vanja:^MaX^:Ko ce da dodje kod mene na palacinke sa medom i orasima:wink:
![]()
![]()
Spremas ti ili tvoja mama?
Ma ja mislio da vi dodjete i da mi spremite te palacinke (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vanja:^MaX^:Ko ce da dodje kod mene na palacinke sa medom i orasima:wink:
![]()
![]()
Spremas ti ili tvoja mama?
Anonymous:savremen muskarac je onaj muskarac, koji mrzi tabue,koji se ne okrece za zenama na ulici i onaj koji ne pita devojku pri upoznavanju za godiste...
begunac:Savremeni muskarac je onaj,pored kojeg jednoj zeni nije NIKAD dosadno!
Sine,ovo savremenog.....nemoj shvatati ozbiljno(to je zvaka)Najvaznije je da u svakom momentu budes MUSKARAC^MaX^:begunac:Savremeni muskarac je onaj,pored kojeg jednoj zeni nije NIKAD dosadno!
Da li je samo to odlika savremenog muskarca ?
Medicu,zato sam i rekao da ono savremen ne uzima za ozbiljno!slatka kao medic:hmmmmmmmmmmmm....... vrlo individualna stvar, svaka individua do nekle ima pogled na svet koji se razlikuje od svake naredne... tako da teshko globalno mozesh da posmatrash ovu stvar))
poz
p.s. sto je za nekog savremeno za sledeceg je vec tradicionalno)))
Hmmm... zvuci mocno. 8)begunac:Najvaznije je da u svakom momentu budes MUSKARAC
begunac:Najvaznije je da u svakom momentu budes MUSKARAC
begunac:Savremeni muskarac je onaj,pored kojeg jednoj zeni nije NIKAD dosadno!
Milojko ovo je na tvoj racun!!Devilishgirl:Sto su svi dobri na recima![]()
Ma znam. Zezanjeeeeebegunac:Milojko ovo je na tvoj racun!!Devilishgirl:Sto su svi dobri na recima![]()
Ali joj treba oprostiti zbog slike u profilu(takvima sve oprastam)Milojko Vasic:Ma znam. Zezanjeeeeebegunac:Milojko ovo je na tvoj racun!!Devilishgirl:Sto su svi dobri na recima![]()
begunac:Ali joj treba oprostiti zbog slike u profilu(takvima sve oprastam)Milojko Vasic:Ma znam. Zezanjeeeeebegunac:Milojko ovo je na tvoj racun!!Devilishgirl:Sto su svi dobri na recima![]()
:shock: Ja ih trazim,ali mi nesto lose ide...^MaX^:Ppl, dajte pricajte bree (((:
Gde ste savrseni muskarci ?
Gde ste zene koje ih trazite (((:
^MaX^:Ppl, dajte pricajte bree (((:
Gde ste savrseni muskarci ?
Gde ste zene koje ih trazite (((: