момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.432
Muškarci su od žena bolji u samoubojstvu, tako da koliko god da je teško, treba se uvek setiti u kom sportu nam dobro ide 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta ja šćadijaše rećiPa i nije, pogotovu ako dođe do situacije da poslušaš druge oko sebe i oprobaš se u ovim vodama.
Generalni nismo svi od istog drveta i jednostavno ili nemamo predispoziciju za neke stvari ili nismo dovoljno zreli za neke stvari.
Mogu preko nekog ličnog primera da navedem na šta sam mislio.Ček ček....
Sad ne razumem gde smo u razgovoru
Odlično sročenoMogu preko nekog ličnog primera da navedem na šta sam mislio.
Dakle imam mlađeg burazera i situacija sa njim je bila da su nas roditelji uvek upoređivali jednog sa drugim.
On je bio "tatin sin, a ja mamin" (suštinsku su se naši roditelji prepucavali preko nas).
Pošto sam bio stariji sin, sva svoja očekivanja su natovarili na mene, dok su njega čuvali kao malo vode na dlanu.
I u jednom momentu sam samo pukao, nije bilo leba od mene, nesposoban za bilo šta jer su me pretovarli kao mazgu (a do tada sam bio u ok odnosima sa burazerom)
I sada šta se dešava sva ta očekivanja su prebacili na njega i ovaj je zbog svega toga pobesneo na mene jer sam ja "nesposoban za bilo šta", te ono ni dan danas baš nismo u bratskim odnosima.
Generalno mi je trebalo poduže vremena da skapiram da zapravo nikada nisam imao afinitete za te stvari koje su mi tovarili na leđa i onda sam počeo da isprobavam sve i svašta te sam provalio šta mi ide/zanima me, a za šta sam duduk. Generalno mi je danas život ok i većinski prijatan jer ne slušam/ne marim za ono šta drugi pokušavaju da mi natovare, dok je moj brat još uvek zatočen u toj jami u koju su ga moju ubacili.
Odličan izraz
Neophodna proaktivnost na svim poljima, i poslovnom i ljubavnom.Pitanje je u naslovu.
Šta vam najteže pada kada ste muškarac?
(tema se ne tiče poređenja sa ženama tako da to preskočite)
sa nadolazecim vanzemaljcima ...Sa čime da se poredimo ako si fokusirao pitanje "zato što si muškarac"?
moš prodati veštinu i dužinu...Mnogo je teško biti muškarac kad nemaš pare. Jer 99% žena gleda pare, da ne kažem sponz..., one mogu da prodaju lepotu, sise ili vaginu, dok muškarac ne može da "proda" dobrotu, pamet, pa čak ni lepotu, ako nema pare. Jako žalosno.

Pitanje je u naslovu.
Ono kad sednem na WC šolju i đoka mi dohvati 'ladnu keramikuŠta vam najteže pada kada ste muškarac?
Imam utisak da je muškarcima nametnut ozbiljan zadatak održavanja sigurne egzistencije za porodicu.Pitanje je u naslovu.
sa muškarcima koji bolje zarađuju?Sa čime da se poredimo ako si fokusirao pitanje "zato što si muškarac"?
uvek je istoŠta ako je ovo mit koji neko forsira? Nekim muškarcima je npr napor da odbijaju hiljade žena koje im se nabacuju u kontinuitetu.
Nije baš lako sazreti kao muškarac, mada sada kada razmišljam o tome na šta sve se to odnosi?
Šta danas dođe "zreo muškarac" i da li je biti zreo danas isto kao i nekada?

Odlično sročeno
Jasno sve
Redak si primer nekoga ko se upita ko je i šta je zaista
Jasno mi je kada popadaju na tebe ta očekivanja od strane roditelja, kao police kad se sruše
Moj ćale je o meni iza leđa izgleda pričao da nisam porodičan tip (slučajno sam saznao i sastavio priču) što je prilično tačno
Ali mi je sad tek Jasno da bih možda i bio porodičan tip (po mojim osećanjima i nahođenjima) da sam odyebao celu garnituru porodice i otišao iz Srbije i zapitao se ko sam i šta sam zapravo
Odlično si uradio
Kapa dole
Misliš još je ređe da uspešno izdržava porodicu i lepo živi, radeći nešto u čemu je duduk?.. и још ређи пример да од тога .. шта год да му иде .. може да живи .. и издржава оно у чему је дудук
Misliš još je ređe da uspešno izdržava porodicu i lepo živi, radeći nešto u čemu je duduk?
Pitanje je u naslovu.