Niko te ne shvata ozbiljno, ženama si nevidljiv, slab si fizički...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemoguće je da nemaš jaku ličnost sa 190 lmaoo. Halo efekatVisina uopšte nije presudna, ako nemaš dobru i jaku ličnost ni 190cm neće pomoći
srednja klasasi siguran? možda samo nemaš pare?
copeGloupače tako misle.
Imam, ali je njima uvek malo i premalo. Ja pare imam za sebe. Ne za tamo neku štracu nabedjenu.si siguran? možda samo nemaš pare?

Kakav tip žene uopšte tražiš?pa nemoguće je da nemaš jaku ličnost sa 190 lmaoo. Halo efekat
Dok ja patuljak moram da konstantno radim na harizmi i asertivnošću da bi me ljudi uopšte čuli, eventualno shvatili ozbiljno
dobre ribe buraz, iznad proseka lepota i eventualno dobra bulja i siseKakav tip žene uopšte tražiš?
dobre ribe buraz, iznad proseka lepota i eventualno dobra bulja i sise
Mani se te priče, zna se šta žene traže i vole.Niko te ne shvata ozbiljno, ženama si nevidljiv, slab si fizički...
U danasnje vreme nisi muskarac ako si ispod 190-195cm. Porastao je taj kriterijum, danasnji klinci su 190cm visine, devojke neretko preko 180cm.Niko te ne shvata ozbiljno, ženama si nevidljiv, slab si fizički...
pa dobro belkinje su poznate po tome što se lepe na arape, crnce i latinoamerikance ništa me ne čudi, al ja sam belac tako da ne mogu to. Nama treba visina jer smo previše kukavička rasa relativno gledanoMani se te priče, zna se šta žene traže i vole.
moguće i to, zato meni rešenje da ikada se osećam kao muškarac je da begam po Africi ili Aziji pored onih patuljakaU danasnje vreme nisi muskarac ako si ispod 190-195cm. Porastao je taj kriterijum, danasnji klinci su 190cm visine, devojke neretko preko 180cm.
Pa tako je moja bratanica tesko nasla decka pored koga moze da obuje cipele sa stiklama od 8cm ( njenih 185 + tih 8, te da dodas jos par cm razlike da par na nesto lici, dodjes do 197-200cm, minimalno).
nikada inteligencija nije igrala značajan faktor kod nečije privlačnosti. Pa mislim koga briga dal je devojka pametna ili ne, i dalje ćeš biti sa njom ako ti je fizički privlačnaSva fizika otišla u fizičko, znači ništa od mozga.

Dok nas 5-6 sedimo i galamimo na srpskom, pita nas jedna Irkinja iz nekog susednog zenskog drustva "izvinite jel ste vi neki stariji sportisti iz neke druge drzave", "ne gospodjo, mi smo samo drugari poreklom iz iste zemlje", "vidim da ste svi bas visoki pa msilim da ste kosarkasi", "ne, nismo ali su u nasoj zemlji svi muskarci visoki". Napomena, niko iz te ekipe nema ispod 190, nekako smo se slucajno nasli. Ali kad razmislom, nasi ljudi su poprilicno visoki medju svim nacijama koje zive ovde, pogotovo sto ima gomila Hercegovaca koji su izbegli od rata 90-tih - a poznato je da su oni bas krsni ljudi, secam se da su pre 30+ godina pisali da su Trebinjci, Bilecani i ostali iz tih krajeva u proseku 190cm.