nisam čuo, od roditelja do psihijatra svi vrte istu priču

cope, većina devojaka voli tamnopute likove poput Mediteranaca, Arapa, mulata i crnja. Retko koja voli plave i svetlokose

Svaka utvara može da nađe dobru ribu ako dovoljno puno traži, ništa me ne čudi kad vidim lika od kog sam fizički superiorniji da ima dobru ribu

Logično, ceo život me ljudi ponižavaju i ne smatraju ozbiljnim zbog visine. Kako mene tako i ostale niske likove koje znam čak i ako nemamo isti karakter, znači ličnost ne utiče na to
Zato sam i opterećen visinom i žudim da budem visok da bi dobio pažnju od drugih i dobio poštovanje

Sviđa mi se što si morao da se pohvališ svima nama, lepo je kad si fizički superiorniji jel da? Kao šatro skroman lmao takvi su najgori

Vecina devojaka voli da imas bar “nesto”, a ti nam dokazujes da nemas bas nista.

šta druge briga šta ti misliš o njima, oni će te tretirati kako zaslužuješ
Kao što rekohm mišljenja površnih ljudi me ne interesuju. Ako osoba nije sposobna da proceni moj karakter, moje ljudske osobine, već se isključivo vodi mojim fizičkim izgledom - ta osoba je za mene površna.
Niti me interesuje njihovo mišljenje, niti brinem kakav će mi tretman pružiti. Ne živim od tuđe validacije, niti zavisim od tuđeg tretiranja.

Kao što rekohm mišljenja površnih ljudi me ne interesuju. Ako osoba nije sposobna da proceni moj karakter, moje ljudske osobine, već se isključivo vodi mojim fizičkim izgledom - ta osoba je za mene površna.
Niti me interesuje njihovo mišljenje, niti brinem kakav će mi tretman pružiti. Ne živim od tuđe validacije, niti zavisim od tuđeg tretiranja.
Ovo je stav osobe sa dobrim i zdravim licnim integritetom !

Ti sam sebe frustriras i ne postujes.
Kad neko reaguje lose na tebe,nije to izazvano tvojom manjom visinom vec ti to privlacis svojim karakterom...pa podji od toga da nesto ucinis.

Čisto da bude jasno, to je vrlo teško postići. Ne tvrdim da lično postižem, uvek, u 100% slučajeva. Osetim iritaciju, i da, ljubomoru. Ponekad.
Ali polako, sa godinama, kalim sebe i odbacujem otrov modernog društva i narcisizma.
Samo srećno, samo stoički.
Tako je !
Ja kad imam neku moralnu dilemu samo se zapitam sta bi Marko Aurelije uradio !

znaci ti si izrazito nizak i zbog toga smatras da si potccenjen ?
178cm, nije izrazito ali i dalje sam potcenjen od strane ljudi. Drugi razlog nema jer se ponašam normalno kao i visoki likovi

Niži od mene još gore imaju, jednom u klubu moj drug od 172 prišao nekoj maloj i muvao je, a ova mu na kraju kaže "previše si nizak izvini". To je jedan od primera koje sam sopstveno video, da ne pričam po internetu šta viđam
U pravu sam kad kažem da je nama malima teže u životu, a sve kritike su cope
Ako osoba nije sposobna da proceni moj karakter, moje ljudske osobine, već se isključivo vodi mojim fizičkim izgledom - ta osoba je za mene površna.
Slušaj, niko tebi neće da kaže previše si ružan da se družimo. U pitanju su suptilne misli tipa:
Primer 1:
1764261763277.png

Ko ti deluje zlonamerno i kome ne bi verovao? Ovima desno logično, jer određene crte lica su povezane sa određenim osobinama.

Primer 2:
1764262137010.png

Od datih kompozicija, ko deluje agresivno i fizički jako? Ovaj desno

Poenta je da na osnovu tvoje fizionomije, ljudi će imati predrasude o tebi bez obzira koliko ti ne bio takav
Ne živim od tuđe validacije, niti zavisim od tuđeg tretiranja.
Živiš i zavisiš, samo ti to ne znaš

Back